sorun bendemi demene çok şaşırdım arkadaşım sorunun sende olduğunu düşünerek hata yapmışın bir kere bu bil insan yapısı gereği duygularını ifade etmekte zorlanır ama bu kimseye hakaret etme hakkını ona vermez eşinin sana hhakaret boyutunda küfürlü konuşmasına anlam vermiş değilim ikincisi kör kütük sarhoş olarak başka bir adamı kapına kadar getirmeye ne hakkı var onu hiç anlamış değilim..aşkımı canımı cicimi bir kenera bırakarak düşünüyorum eşin kapıya kör kütük sarhoş başka bir adamla geliyor en çirkini bu bence önlemen gereken en büyük sorun bu
çok tuhaf bir eşiniz var.
Başkalarının yanında size saygı ve ölçüyü aşan kelimeler kullanıyor.
Saygıya davet ediyorsunuz daha da kabalaşıyor.
Bir arkadaşınızın eşi sizin özelinize giriyor konuşma şekliyle ilgili hesap soruyor ki ben bu sorguyu çok çirkin ve hadsizce buldum sesini çıkarmıyor.
Gece eve sarhoş geliyor. Falan...
Siz önce aranızdaki şu saygısızlık meselesini halletmelisiniz bence. Canım aşkım demiyor diye üzüleceğinize.
cnm bunu çok yazdım aşkım demediği için değil saygısız olduğu için üzülüyorum ben zaten
bence gitmeyin. Kırıldığınızı üzüldüğünüzü görsün. Bir süre uzak yaşayın bakalım adım atsın sabredin. Hatası 1 değil ki üstü üste bir sürü yanlış yapmış.
En azından saygıyı hakediyorsunuz. Sevgisini göstermese de...
Insan küs de olsa nefret de etse aynı ortamda iyi davranmalı bir misafirin yanında iyi görünmelidir.
bence eşin karakteri oturmamış kompleksli bi adam, başkalarının yanında o tarz hitaplarda bulunursa kılıbık vs gibi görüneceğini düşünüyo, sana kaba davranarak bakın ben ne kadar haşin erkeğim havasında, böyle insanlarla ömür geçirmek çok zor, yemek yaparsın eline sağlık demeye bile erinir bin türlü bahane bulur, güzel bişey demeye gelince hık mık yaparlar küfüre gelince bi avazda çıkıyo ağızlarından
eşiniz sizi öyle bir hale getirmiş ki, aklınız karışmış. şu olanlardan sonra bile hala sorun bende mi eşimde mi diyebiliyorsunuz.
Siz hakettiğinden çok çok çok iyi davranıyorsunuz eşinize.
Umarım kendine gelir.
şimdi benm öğlen molam eşimde evde gece işe gidicek şuan gidip kahvaltı hazırlayıp kahvaltı yapardık genelde ama gitmedim. Anlasın diye anlarmı sizce gimeli miydi aklımda olan birşey de bu ne kadar kızsamda ona karşı sorunluluklarım var
[ı]yazinizdan anladigim kadari ile, kahvalti masasina esinizi cagardiginizda esiniz kalkmayinca, siz arkadasiniz ve esine bu konulardan bahsedip esinizi sikayet ettiniz bir nevi...esiniz kalkip kahvaltiya gelincede arkadasiniz esi konuyu acti....ben esler arasindaki problemlerin 3. Kisilere yansitilmasina cok karsiyim, siz arkadaslariniza sikayet ediyorsunuz onlarda esinizin kulagini cekiyor bir nevi...bence esinizin orda " hakedene söyleim " diye tepki göstermesi abes degil...ben olsam bende sinir olurum...esinizle ne sorunuz varsa oturun kendiniz konusun, hislerinizi anlatin...[/ı]
yok cnm yanlış anladın sen ben eşimi kaldırmaya gittim geldim hadi yiyelim o kalkmıyormuş dedim. Birazdan kalkar dedim . Arkadaşım da kalksın gene mi kahvaltı hazırlıcan dedi. Seslndi hadi kalk sana bişey bırakmıcaz diye. Geldi oda kahvaltı yapıldı. öğlen vakti geçti bu konular onlar sonra açıldı. Arkadaşla eşi kavga etti. Bir konudan dolayı sonra barıştılar. Tabi bende o ara konuşmadığım dikkat çekti konu öyle açıldı. Yoksa ben böyle dedi de konuşmuyorum demedim. Onunda kulak çekme amacı ile söylediğini düşünmüyorum. Sadece dikkatii çekti neden söylemiyorsun diyerekten sordu.
benım bır aradasımın esıde senın eın gıbı oda cok soylenır ama belkıde yapı meselesıdır canım benım..
Fakat senıde cok yıpratıyor ıste anlamazlar.. Kusura bakma ama odunluk mayalarında var oluyor bazen..basbasa ıken nasılsınız mesela benım ark.dısarda falan elele gezmez basbasaykende ole canım askım olmazmıs:)
[ı]
böylesi dahada abes..esinizle sizin birbirinize hitabiniz yada aranizdaki iletism kimseyi ilegilendirmez..orda esinizi korumaliydiniz bence "yooo esimde söyler, esimde sevgisini belli eder ama kimi insan her ortamda yapar kimi yanliken, benim esim basbasayken söylemeyi tercih ediyor " gibi birseyler söylemeliydiniz...size karsi kaba tavirlarinida yanlizken konusmayi tercih etmeliydiniz..3. Kisilere firsat verirseniz daha cok üzüürsünüz..
[/ı]
evlilikte saygı çok önemli.başkalarının yanında canım cicim diye konuşulması önemli değil siz başbaşayken söylesede olur ama diğer kırıcı kelimeler kullanılmamalı ne başbaşayken ne de başkalarının yanındaeşinin genel yapısı böyleyse değişmesi zor ama eğer yeni evliysen bir şekilde önüne geç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?