iki kelime güzel sözdeni hitaptan kimseye bi zarar gelmez,eşiniz söylemiyorsa inadına siz ona aşkım, hayatım, canım söyleyin herkesin yanında
askim cicim önemli degil
sorun esinizin agzi bozuk
size özellikle baskalari yaninda daha saygili davranmasi lazim
ne öyle lan lun konusmalar
Inş. Düzelir çok kere söyledim. Biraz iyi oluyor sonra gene aynı. Anlatırım deme böyle sakince uyarıyorum yok anlamıyor. Benm onda gördüğüm kadarı ile başkalarının yanında maço gözükmeye mi çalışıyor ne alaka iseBirde başka insanları benden çok önemsiyor kızıyorum küsüyorum üzülüyorum üzüldüğümden çok ayıp oluyor yapma die uyarıyor beni benden çok etrafımızdakileri düşünmeside ben,i deli ediyor
Arkadaşlar ben eşimi anlamıyorum. Kısaca anlatayım. Cumarteesi akşamı arkadaşlar bize geldi oturduk yemek yedik muhabbet falan ama mesela arkadaşım la eşi durmadan aşkım hayatım die konuşurlar. Kavga ederler 10 dk ya barışırlar gece vıcık vıcık olurlar benm eşimde birinin yanında bana aşkım bile demz hatta kalk şunu getir bunu getir der. Getirir misin de derim. Getir lan der.
Buda benm ağrıma gidiyor. Birisi yokken yanlız ken sarılırız falan arada da olsa aşkım cnm der ama biri varken ağzından güzel kelime çıkmaz.
Hatta hep beni üzen kelimeler çıkar yemeği yapamamışsın bunu yapamamısın. Yani bu huyundan bıktım. Akşam çaktırmadım kimseye. O gece arkadaşlar bizde kaldı. Sabah kalktım kahvaltı hazırladım. Herkez kalktı arkadaşlar kardeşim de bizde kalmıştı tek eşim kalkmadı gittim kaldırmaya daha erken s..git başımdan dedi. Iyi kalkma biz yiyoruz dedim. Başladık yemeğe. Kalktı geldi. Ama hiç konuşmadım küs kalmaya karar verdim. Neyse arkadaşlarla muhabbet muhabbeti açtı. Arkadşımın eşi sordu eşime. Fatih ben hiç duymadım senn bahara aşkım canım cicim dediğini neden demiyorsun yada bizim yanımızda mı demiyorsun mesela şuan konuşmuyor sennle sormuyorsun bile neden konuşmadığını falan die. Eşim kızardı falan utandı farkettim ama hala adam olana derim die laf sokma amacında. Ama baya bi daraldı farkettim . Ama hiç konuşmadım ben onunla. Akşama kadar çarşıya çıktıgeldi yemeğini verdim. Arkadaşlar artık evlerine gidiyordu oda onlarda çıktı saat gece 11 e kadar gelmedi.
Zil çaldı açmadım biraz kapıda beklesin die . Aklımdan geçiyordu kesin içmiştir arkadaşı ile die. çaldı çaldı sonra arkadaşı aradı bahar aç die. Bi açtım kiiiii bizimki ayakta duramıyor kör kütük sarhoş normalde içtiğinde böyle olmaz 2. Görüşüm onu böyle.
Kapıdan arkadaşı gitti dün gece onu kaç defa lavoboya kaldırdım bilmiyorum. Yani hep çıkardı. Küt oraya buraya düşyor zaten zor ayakta duruyor. Yatıyor bana hep senn yüzünden diyor. Aslında eşim iyidir hoştur ama duygularını göstermez. Belli etmez ama bende ilgi sevgi bekliyorum. Bu halinden bıktım. üf düyorum keşke küsmese idim vicdan azabı çektim . Ama bi taraftanda hep ben üzülüyorum ne var yani tatlı söz söyleme tamam da biri varken neden azarlıyosun hep dimi hep ağlıyorum herkezden gizli kimseye belli etmemeye çalııyorum ama çok ağrıma gidiyor. Sadece anlatıp içimi dökmek istedim kızlar.
bence eşin karakteri oturmamış kompleksli bi adam, başkalarının yanında o tarz hitaplarda bulunursa kılıbık vs gibi görüneceğini düşünüyo, sana kaba davranarak bakın ben ne kadar haşin erkeğim havasında, böyle insanlarla ömür geçirmek çok zor, yemek yaparsın eline sağlık demeye bile erinir bin türlü bahane bulur, güzel bişey demeye gelince hık mık yaparlar küfüre gelince bi avazda çıkıyo ağızlarından
biz de aşkımlı cicimli konuşmayız başkalarının yanında.aynı şekilde kavga ederken bile sevgilim diyen bir çift arkadaşımız var:) sevgilim diyerek kavga ediyorlar öyle böyle değil:) ben bunun gözteriş için olduğunu düşünüyorum ki sizin arkadaşın da niçin güzel söz söylemiyorsun demesinden belli.insanlar gaz vermeyi severler.bayan arkadaşla dertleştiyseniz bana güzel söz söylemiyo diye o da eşine anlatmıştır.hem kendileri gösteriş yapıyo bak biz ne iyi bi çiftiz diye hem de size gaz veriyolar.buna takılmak yerine eşinizi olduğu gibi kabul edin herkes aşkım cicim diye yapış yapış konuşmak zorunda değil fakat eşinizin saygısız tavırlarına küfürlerine falan bi çözüm bulmanız gerek.o adam olana derim gibi sözü çok çirkin ki tahminimce bu tarz ilişkinizde yerleşmiş durumda.:26:
eşinizin sorunlu bir aile geçimişi olduğunu düşünüyorum.
Erkekler evlerinde anne baba arasında ki sevgi ve saygıyı görmeden büyütülürse ileride çok sağlıklı yuvalar kuramıyorlar.
özgüvene ve desteklenmeye ihtiyacı var. üzerinde de negatif enerjiy bir kenara atmalı.
üzerine gitmeyin ve önemsemeyin onun yapıısı bu. Size saygısızlık etsede aslında olayın sizinle ilgisi yok. Bastırılmış egoya sahip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?