sorun bende mi?

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.147
3.141
248
31
Merhaba kk nin saygıdeğer güzide üyeleri:) uzun suredir aranızda yoktum, şimdide yeni bir dertle karsinizdayim.

Sorunum erkek arkadaşımla ilgili. Yaklaşık bir buçuk aydır birlikteyiz. Ben üni ogrencisiyim, kendisi ile bir aylık market isi deneyimim sayesinde tanıştım. Kendisi liseyi açıktan veriyor. Parçalanmış bir ailenin çocuğu paramparça bir aile hem de. Neyse ben ise girdiğim ilk günden beri aramızda bir çekim oluştu ve nihayetinde çıkmaya başladık. Simdi ben işten çıktım o ise aynı ise devam ediyor. Ailem onu biliyor ve aile durumunun karman çorman olması ve de eğitimi nedeniyle sıcak bakmadilar. Ailemin öğrenmesi de tesadüfen oldu.

Erkek arkadaşım çekingen ve de aile durumundan sanırım bakınca boyle onun eksikliği belli oluyor. Ve aramızdaki sorun su ve size de danışmak istediğim konu: biz bir sorundan ötürü tartistigimizda hakli veya haksizken farketmiyor, susuyor. Uzaktaysak teli acmiyor. Bir sorun olduğunda ben arayi yumusatmasam hayatta yumusatacagi yok. Bazen cok sinirlenebiliyor, çünkü evde çok gergin bir ortam var, babasıyla çok tartışıyorlar. Dun gece de bir konudan
oturu atistik o kadar şey yazdım cevap vermedi. Bu aksam görüşme imkânımız vardı ama ne sesi çıkıyor ne soluğu. Gece attığım hic bi mesaja cevap vermedi ve bu saat oldu sesi çıkmıyor. Ben napayim bu durumda? Her seferinde bir sorun çıktığında kaçarak mi çözecek? Ben nerde hata yapıyorum, çok mu cabuk bağlandim?
Nasıl bir yol izlemem gerek? Ve son olarak nerede hata yapıyorum ben arkadaşlar neden doğruyu bulamıyorum..

Ve ayrıldık arkadaşlar.

Son düzenleme:
Ailen istemiyo denk sayilmazsiniz e anlasamiyosunuz da devam etmeye gerek yok
Aynen annem ilk baslarda katiyen olmaz diyordu bu yüzden sonra biraz yumuşadı. Ben isteyken aramiz iyiydi, hatta çok iyi diyebilirim ben stajim dolayısıyla isten çıktım zaten kısa sureliydi. Orda koptu iste. Aramızdaki ilesitim,isin büyüsü orda bozuldu.

Babasıyla tartışması sizi de etkiliyor olabilir. Susarak cozemeyeceginizi ona anlatman lazım.
Diğer ihtimal konusursa aranızı daha kötü yapmaktan korkuyodur.
Ya da surekli aranizi senin yumusatmana alismistir. Senden daha cok caba göstermeni bekliyodur.

Bibucuk aylikken ne tartismasi yahu az bi durun nerden ne konu buluyosunuzda tartsiyosunuz. Ayrica "konusmayi bilmeyen!" Insan en zor modeldir. AnlatamaZsin derdini kendi kendi yer bitirirsin ve geneldede sabit fikirli olurlar. Iyi tart kendini deger mi?

Ailen istemiyor sebepleri de bence haklı kaldı ki anlaşamıyormuşsunuzda. Yolunda gitmeyen bi ilişki için bu kadar yorulmana değer mi ?
Bilmiyorum kisa surede çok bağlanmışim ona, o da öyle diyordu. Ona karşı sevginin dışında şefkat duygusu da besliyorum belki de odur.. Ama tek bildiğim Yoruldum..

Evet çoğu zaman beni kirmaktan korktuğu için sustugunu ve kelimelerini önceden seçtiğini söylüyor. Genel olarak sorulan sorulara geç cevap veren biri, piskoljik bir durum sanırım.

Tartiscak o kadar çok seyimiz oldu ki.. Konuşmayı bilmemesi biraz da yaşadığı şeylerle ilgili , o yüzden tolerans gösterdim. Ama ben bunu haketmiyorum ya. Tamam cidden guzel sevdi, değer de verdi. Ama yarin bigun bir sorun çıktığında ben tek mi cozecem..

Paramparça bir aileden gelme bir adam, kendi ile alakalı sana açamadığı bir Sürü de sorun...
Devam ettirmek için aranızda o müthiş çekim de olmamış.
Devam ettirmek için gayret niye?
Birakamiyorum nedense ne diye bu kadar kısa surede baglandiysam bilemiyorum.. bir de annesi de terketmiş onu bende öyle yaparsam...yıkılır..

Son düzenleme:
Evet çoğu zaman beni kirmaktan korktuğu için sustugunu ve kelimelerini önceden seçtiğini söylüyor. Genel olarak sorulan sorulara geç cevap veren biri, piskoljik bir durum sanırım.

Anlat o zaman ona ben bu şekilde yapamıyorum senin de cabalaman lazım en azından adam akıllı konuşman lazım de. Yok derse o zaman durum zor

bence çok çabuk bağlanıyorsun canım sıkıntılı bir durum var karşına al konuş düzelmezse hiç kendini yıpratma 1 buçuk ay öyle uzun bir süre değil çünkü şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum ben çok sorununuz olur ama konuş önce onunla baktın kendini düzeltmiyor kendini üzme

[QUOTEdream on, post: 42239398, member: 699934"]Anlat o zaman ona ben bu şekilde yapamıyorum senin de cabalaman lazım en azından adam akıllı konuşman lazım de. Yok derse o zaman durum zor[/QUOTE]
Gece attigim hic bi mesaja cevap dahi vermedi, sanki çok kirdim hata yapmisim gibi.. Aslında biraz biraz anlatmistim, bak boyle olmaz cabalaman lazim diye. Ciddi bir konuşma yapicam, birdahaki görüşmede ama sanmıyorum..

İnanılmaz derecede canım sıkkın ve umutsuzum canım.. Bu sefer gerçekten ask bu iste sevgi bu sanırım demiştim , bu kısmını hic hesaba katmadim. Tek bildiğim boyle gecistirerek yapamayacagim. İnsallah az biraz anlar çabalar..

Şimdiye kadar Boşanma, ayrılma olsun ne kadar olayı irdelediysem hepsin de mutlaka aile üyelerin den biri bu beraberliği onaylamamis oluyor . Bence aile de 1 kişi bile Hayır derse o Hayır olarak kalmalı . Aile bu konu da en iyi destek bence .

Ailevi durumu o kadar karışık ki, şuraya yazsam roman olur, annemin istememe nedeni de bu. Psikolojisi de bu paralellikte pek iç açıcı değil. Bana "anca senle bu buhrandan, ikiyüzlü insanlardan kurtulabilirim,
gerçek aşkı sevgi ve hatta aile kurmak için tek care sensin" demişti. Ben de bunun özlemini duyup aska ve sevgiye hasretimden ötürü ona baglandim evet hemde bu kadar kısa surede..[/QUOTE]

Ya bazen o oluyor biliyor musun sevgiye ilgiye aç birini ' ben bunu doyururum, cok sevicem onu , sevilmek nedir bende görsün ' falan diyebiliyorsun .. bazen bazı şeyler bizim için Hayırdir çokta ustelememek lazım . Hayat güzel boşveeeer. İnşallah karşına gidenlere teşekkür ettirecek biri çıkar .

Canim olmaz bu is ailesi sorunluysa sen evlen sende surekli bi sorun cikar cunku psikolojik sorunlari var cocukluktan gelme devam etsende cok zor heleki ailen istemiyorsa 2 kere dusun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…