- Emoji Skoru
- 13.925
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi nurdegilnurella
-
Aileniz sorun çıkaracak, iki ailenin de huzuru kaçacak.Her yerde farklı mi bilmiyorum ama bizim burda butun takıları gelin kendi seciyor ben ona istedigim modeli de gösterdim kendi de biliyor ne istediğimi alirken gitmis kafalarına gore almışlar demedi bile bunu aldılar diye
Yazmayayım yazmayayım dedim dayanamadım. Almadılar , alamadılar ne olmuş? Aileniz ne kadar rahat insanlar. Bunun hesabını soracak ne demek ? Kanun mu bu ? Göstermişmişmişşşşş o alınacakmış. Karşı taraf yerinde olsam sizi asla gelin olarak kabul etmezdim. İnsanların bu denli rahat oluşu beni rahatsız ediyor. İnsanların bütçesine bu uygun gelmiştir. Zaten takmayacakmışsınız ne bu tantana ?Ya ben babama aldırdım cubmu istsdigim bilezigi hepsinin aynı olmaso lazim ben bunu aldırcam diye babama da aldırdım aynısını diyecekler niye farklı alıyorlar
Var tabi ki ama azdır zeki arkadaşımKlasik ajda burma şanel vs bunların hepsi işçiliksiz zaten almada da bozdurmada da işçilik yok hyr var zekiler gelmeden söyleyeyim kuyum sektöründe de çalıştım bence senden gram saklıyorlar
Eee sizin orda gelinler ne yapıyor düğün öncesi veya sonrasında? Siz o geleneklere uyacak mısınız mesela?
Fikriniz sorulsa en iyisiymiş ama olmamış,bilezik elinize geçince gider satar işçilikli olanı alır bolca takarsınız;stres yapmayın o kadar.
Evlenme sen. Milletin başını yakmayın.Ya ben babama aldırdım cubmu istsdigim bilezigi hepsinin aynı olmaso lazim ben bunu aldırcam diye babama da aldırdım aynısını diyecekler niye farklı alıyorlar
Tahminim sizin oralarda gelin kayinvalide kayinbaba ne diyorsa yapiyordur hizmette kusur etmiyordur el pence duruyordur babaniz size kac kere istediginiz modelde altin aldiBizim burda gelin kendi seçiyor modeli. Ben ona gösterdim bide istedigim modeli o zaman bisey demedi bana demeden dumduz bi model almışlar gorunce sinir oldum ailem duysa gercekten buyuk sorun cikar. Bide babamda bana bi tane bilezik aldi ben onlardan isteyeceğim bilezigi aldırdım hatta babama da takım olmasi icin.
Hayır yok 22 ayar klasik bileziklerin hepsi aynıVar tabi ki ama azdır zeki arkadaşım
VAlla bana alındı hiç böyle bi gelin değilimTahminim sizin oralarda gelin kayinvalide kayinbaba ne diyorsa yapiyordur hizmette kusur etmiyordur el pence duruyordur babaniz size kac kere istediginiz modelde altin aldi
Model ne hasır mı düz mü burma mıDumduz hic desen olmayan 20 gr aldılar benim istediğimde trabzon modeldi 20 gr fiyat farkı ikisi arasında cok var midir 50 derken o abartmış olabilir cunku
Hayır yok 22 ayar klasik bileziklerin hepsi aynı
Var nasıl yok burma ile aynı mı?Hayır yok 22 ayar klasik bileziklerin hepsi aynı
Evet?Var nasıl yok burma ile aynı mı?
Ya hasır da var ama normal düz 22 ayar bilezşkler şarnel ajda burna hepsi aynı ajdada işçilik yok mu? Altın 24 ayar doğada 22 mi aradaki alım satım farkı var o işçilik işte hepsinde aynı bilezik bozdururken bu ajda bu burma diye mi seçiyoruz adam tartıp hesaplıyor alırken de böyle 22 ayar altını biriktirip veriyorsun alıyorsun. Daha yeni kocam bana bilezik aldı ama büyük geldi kocamın aldığı ray gittim kuyumcuya tanıdık bozdurmayayım dedi onu verdim aynı gramda 2li burma aldımAaaa nasıl yaaaa???
Kız hepimizi kandırdılar mı