• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz Abla...

bir benzeri başımda var anlıyorum.

bence başka eve taşının annenizi de yanınıza alın o da ne halt ederse etsin.

o büyük egolardan olmadık kavgalar çıkıyor.

düzeltme: devamını okudum da annenizin bir sıkıntısı yokmuş bence siz eşinizle ayrılın evden. bırakın anneniz uğraşsın çok istiyorsa onu yetiştiren de o sonuçta.

Ben eşinize hayret ettim. Maddi olarak da sıkıntısı yoksa sorunlu ablanızla Nasıl aynı evde kalmayı kabul ediyor hayret. Bence eşinizin artık kendine özgü bir düzen kurmak istediğinden yola çıkarak istediğinizi yapabilirsiniz. Kendi evinize çıkın eşyanız vs ayarlayın. Annene kapın açık olduğunu söyle gelirse gelir. Ablan da kalsın orda

Bayanlar bir de bana akıl verin lütfen.Ben,eşim annem ve ablam beraber kalıyoruz.Annem babam ayrı ablamda eşinden 1,5 yıl önce ayrıldı.Bir çocukları vardı ablam eşine ihanet etti işten atıldı.Boşanma davaları hala sürüyor bu süreç içerisinde hayatına biri girdi.Bu kişi psikopat çıktı burnumuzdan getirdi bir sürü şeyler ki ben ablamla hiç bir zaman iyi olmadım.Neyse o kişiden ayrıldı şimdi hayatında başka biri var bu 1,5 yıl içerisinde bu kişiyle imam nikahı yaptı eve getirmeye kalktı ben karşı çıktım.Benim sıkıntım annemi yanlız bırakamıyor olmam.Ben annemle olmazsam bunalıma girer ne yapacağını bilmez.Aslında gitmeyi kendi yuvamı kurmayı istiyorum ama ananemden dolayı elim kolum bağlı.Bu arada ablam eve maddi konuda kesinlikle desstek çıkmıyor şu 2 aydır.Üstüne üstük başka yerlerde kalıyor eve gece geliyor.Çocuğu ile ilgilenmiyor.Eve gelirken bir şey lazım mı diye sormaz evi temizlemez yer içer gider yaşı 35.Anneme de yüklenmek istemiyorum sonuçta evladı atsa atamaz.Ama ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu arada çocuk eniştemde eniştemle hala konuşuyoruz çocuğa çok iyi bakıyor.(bir de konuşmaya kalktığımız zaman azarlıyor kavga çıkarıyor hiç bir zaman güzel konuşmaz sürekli bir kavga halinde acayip egosu var)Konuşun demeyin konuşmadan anlamıyor.)
Ev kimin.Sizin mi anneninizin mi?
Sizinse ablanıza eve gelmemesini söyleyin olsun bitsin.
Annenizinse evden ayrılın kendi yuvanızı kurun.
Anneniz üzülmesin diye bağımlı yaşıyorsunuz ama anneniz ablanızın durumunu görüp üzülmüyor mu hiç tepki vermiyor mu.
Kendiniz bu durumları yaşıyorsunuz da kocanıza yaşatmaya ne hakkınız var

Bayanlar bir de bana akıl verin lütfen.Ben,eşim annem ve ablam beraber kalıyoruz.Annem babam ayrı ablamda eşinden 1,5 yıl önce ayrıldı.Bir çocukları vardı ablam eşine ihanet etti işten atıldı.Boşanma davaları hala sürüyor bu süreç içerisinde hayatına biri girdi.Bu kişi psikopat çıktı burnumuzdan getirdi bir sürü şeyler ki ben ablamla hiç bir zaman iyi olmadım.Neyse o kişiden ayrıldı şimdi hayatında başka biri var bu 1,5 yıl içerisinde bu kişiyle imam nikahı yaptı eve getirmeye kalktı ben karşı çıktım.Benim sıkıntım annemi yanlız bırakamıyor olmam.Ben annemle olmazsam bunalıma girer ne yapacağını bilmez.Aslında gitmeyi kendi yuvamı kurmayı istiyorum ama ananemden dolayı elim kolum bağlı.Bu arada ablam eve maddi konuda kesinlikle desstek çıkmıyor şu 2 aydır.Üstüne üstük başka yerlerde kalıyor eve gece geliyor.Çocuğu ile ilgilenmiyor.Eve gelirken bir şey lazım mı diye sormaz evi temizlemez yer içer gider yaşı 35.Anneme de yüklenmek istemiyorum sonuçta evladı atsa atamaz.Ama ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu arada çocuk eniştemde eniştemle hala konuşuyoruz çocuğa çok iyi bakıyor.(bir de konuşmaya kalktığımız zaman azarlıyor kavga çıkarıyor hiç bir zaman güzel konuşmaz sürekli bir kavga halinde acayip egosu var)Konuşun demeyin konuşmadan anlamıyor.)
ablanızın sutu bozuk kardeste olsanız aynı anadan da olsanız daha resmıyette bosanmamıs bırı hangı ara ıkıncı sevgılısını yaptı ustune ımam nıkahı kıydı bukadın hala evlı bunu unutuyor sanırım....
ben olsam ılla bırılerını yanıma alacaksam sadece annemı alırdım , abşamda kendı basının caresıne baksın derdım sonucta cocuguda babasıyla kalıyormus yanı cocuk sorumlulugu da yok...

Maddi konuda iyiyiz aslında kocam ayrı eve gidelim diyor ama anneme kıyamıyor üzülüyor da.Ablamda yanlız olduğu için annem birşey olacak diye korkuyor.Eve 1 tl yardımı yok düşünün.Şimdi gelmiş ne yiyeceğiz diyor pişkin bir insan.Evde a'dan z'ye ben ilgileniyorum yemek çamaşır bulaşık.Sanki o benim 17 yaşındaki kız kardeşim ben onun ablasıyım.
aynı apartmanda da olsa başka eve çık. ablandaki mide çöplüğü geçmiş ne geniş kadınmış ya

Back
X