Bayanlar bir de bana akıl verin lütfen.Ben,eşim annem ve ablam beraber kalıyoruz.Annem babam ayrı ablamda eşinden 1,5 yıl önce ayrıldı.Bir çocukları vardı ablam eşine ihanet etti işten atıldı.Boşanma davaları hala sürüyor bu süreç içerisinde hayatına biri girdi.Bu kişi psikopat çıktı burnumuzdan getirdi bir sürü şeyler ki ben ablamla hiç bir zaman iyi olmadım.Neyse o kişiden ayrıldı şimdi hayatında başka biri var bu 1,5 yıl içerisinde bu kişiyle imam nikahı yaptı eve getirmeye kalktı ben karşı çıktım.Benim sıkıntım annemi yanlız bırakamıyor olmam.Ben annemle olmazsam bunalıma girer ne yapacağını bilmez.Aslında gitmeyi kendi yuvamı kurmayı istiyorum ama ananemden dolayı elim kolum bağlı.Bu arada ablam eve maddi konuda kesinlikle desstek çıkmıyor şu 2 aydır.Üstüne üstük başka yerlerde kalıyor eve gece geliyor.Çocuğu ile ilgilenmiyor.Eve gelirken bir şey lazım mı diye sormaz evi temizlemez yer içer gider yaşı 35.Anneme de yüklenmek istemiyorum sonuçta evladı atsa atamaz.Ama ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu arada çocuk eniştemde eniştemle hala konuşuyoruz çocuğa çok iyi bakıyor.(bir de konuşmaya kalktığımız zaman azarlıyor kavga çıkarıyor hiç bir zaman güzel konuşmaz sürekli bir kavga halinde acayip egosu var)Konuşun demeyin konuşmadan anlamıyor.)