- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi damlacross
-
Okudum yine ayni seyi anladim
Bu konu hala açıksa fikir belirtme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.Uff parmaklarimi bosuna yormayacagim. Gerekli kojusmayi biz aramizda yaptik hanimefendi. Size de he
Analari babalari bi halt olsa demissin. Sonra da allah belalarini versin hergun ayni iskence vs. Demissin. Ucunu cok acik birakmissin keske analari babalari deseydino senin anlama sorunun o zaman bir çocuğa bela okuyacak kadar şuursuz değilim . Terbiyesiz ve sorumsuz ailelerinden bahsediyorum
Size deBu konu hala açıksa fikir belirtme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.
Sizin hassas parmaklarınızı yorum yormamanız beni alakadar etmiyor.
Hayırlı akşamlar
Analari babalari bi halt olsa demissin. Sonra da allah belalarini versin hergun ayni iskence vs. Demissin. Ucunu cok acik birakmissin keske analari babalari deseydin
Kisi kendinden bilir isi.içi fesat olmayan herkes çocuğa beddua etmediğimi anlar diye düşündüğümden ekleme gereği duymadım .
demekki belirtmek gerekiyormuş, anne değilim
rahatsızlık için belirtilen saat aralığı 8-9'du, sonra 10 oldu, bir üye 12'den bir üye de sabahın 3'ünden bahsetti. gün batımından sonraki yarım saat ya da 1 saat tolere edilebilir, belirli bir saat sonrasındaki gürültü için de şikayette bulunabilirsiniz. ankara için rahatlıkla söyleyebilirim ki hemen müdahalede bulunuyorlar.
çocukların ağır küfürlerinden bahseden üyenin durumunu da canlandırdım gözümde, hiç normal bir ortam değil öyle ailelerin olduğu ortamda yaşamak istemezdim, imkanlarınızı zorlayıp taşının bence. böyle küfür eden çocukların yetiştiği bir mahallede, küfür karşılaşacağınız en zararsız şey olabilir.
çocuğunu uyutamayan anne, bebeğiniz sabaha karşı ya da gecenin bir yarısı hiç ağlamadı mı? yan komşumuzun oğlu en az 3 yaşına kadar her gece ve sabahın köründe ağlardı. sorununu da bulamadılar, bütün apartman başka bir nedenle bebeğin babasıyla kavgalıydı ama yine de çocuğun derdi ne acaba diye üzülürdük , şikayet etmeyi kimse düşünmedi bile.
izlediğini duyamayanlar, kulaklık takabilirsiniz.
istesek de istemesek de çocuklar her yerde, özellikle yolculuklarda çok sıkıntı, başımız çatlasa da gerçekten yapacak bişey yok keşke olsa.
ağır küfürlerini annesine şikayet ettiğim çocuğun annesi bana, ne malum senden öğrenmediği dedi sanki benim çocuğum . Bu çocuk bu arada sadece 5 yaşında . Ben polisi denedim işe yaramadı. Kimse sanırım ağlayan çocuktan rahatsız olmaz sonuçta bir derdi var ki ağlıyor .
Bu arada kulaklıkla duymuyorum izlediğim şeyi zaten o saatte kulaklıksız son ses bir şey izlemem mümkün değil . Telefon kulaklığı kullandığım için duymuyor olabilirim . Sanırım kaliteli bir bilgisayar kulaklığı almalıyım zira çocukların susmaya niyeti yokSon 1 sene direniyorum
Oldu güzelim kapatsınlar çocuklarını kafese ağızlarına da birşey tıksınlar siz rahat edin diye olmaz mı? Ağzıma geleni sayardım da banlanmak istemiyorum tipe bak ya!Allah aşkına şu çocuklarınızı akşamın sekizinde dokuzunda milletin işten gelme saatinde sokaktan alın! Ne kadar sorumsuz anne ve babalar var. Insanlar işten gelmiş ve haliyle dinlenmek istiyor sokakta çıkmışlar bagira bağıra defalarca uyarmaya rağmen çığlık çığlığa oyun oynuyorlar arabalar geçiyor bir yandan! Bir kere uyardım bağırmadan oynayın diye kadın çıkmış kimseyle kavga etmek ıstemiyorum içeri gecin diye ters ters bakıyor herkes o bencil olmuski sadece kendini düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?