Sorulmadan alinan bilezik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailem biliyo hangi modeli istediğimi babamda aynısından aldi bana cynku dumduz sade seyi istemezler beğenmezler cebremde kimsede yok dumduz takan. Ailem karsi gelecek herkesin aile yapısı farklı tamam ben aileme karşı gelsemde ise yaramıyor anlayışla karşılayın beni de lütfen. İstediğim modeli biliyorlardı habersiz farkli alıyorlar normal mi bu durum da yani
Düğünde ne derler diye mi korkuyorsun şimdiden ? Ya da gösteriş için mi tüm bunlar. Aklıma bunlar geliyor yoksa konu çok saçma yani

Annesine dememiştim zaten sevgilime demiştim annesi bana sordu

Ya herkesin ailesi ayni degil kimin ne yaşadığını bilmeden ahkam kesmeyin ya
Nurellacım şu çirkin üslubuna rağmen sana yine de tavsiye vereyim eğer zengin biriyle değil de bu kişiyle evlenmeyi aklına soktuysan ne evleneceğin kişiyi ailene ezdir ne bu süreçlerde böyle konular için ailelerle yüz göz ol aksi takdirde bu kafayla ilerlersen o hediyelik bilezikleri bile koluna takamayacaksın🥰

Ayy hele ki Türkiye’de. Asla yani korktuğum için takıp da çıkmam zaten genel olarak altın sevmediğim için hiç takmıyorum ve öyle takıp gezene de denk gelmedim açıkçası
iki sokak yürüyemezsin öyle gezersen , cogu muhitte. it kopuk dolu sokaklar artik.

Ailem biliyo hangi modeli istediğimi babamda aynısından aldi bana cynku dumduz sade seyi istemezler beğenmezler cebremde kimsede yok dumduz takan. Ailem karsi gelecek herkesin aile yapısı farklı tamam ben aileme karşı gelsemde ise yaramıyor anlayışla karşılayın beni de lütfen. İstediğim modeli biliyorlardı habersiz farkli alıyorlar normal mi bu durum da yani
Üzerine gold akrilik ile şekil mi çizsen istediğin gibi takılırsın hem şekilde ne dersin?
Kimse bir şey demez o zaman

En azından haber verebilirlermiş evet. Bu bilezik altın mevzuları birbirini seven iki kişinin arasına çıkar ilişkisi sokmaktan başka bir şey değil, aileler bunun bilincinde olmalı boş yere nişanlılar arasında sorun çıkıyor

Nurellacım şu çirkin üslubuna rağmen sana yine de tavsiye vereyim eğer zengin biriyle değil de bu kişiyle evlenmeyi aklına soktuysan ne evleneceğin kişiyi ailene ezdir ne bu süreçlerde böyle konular için ailelerle yüz göz ol aksi takdirde bu kafayla ilerlersen o hediyelik bilezikleri bile koluna takamayacaksın🥰
Buradaki insanların üslubu cok mu duzgjn hepiniz bir oldunuz ustume geliyorsunuz tanımadığınız icin beni gösteriş meraklısı ilan ettiniz

En azından haber verebilirlermiş evet. Bu bilezik altın mevzuları birbirini seven iki kişinin arasına çıkar ilişkisi sokmaktan başka bir şey değil, aileler bunun bilincinde olmalı boş yere nişanlılar arasında sorun çıkıyor
Ben de oyle dusunuyorum sevgiliyken 2 kisi arasinda olan sey evliliknsurecinde aile hatta akrabalar bile dahil oluyo

Ailene ben bu modeli istedim onlardan desen sesleri çıkmaz. Milleti yeme şimdi
Yarabbimmmm bak işte gene aklıma düştü . 2026 da bilenzükkkk modelini 3.dünya savaşına çevirenlere bak , bir de bu saat de mat çözmeye çalışan benim saf oğlu saf kıza bak 🙈kaderrrr kaderrrr 😁😂

Babamda aldi bana bu bilezikten cunku. Adet diye alınıyor sonyfta bana kalsa ben kendimde istemem diğer iscilikli olan takıları kupe vs. Ailem kabul etmeyecek sorun çıkacak arada ben kalıyorum
Altın almaya seni değil babanı götürselermiş madem. Ama tembihle önceden adamı, öyle bu model ittiyom desensiz ittemiyom demesin. Kızılcık şerbo Görkem bile siz nasıl münasip görürseniz anneciğim diyodu. Öyle drama bağladın ki başlığı gören de senden habersiz altınlarını çorlamışlar sanır.

Buradaki insanların üslubu cok mu duzgjn hepiniz bir oldunuz ustume geliyorsunuz tanımadığınız icin beni gösteriş meraklısı ilan ettiniz
yavrucugum karsi tarafin tavri belli , kendilerine göre haklilar da. kizamazsin böyle bir zamanda, millet ay sonunu zor getiriyor. cidden simariklik bu yaptigin . bu kadar büyük sorun olacaksa, farki gönder nisanlina, benim istedigim bilezigi git al de, kapat konuyu.

iki sokak yürüyemezsin öyle gezersen , cogu muhitte. it kopuk dolu sokaklar artik.
Daha geçen aylarda adamın teki kadın iş arkadaşına ev gösterme bahanesiyle inşaata götürüp kablo ile boğarak öldürdü kolundaki bilezikler için..

Daha geçen aylarda adamın teki kadın iş arkadaşına ev gösterme bahanesiyle inşaata götürüp kablo ile boğarak öldürdü kolundaki bilezikler için..
korkunc gercekten , ben Türkiye'deyken altin alyans bile takmiyorum ya. ülke Harlem'e döndü.

Ya nerden biliyosun ailemin karismadigini?
Ailen bu kadar müdahilse her şeye evlenmeden önce buna bir çare bul bence. Bugün altına karışan yarın evine yuvana karışır. Ve hiç hoş şeyler olmaz.

korkunc gercekten , ben Türkiye'deyken altin alyans bile takmiyorum ya. ülke Harlem'e döndü.
Maalesef ülkemi asla kötülemek istemem ama insanlar geçim derdine düştükleri için herkese saldırıyorlar. İnsan öldürmek yemek yemek su içmek gibi bir şey artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X