düğün yapmak için parası olammakla araba almak için parası olmamak başka şeylerdir...
Pazara çıkardık annele anne bana oyuncak alalımmı??? Paramız yok kızım... 2 dk. Sonra kızım sana muz alayımı, elma alayımmı? Anne paramız yok almayalım...
Aaa kzızım olurmu, oyncak için paramız yok ama meyve için var.. Hayatta bazı şeylerin önceliği vardır.. Sana yuncak alırsam meyve alamam, vitamnsiz kalırsın hastalanırsın doktora gitmemiz gerekir... Aa oyuncak alaz meyve alırsam eve gidince evdeki diğer oyuncaklarınla oynasırn meyvelerin de yer hasta olmazsın....
Işte aynı bunun gibi, düğün geçici bişeydir.. Maksat 2 kişinin birbirini sevip hayatını birleştirmesiyse nikahla da olur 1milyarlık düğünlede olur 50 mlyarlık düğünle de.... 5000 liraya da ev döşenir 500 bin liraya da...
Ama araba yatırımdır, hele ki yaşllar için gereki bişeydir, hastalığı var sağlığı var araba gerektiğinde çok lazım bişeydir...
Param yok derken düğün için bütçem bu kadar demişelr. Bence hiç de kötü bi rakam değil 56 milyar civarı br maddi destekte bulunmuşlar işte.... Bence bir anne baba için coğuğunu evlendrirken yapılacak yardım miktarı için normal....
Ben evlenmeye karar veriyosm ne kendi anababama ne de eşimin ana babasına güvenip karar vermedim... çiftlerin kendi başlarına bişeyler sahip olması bana herzaan daha cazip, ve evlilik için daha sağlıklı gelmiştir...
Bilmiyorum, sanırım bu forumda benim gibi düşünen pek yok, ama bu benim fikrim...
Hayatınıza ciddi midahelelerde bulunmuyorlar, ee aranızda bayyaa bi mesafe var... Yani telefomla 2 günde bir konuşmak da size eziyet gelmesin bence.....