Sorun bende mi eşimde mi

sadece soruna cevap vereyim
sorun tabiki eşinde, ama çözüm sende
çünkü erkekler sadece sorunun bir parçası olabilecek kapasitedeler....

sana bizi anlatayım ozmn ! 2 bucuk yıllık evliyiz öncesindede 5 yıllık bi sevgılılık dönemi herseyguzel evlendık ama adam canım cicim demiyor aile dostlarımızla yemeye cıkıyoruz tabı ilk sene oluyor bunlar adam karısının agzına tutuyor yemegı resmen yavrum canım cicim ama benımkı sakin durgun tabı ben hıc baskalarının yanında okdr sey istemem ama yınede canım dese fena olmaz düşüncesındeyım sonra gel zaman git zaman eşimin bana olan sevgisini hareketlerınde görüyorum 2. yıla dogru sarılması hareketlerı cok içten ve samimi bana baglılıgı evde yanlızken sürekli kokup öpmesi yanında istemesi beni bensiz uyuyamaması benı onsuz uyutmaması hep beraber uyuyalım istekleri aramızda küfür yoktur kırılıyorum diye uyardım en guzel zamanında vede aklına yer etti şimdi 3. yıla dogru giderken geriye dönüp baktıgımda eşim hala canım demez cicim demez ama her daim hareketlerı gülüşü bakısı bi farklıdır hep aramızda bi çekim gücü var farkında oluyorsun ve o çift noldu biliyormusun ? ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESIN zor onlar ıcınde konusamaz hale gelmişler :/ üzüldüm. ama dedimki yapmacık olmasın hep gercek olsun kı yıkılmayayım kolay kolay eşine ılımlı davran sevgi dolu sefkat dolu onsuz evde duramıyormus gibi yap alıssın iyice senle vakıt gecırmeye bak gör zamanla hersey oturuyor yerli yerine

canım eşinde kendini ispatlama ve gurur abideliği yapma gibi bir takıntı var belli.. sen kendini yiyiyp bitirsende bu durum değişmez bence..erkeklik taslıyor işte kendince...sen değil aşkım canım diye hitap etmek, ayağının altını öpsen yinede başkalarının yanında aynı olacaktır..bence fazla takılma huy sonuçta değişmez.. ve şunu benimse.. değiştiremeyeceğimiz şeyler için çaba harcamak yerine sabır dilemeliyiz..allah sabır versin canım..

Eşinin sana yeterince değer vermediğini düşünüyorsan sakın bu sorunların çözüldüğünden emin olmadan çocuk yapma. İşler düzelmeyi bırak daha da kötüye gider büyük ihtimal. Evlilik terapistine gitmenizi öneririm.Kabul etmezse de sakın çocuk yapma bence.

her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. oda sana sözlü olarak göstermez ama başka şekilde gösterir. zamanla sende çözeceksin bunu. üstteleme yanlış yaparsın, kendini huzursuz edersin.:)

bnde çözüm arıyorum nasıl birşey öneriyorsunuz

gözünü eşinin gözlerinden hiç ayırma,ona hep aşkım diye seslen, onun senin için ne kadar önemli olduğunu her fırsatta dile getir

o olmadan asla mutlu olamayacağını ona hem söyle hem de belli et..her zaman ilk teklif senden gitsin... onu sevginle boğ,

ya da onun sana söylediği gibi s....r et gitsin...

sanki saygı da çok yok gibi bilmiyorum hayatım eşinle ilişkini de. sabahleyin s.. git ne demek?

Eşin çok kolay kötü konuşan, küfür eden birisi herhalde.
Sen de alışmışsın s.....git demesine.
Başkalarının yanında bu kadar seni küçümsemesi çok kötü.

Ama aşkım dememesine takılma bence.
Büyük ihtimalle utanıyordur diycem ama.
Küfür de ediyor.
Böyle canı sıkılınca direk içkiye yönelmesi de çok kötü.

1,buçuk seneye yaklaşıyoruz cnm çok şey değiştirdim onun hayatında o da benm hayatımda ama bunu değiştiremedim

kocam senin eşin gibi ben 10 yıllık evliyim hiçbir değişim yok ben böyleyim beni böyle kabul et diyor.belki umut verici konuşmadım ama gerçek bu ne yazık kiinsanlar zor değişiyor sen daha yenisin belki başarabilirsin canım

sorunun sende olmadığı kesin eşinin probleri var hep alttan alan kişi sen alırsan sorun yok aranızda anladığım kadarıyla,
herkes farklı yapıdadır yani kimisi duygularını sözle ifade eder kimisi ifade edemez illa aşkım,sevgilim demek sevgi göstergesi değildir,
sadece saygı olsun ,eşinizde güzel olmayan her söz var sen de iyi sabır var ...

saol cnm önerilerin için

canım öncelikle bu durumuna cidden üzüldüm kendinde suç araman cok yanlıs eşin sana olan saygısını kaybetmiş bence bir an önce eşini karşına al bu şekilde davranmaya devam edersen sana olan sevgim biter de bu şekilde nereye kadar dayanabilirsinki aşkım canım tatlım demesi cokta önemli diil bazı insanlar duygularını cok fazla belli edemezler ama küfür etmesi hiç hoş değil bence biran önce bu konuyu hallet

Size kendini kötü hissettiriyor eşiniz, buna hiç hakkı yok..

Yalnız ya da değil farketmez, saygı varsa vardır yoksa yoktur.

Nasıl aşılır bilmiyorum ama kendinizi bu durum için üzmemeye gayret edin.

Birde merak ediyorum, hep böyle arkadaşlar v.s birlikte kalır mısınız ?

benim anneannemin bir lafı var arkadaşla gez dolaş aynı sofraya oturma der neden bilmiyorum. kimseye yatıya gitme yatıya alma yanına der aileler dışında. belki bu yüzden insan başka evli bir çiftle kalınca 24 saat kıyaslamaya mı giriyor acaba. belki eşin onların evinizde kalmasında rahatsız olmuş olabilir. birde bana göre gereksiz dışarıda bir yerde buluşup ya da akşam bi çay içmeye gelmek daha mantıklı. bazı eşlerin yetişme şekliylede alakalı oluyor utanıyorlar söylemeye

Aslında roller karışmış.O neden içip sana sitem ediyo ne hakkı var?Senin ona sitem etmen lazım.
Sen ona küsmekte sonuna kadar haklısın.
Duygularını gösterememek başka,saygısızlık başka.
Açıkça konuşman lazım.Maalesef tripten anlamıyo erkekler
Yüzüne haykırmak şart.
Asla pişman olma bu yüzden

O bulmus kuzu gibi kadini azarliyor asIl insan yaninda öyle davranilmaz düsmemis disli birine vallahi anasindan emdigi sütü burnundan fitil fitil getiririm onun ne demek s.git adam olsun 3 yasindaki Çocuga denmez o kelime ezdirmeyin su erkeklere kendinizi kim onlar ya

haftada bir gün görüşürüz. yada iki haftada bir gün. oda nadir kalmalar olur genelde 2-3 saat oturulur gidilir canım o kadar çok kalmalar falan olmaz. evet saolsun kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.

valla şöyle dişli birine düşse imiş ne olurdu acaba bnde merak ediyorum. kedi köpek gibi olurlardı. ben sustukça o tepeme çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…