Sorun bende mi? Yoksa hissediyor muyum?

anksiyete sahibi olabilirsiniz, bir psikoloğa görünmek yardımcı olabilir.

Hep olumsuzu mu düşünüyorsunuz? Bir de olumlu bir şeyler deneseniz.
Hatta şimdi deneyelim
mm mesela; benim kilo verdiğimi düşünseniz

Çekim yasası... Kesinlikle düşünerek kötüyü çekiyorsunuz, bununla alakalı youtube da videolar var izleyin derim

Negatif düşünmeyin
Belki de algılarınız açıktır
Pozitif şeyler de oluyor mu böyle
Rüyalarınız çıkar mi
Rüyalarım çıkar genelde bu ara ruya bile görmüyorum cogu zaman. Yani hiç ruyalarimi hatirlamiyorum nerdeyse 1 yil olacak. Pozitif şeyler hic olmadı diyemem Allah var içime dert olan seylerden bi şekilde kurtulduğum oldu azda olsa. Böyle olmasaydi da şöyle olsaydı deyip. Dün akşam başıma yine negatif olan geldi çok paniktim konuyu acarken bile etki altindaydim. Sanırım şükür deyip pozitiflik ogrenmem lazim ve evhamdan kurtulmaliyim

Tüm o çağırdınız şeyleri yaşamak için akla getiriyorsunuz haliyle de yaşıyorsunuz. Güzel düşünün. Güzel şeyler düşünemiyorsanız da düşünmeyi bırakın en kestirme :)
Doğru diyorsunuz sunu yaparım belki işe yarar

Küçükken her güzel şeyin sonunda kötü birsey, her kötü birseyin sonunda güzel birşey mutlaka oluyordu.
O yuzden ben cocuklugum ve gençligimi bir gülüp bir aglayarak geçirdim. Şimdilerde ise ne zaman allah allah hayatim ne kadar da kusursuz güzel gidiyor desem basıma bir felaket geliyor nazar nazar

Valla eşimle allah allah bu ara hic en ufak tartisma yasamadik hı diyorum. Ertesi gün nasil asabi oluyorum ama bir kavga cikariyorum nasıl oluyor anlamıyorum. Esim daha eve girisinde diyor sende bi asabilik var bugün. Yok ne ilgisi var diyorum. Sonra bir bakmisim adama cemkirirken görüyorum kendimi. Ya da o ufak seye sinirleniyor. Ordan çıkıyor Sonra diyorum birdaha demicem böyle diye ama dusunce ya geciyor aklimdan gene tut kendini 1sade diyorum ama is işten geçiyorhaydi geneee

anksiyete sahibi olabilirsiniz, bir psikoloğa görünmek yardımcı olabilir.
Teşekkür ederim psikolojik rahatsizliklar hakkinda genel bilgilere sahibim sevdigim için bu alanı. Benimki uymuyor buna sanki öyle fevri, bir anda panik olan insan degilimdir. Karsimdaki dikkatsizse vs. Ama sürekli risk analizi yaparım ortama dikkat ederim belki de olabilir. Kitaplar ve videolardan sonra gecmezse gideceğim ben tabiki onlar kadar bilemem o karar versin diyeceğim çünkü ilac kullanmak istemiyorum aslında

Son düzenleme:
Cekim yasasi videosu mu ? Yoksa psikolojik destek mi anlayamadim da tam ne diye aratayim hangisini onerdiginizi
YouTube da mistik yol diye bir kanal var orada olumlala videoları vs var mesela, orada bu olayı izah ediyorlar. Kısacası siz ne düşünürseniz evrene onunla alakalı bir enerji gönderirsiniz ve onu yaşama ihtimaliniz artar. Ben bu tarz şeylere hiç inanmazdım ama hamile kalamadığım süreçte çok uzun zaman araştırmalar yaptım, kendimde uyguladım ve gerçekten faydasını gördüm. Düşüncelerinizi kontrol edebilirseniz, olumlu şekle çevirebilirsiniz herşey daha güzel olur ayrıca psikolojik destek almaktan da zarar gelmez, ben de hep en kötü ihtimalleri düşünen biriydim psikoloğa da gittim hafif ankesiyetem varmış

Aynen bu durumunuzu pozitife çevirmeye çalışın

Sakarlığiniz ve negatif enerjiniz icin neden bir hayvanin canina kast etmeyi dusunuyosuniz ?
Sakarim ve negatif enerjiliyim yani iyi ki sizden bu kk da fazla yok
Hayvanın canina kast etmek ne mana yahu
1 Dini inancimda bu var
2 kesip yoksula veriliyor faydası oluyor çevreye
3 vegan ya da vejetaryanim dedim mi hayır et yemeyide severim hatta her yediğim cana kast mi oluyor. Coook boş duyar kasmışsiniz vegansaniz veya vejetaryan saygı duyarim et yemeye bilir kurban kesmeye bilirsiniz.
Dini inancsiz ya da başka dine mensupta olabilirsiniz benim dinim bunu buyuruyor. Yine saygi duyarim. Sizde biraz saygılı olabilirsiniz tercih ve dini inançlara. Birazcık saygi yani yapabilirseniz tabi

aslında illa ki ilaç kullanmanıza gerek yok. davranışçı terapiler de artık uygulanıyor diye biliyorum, konunun uzmanı değilim ama ilaca bir alternatif olabilir.

Sen oglak burcu oldugun için,bir de et tüketmiyorsan eger bu ruh halini etkiler. Daha dingin sakin olursun. Ayrıca senin hissetiklerinde çıkar oglaksin diye

Ruyalari hatırlamamak insanda psikolojik rahatsizliklar yapıyormuş bunu biliyor muydun? Bir de hatırlamama sebebin,balik,sogan,sarimsak tuketmen olabilir. Ve florurlu diş macunu. Hepsinde var malesef. Epifiz bezini direkt etkiliyormus soğan bu da ruyalarla bağlantılı. Tam anlatamadım canım ama bunu bir araştır bak:)

Eşiniz araba kullanmada başarısız ve siz bunu çok iyi analiz etmişsiniz..Bir de pozitif enerji çok önemli.

Eşiniz araba kullanmada başarısız ve siz bunu çok iyi analiz etmişsiniz..Bir de pozitif enerji çok önemli.
Olaylar sadece eşim kullanirken olmadi ki hatta farklı kişilerde oldu. Bir kac gündür gözlüyorum ruh halimi, tehlike hissettiğim de oluyor bu durum ve kontrol bende olması gerektiği zamanlarda kontrol dışı kaldığımda oluyor.
Sanırım o anın etkisiyle çok vesvese yaptım buraya yazarkende. Cevresel faktorleri çok inceliyorum ve buna bağlı tahmin ediyorum diye düşünüyorum. Şuan daha salaş takılmaya ozen gosteriyorum teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…