- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
O sebep olur mu yani ben böyle düşündüğüm için mi ?Negatifi çağırmamak lazım , bilinçaltı tek suçlusu
Enerjini kullan , o hep bişey olacak hissini atmalısın , mesela parmağımı vurmasam diyorsun ama vuruyorsun , adlı adınca çağırıyorsun kötüyü .O sebep olur mu yani ben böyle düşündüğüm için mi ?İyi düşününce olsa keşke arada hadi diyeceğim tamam ama yok kötü düşününce oluyor. Şu evhamlı yapımı hiç sevmiyorum hep kontrolcü biri olmusumdur. Kitaplar okudum vs ama yok, bu ara bir şey düşünmeye korkuyorum kötü olcak mi diye ust uste geldi çünkü düşündüm oldu. Çok üzgünüm
Evet sanırım öyle bu yüzden olunca kendimi o kadar sucluyorum ki hele arabayla ilgili olunca çünkü ben dahil başka canlarda var arabada benim sucum gibi geliyor. Psikoloji hakkında kitaplar okurum, izlerim ama evham konumu cozemedim bir türlü. O sebep oluyor kötü dusunceye karsidan karsiya gecerken bile eşime dur şimdi gec kaldirima cik bence vs diyorum bazen kendine gel adam kac yaşında diyorum. Annemin bile karsidan karsiya gecerken elini tutuyorum sankj duser bide ben yanında olayim diye. Kendimi değil hep yanimdakileri koruma cabasindayim akılları yok sanki var ama anlatamıyorum ki kendime var mıdır hal caresi kitabi vs telefon aramama 2 kez bakilmasa ya ne oldu acaba diye komsulari ararim, bu konuda çok mutsuzumTamamen olumsuzluklari düşüncelerin ile cagiriyorsun.bilinç ışık hızından daha hızlıdır.Sadece güzel olanı düşün
Evet çok doğru söylüyorsun birde şu oluyor 2-3 oldu misal araba park edecek arkadaşım eşim yada yoldayız ya diyorum araba var arkada carpmasak bari tam uyaricam susuyorum basiretim bağlanıyor sanki ve ya carpiyoruz direk yada arabaya ya milim kala duruyoruz. Yolda da böyle. Neden susuyorum onu da anlamıyorum icinden geçmiş soylesene. Arabaya binmeye korkar oldumEnerjini kullan , o hep bişey olacak hissini atmalısın , mesela parmağımı vurmasam diyorsun ama vuruyorsun , adlı adınca çağırıyorsun kötüyü .
İnsan korkuyor bide üst üste gelince. Başta rüya olayiyla başladı o azaldı bu başladı offOda bişey mi, ben rüyamda görürüm ve er geç gerçekleşir, yada gerçekleşmiş ama benim bilmediğim birşeyi görürüm haberim olunca da rüyamda görmüştüm diye şok olurum, 6. His midir tesadüf mü bilmiyorum
Seninki çok fazla, ama anlayabiliyorum seni, örnek rüyamd sgördüğüm birşeyi eşime anlatırım biri hakkında asla bilemeyeceğim bişey, eşim bana bakakalır Didem gerçekten öyle der oda alıştı artıkİnsan korkuyor bide üst üste gelince. Başta rüya olayiyla başladı o azaldı bu başladı off
Ah bu evren olumlularimi alsa keşke ohooEvrene olumlu enerji göndermek lazım :)
Ah bu evren olumlularimi alsa keşke ohoo
Evet çok doğru söylüyorsun birde şu oluyor 2-3 oldu misal araba park edecek arkadaşım eşim yada yoldayız ya diyorum araba var arkada carpmasak bari tam uyaricam susuyorum basiretim bağlanıyor sanki ve ya carpiyoruz direk yada arabaya ya milim kala duruyoruz. Yolda da böyle. Neden susuyorum onu da anlamıyorum icinden geçmiş soylesene. Arabaya binmeye korkar oldum
Sende korkuyor musun ben gibi 1 haftada 3 etti. Yildizim da düşüktür halbuki misal hemen nazar değer bir ortamda kasvet varsa anlarim ya da bana kötü niyetle bakan insan esneme tutar baş ağrısı tutar okuyana kadar geçmez. Yildizim bu kadar düşük olup nasıl bilinc yonlendirmesiyse yapıyorum anlayamıyorumSeninki çok fazla, ama anlayabiliyorum seni, örnek rüyamd sgördüğüm birşeyi eşime anlatırım biri hakkında asla bilemeyeceğim bişey, eşim bana bakakalır Didem gerçekten öyle der oda alıştı artık
Gerçekten öyleOyy zirvede evham .
İmkanın varsa yardım alabilirsin , her türlü zarar sana bu kadarı .
Bence bunlar 6. His, güzel düşünmeye çalışın, çok kafaya takmayın, içinizde tutmayın söyleyin o an, belki öyle olmayacak görünSende korkuyor musun ben gibi 1 haftada 3 etti. Yildizim da düşüktür halbuki misal hemen nazar değer bir ortamda kasvet varsa anlarim ya da bana kötü niyetle bakan insan esneme tutar baş ağrısı tutar okuyana kadar geçmez. Yildizim bu kadar düşük olup nasıl bilinc yonlendirmesiyse yapıyorum anlayamıyorumnormalde anlatmam Allah bilir derim ama bu kez gerçekten paylasmasam duramayacaktim birileriyle
Bundan sonra söylemeye çalışacağım. Utanıyorum çok pimpiriksin diyecekler diye ama susunca da keşke demekten iyi olur. Teşekkür ederim. Evren olumlu olumlu duysun bizi artık dua edelim birbirimizeBence bunlar 6. His, güzel düşünmeye çalışın, çok kafaya takmayın, içinizde tutmayın söyleyin o an, belki öyle olmayacak görün
Aynen canım, bir ortamda veya biriyle yalnızken negatif bir enerji alınır konuşacak bişey bulunmaz bunlar kesinlikle 6. His ama düşünülen veya rüyada görülen şeylerin gerçekleşmesi korkutucu olabiliyor, belkide o şeyi çok kafaya taktığımız içindir, ben eşimle tanıştığımda ismini farklı bir isim olarak söylemişti benle sadece takılmak için görüştüğünü düşünüp, sonradan iş ciddiye binince açıklamıştı malesef, ve ben sevgiliyken bunu rüyamda gördüm, ona anlattım senin ismin ... değilmiş rüyamda bunu gördüm dediğimde yüzünün şekli değişmişti, daha nice olaylarBundan sonra söylemeye çalışacağım. Utanıyorum çok pimpiriksin diyecekler diye ama susunca da keşke demekten iyi olur. Teşekkür ederim. Evren olumlu olumlu duysun bizi artık dua edelim birbirimize
Oy oy oy seninde benim gibiymis belki böyle şeyler aciklaninca biter diyorlar öyle olur bizimde açıkladık diye. Allah'ın lutfudur belki ama biz anlayamıyoruzdur. Gel sarilalimAynen canım, bir ortamda veya biriyle yalnızken negatif bir enerji alınır konuşacak bişey bulunmaz bunlar kesinlikle 6. His ama düşünülen veya rüyada görülen şeylerin gerçekleşmesi korkutucu olabiliyor, belkide o şeyi çok kafaya taktığımız içindir, ben eşimle tanıştığımda ismini farklı bir isim olarak söylemişti benle sadece takılmak için görüştüğünü düşünüp, sonradan iş ciddiye binince açıklamıştı malesef, ve ben sevgiliyken bunu rüyamda gördüm, ona anlattım senin ismin ... değilmiş rüyamda bunu gördüm dediğimde yüzünün şekli değişmişti, daha nice olaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?