Sorun bende mi eşimde mi

canım eşim bazen içer hatta ama sarhoş olmaz kesinlikle hep kafası yerindedir arkadaşı ile içmemiş tek içmiş yerinden kalkamamış galiba en yakın arkadaşını aramış gel beni eve götür die oda eve kadar bıraktı ki çocuğu çok iyi tanıyorum daha iki gün önce cenazesi vardı cenaze ile uğraştı birde eşlimle uğraşıyor bu eşimin sorumsuzluğuda cabası olayların üffffff ya

elbette değişebilir zamanla; sizi kaybetmekten korkuyorsa eğer değişmek zorunda kalacaktır.

üstünde durmayın ve içinden gelmiyorsa söyleme deyin. belki bir adım atacaktır.

şimdi benm öğlen molam eşimde evde gece işe gidicek şuan gidip kahvaltı hazırlayıp kahvaltı yapardık genelde ama gitmedim. Anlasın diye anlarmı sizce gimeli miydi aklımda olan birşey de bu ne kadar kızsamda ona karşı sorunluluklarım var

Çok tuhaf bir eşiniz var.
Başkalarının yanında size saygı ve ölçüyü aşan kelimeler kullanıyor.
Saygıya davet ediyorsunuz daha da kabalaşıyor.
Bir arkadaşınızın eşi sizin özelinize giriyor konuşma şekliyle ilgili hesap soruyor ki ben bu sorguyu çok çirkin ve hadsizce buldum sesini çıkarmıyor.
Gece eve sarhoş geliyor. Falan...
Siz önce aranızdaki şu saygısızlık meselesini halletmelisiniz bence. Canım aşkım demiyor diye üzüleceğinize.

bence gitmeyin. kırıldığınızı üzüldüğünüzü görsün. bir süre uzak yaşayın bakalım adım atsın sabredin. hatası 1 değil ki üstü üste bir sürü yanlış yapmış.
en azından saygıyı hakediyorsunuz. sevgisini göstermese de...

insan küs de olsa nefret de etse aynı ortamda iyi davranmalı bir misafirin yanında iyi görünmelidir.

İlgisizlik anlaşılabilir fakat s... git,lan vs ne demekmiş!
Otur konuş kesinlikle, canım cicim muhabbeti yapmasın ama bunları da demesin bence.
Ve sende deme aşkım vs ilgi gösterme burnu sürtsün.

cnm bunu çok yazdım aşkım demediği için değil saygısız olduğu için üzülüyorum ben zaten

cnm bunu çok yazdım aşkım demediği için değil saygısız olduğu için üzülüyorum ben zaten

Eşiniz sizi öyle bir hale getirmiş ki, aklınız karışmış. Şu olanlardan sonra bile hala sorun bende mi eşimde mi diyebiliyorsunuz.
Siz hakettiğinden çok çok çok iyi davranıyorsunuz eşinize.
Umarım kendine gelir.

gitmiyorum zaten bu hafta pek birbirimizi görmeyecez her gün bir saat gece çalıştığı için oda yemek yemekle geçicek inş. Sonumuz hayırlı olur anlar hatasını

Veee ben bu tarz insanlardan nefret ediyorum.
Haşin erkek mi göstermek istiyor kendini,hayran mı kalacağım ona maço ve kaba diye.
Benim de arkadaşımın bir eşi var tıpkı böyle.
Kendini ağır abi sanıyor heralde.
Hiç mi hiç saygı duymuyorum ona benim gözümde bir parazit asalaktan başka birşey değil.
Kadının iki çocuğu var habire koşturup duruyor daha da beyefendi çay getir, yok su getir.
Kalk al be,asıl kalkarsan eşine birazcık destek olursan ben sana saygı duyarım.
Fi tarihinden önceki düşüncelerinle sen ancak kendi egonu beslersin kimseye de bir faydan olmaz.

Yazinizdan anladigim kadari ile, kahvalti masasina esinizi cagardiginizda esiniz kalkmayinca, siz arkadasiniz ve esine bu konulardan bahsedip esinizi sikayet ettiniz bir nevi...Esiniz kalkip kahvaltiya gelincede arkadasiniz esi konuyu acti....Ben esler arasindaki problemlerin 3. kisilere yansitilmasina cok karsiyim, siz arkadaslariniza sikayet ediyorsunuz onlarda esinizin kulagini cekiyor bir nevi...Bence esinizin orda " hakedene söyleim " diye tepki göstermesi abes degil...Ben olsam bende sinir olurum...Esinizle ne sorunuz varsa oturun kendiniz konusun, hislerinizi anlatin...

saol canım umarım gelir kendine eşimin bazı şeyleri haketmediğini biliyorum ama aramız bozulmasın die yapıyorum genede böyle oluyor

Eminim kendini bu kadar önemsemiyosundur. Sana başkalarının yanında küfür edip küçük düşüren birini fazla düşünüyorsun. Kadınlık gururun olsun biraz. Dik dur karşısında sen böyle yumuşak davranırsan daha çok üzer o adam seni.

yok cnm yanlış anladın sen ben eşimi kaldırmaya gittim geldim hadi yiyelim o kalkmıyormuş dedim. Birazdan kalkar dedim . Arkadaşım da kalksın gene mi kahvaltı hazırlıcan dedi. Seslndi hadi kalk sana bişey bırakmıcaz diye. Geldi oda kahvaltı yapıldı. öğlen vakti geçti bu konular onlar sonra açıldı. Arkadaşla eşi kavga etti. Bir konudan dolayı sonra barıştılar. Tabi bende o ara konuşmadığım dikkat çekti konu öyle açıldı. Yoksa ben böyle dedi de konuşmuyorum demedim. Onunda kulak çekme amacı ile söylediğini düşünmüyorum. Sadece dikkatii çekti neden söylemiyorsun diyerekten sordu.

benım bır aradasımın esıde senın eın gıbı oda cok soylenır ama belkıde yapı meselesıdır canım benım..
fakat senıde cok yıpratıyor ıste anlamazlar.. kusura bakma ama odunluk mayalarında var oluyor bazen..basbasa ıken nasılsınız mesela benım ark.dısarda falan elele gezmez basbasaykende ole canım askım olmazmıs:)

Böylesi dahada abes..Esinizle sizin birbirinize hitabiniz yada aranizdaki iletism kimseyi ilegilendirmez..Orda esinizi korumaliydiniz bence "yooo esimde söyler, esimde sevgisini belli eder ama kimi insan her ortamda yapar kimi yanliken, benim esim basbasayken söylemeyi tercih ediyor " gibi birseyler söylemeliydiniz...Size karsi kaba tavirlarinida yanlizken konusmayi tercih etmeliydiniz..3. kisilere firsat verirseniz daha cok üzüürsünüz..

evet yapı meselesi yapısı öyle elele falan dolaşırız hatta beraberken elimi tutmadan yada koluna girmeden yürütmez. Başbaşa iken de mesela yatakta söyler her zaman yada şakalaşırken falan söyler ama ciddi ciddi aşkım şunu verir misin getirir misin başbaşa iken bile demez anca şaka ile der. Ama yanlızken şunu ver dediğinde verir misin de vereyim derim ter bişi dese vermicemi yada darılacağımı bilir söyler ama başkalarının yanında ver lan verecekssen der. üste çıkar bende ayıp olmasın die o noktaya getirmem olayı

sende haklısın ama o akşam kırılmıştım sabahda üstüne kırılmıştım. Konuşmuyordum da o an onu korumayı düşünmezdim yani kızgındım zaten.

evlilikte saygı çok önemli.başkalarının yanında canım cicim diye konuşulması önemli değil siz başbaşayken söylesede olur ama diğer kırıcı kelimeler kullanılmamalı ne başbaşayken ne de başkalarının yanındaeşinin genel yapısı böyleyse değişmesi zor ama eğer yeni evliysen bir şekilde önüne geç canım

1,buçuk seneye yaklaşıyoruz cnm çok şey değiştirdim onun hayatında o da benm hayatımda ama bunu değiştiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…