- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
Hak etmiş o tokati ben olsam daha fazlasını yapardım hiç pişman olma. Ben ablandan çok ailene takıldım saf insanlarmi acaba okadar kötü lafı ben babamın yanında söyleyim beni gebertir heralde ki hiç birgün bana kizmamis adam annenizde doldurusa gelmesin iki evlat yani kimin ne olduğunu bilmiyormu. Bide o eşyalı ev boşsa siz oraya çıkıp calisin
evet saf. annem özellikle. kendi çocukken ailesi olmamış o yüzden aile hasreti çekiyor. ne yapsa iyi niyetli buluyor inanmıyor bile bana o kadar gözünü boyamış. ablam ona karşı iyi tabi kullandığı için kadını. gözünü boyuyor iki çay kahve kahkah muhabbet hopp ne iyiiii evlaaaat oluyor birden. yahu ben anneme evlat yarışına mı gireceğim benim vaktim yok onla oturup gönlünü eylemeye. ben kendi odama kapanınca benden kötüsü yok oluyor bu sefer.
valla tokadı keyfimden atmadım. o kadar çok bağırıyor ki bu sefer üst komşum da gece ses yapmaya başlıyor beni asla uyutmuyor o da bir ayrı manyak. bağırmasın diye gözünü korkutuyorum aklımca. insan olan bağırmaması gerektiğini anlar. yani bi öküz gibi sesi var anlatamam ya. nefret ediyorum. zaten özellikle yapıyor bazen gürültü yapayım da o da ses yapsın diye.
hani bi ara dedim ben paranoyağım galiba bu kadar da manyakça şeyler düşünüp yapamaz. ama onun kavga ederken benim hakkımda yaptığımı düşündüğü şeyleri söyledikçe o anladım aslında işin iç yüzünü. gerçekten bunları planlayıp yapıyor yani.
bazen diyorum öyle bi derdi olsun ki beni gözü görmesin. bikaç kez demişliğim ve olmuşluğu var o zaman umrunda bile olmuyorum.