sorun bende mi?

Kendi problemlerini daha cozEmemis bi insandan iliskinin normal seyrini bekliyorsun. Bence yipranmana hoc gerek yok daha 1 bucuk ayda boyleyse 1 bucuk senede neler olur neler

Haklisiniz sanırım.. Hani ben savasactim, onun için cidden savasacaktm ama ondan şuan itibariyle hicbir çaba goremediğinden bende Yoruldum..

Kendi problemlerini daha cozEmemis bi insandan iliskinin normal seyrini bekliyorsun. Bence yipranmana hoc gerek yok daha 1 bucuk ayda boyleyse 1 bucuk senede neler olur neler

cocuk malesef ozguven sorunu yasiyo bu da sizi oldukca yorar bitirir...

arkadaşım neden onun için savaşıyorsun 1.5 ayda bir de hem karşındaki adam savaşmayı hakeden birimi değer mi aileni onun için yok saymaya sen doğduğundan beri ailen yanında o kişi değil 1.5 ayda bunca saçmalıklar yapmışsa hiç gerek yok onun için savaşmaya hem denkte değilsiniz zaten boşuna çaba sarfetme ...sana yazık olur ...evlendikten sonra kendini belli edeceğine şimdi belli etmiş bir an önce kurtul hayatına bak kimse için savaşmaya değmez aile ve sağlık dışında tabi...

İnanın bende bilmiyorum.. Kalmam için hicbir caba göstermiyor, hala bir tepki yok. Her seferinde de boyle sessizlikle nasıl savaşacam ben.. Annemle biraz konuştum bu konuyu, üzülmemi istemiyor o da yolun başındayken bitir diyor..

Ve son durum; ayrıldık.. İyi mi ettim, yoksa kotu mu ettim bilmiyorum.. Kalbimde değişik bir sizi, ellerim ise yine bomboş.. Yolda bırakmış hissinden çok yolda bırakılmışlık hissini tadiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…