- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
sende mi doçent oldun normal çikolata getirdi kaynın kadında süs aşyası getirmiş sadece çikolata oılmaz süslü çikolata yaptır bir arada çıksın.,diyerekten dert yaratan kadınlara bayıldığımı söyleyeyimMrb herkese
Yarın öğleden sonra eşimin erkek kuzeninin eşine hayırlı olsuna gidicez( doçent oldu)
Ben diyorum ki normal bir çikolata alıp götürelim ki bana gelenlerde normal çikolata getirdiler nolcak sanki
Eşimde yaptıralım dedi, özel olarak yaptırcakmışız yani süslü paket filan...
Hayır yani eşimin kuzeni bana hayırlı olsun demek için gelmedi bile eşime noluyo anlamış değilim çok rahatsız oldum ama dile getiriyim mi getirmiyim mi bilmiyorum
Bu arada kadın geldi bana süs eşyası getirdi
Şimdi diyceksiniz ki senin daha önemli bi sorunun var neye takıyosun öyle ama siz buna yorum yapın sadece olur mu diğer konu askıda
Nasıl..Mrb herkese
Yarın öğleden sonra eşimin erkek kuzeninin eşine hayırlı olsuna gidicez( doçent oldu)
Ben diyorum ki normal bir çikolata alıp götürelim ki bana gelenlerde normal çikolata getirdiler nolcak sanki
Hayır yani eşimin kuzeni bana hayırlı olsun demek için gelmedi bile eşime noluyo anlamış değilim çok rahatsız oldum ama dile getiriyim mi getirmiyim mi bilmiyorum
Şimdi diyceksiniz ki senin daha önemli bi sorunun var neye takıyosun öyle ama siz buna yorum yapın sadece olur mu diğer konu askıda
Herkesin kendi tarzı vardır.İnsan hayattaki davranışlarını,başkalrının her hareketine göre kalıplaştıramaz.Eşin çikolata yaptırmak istemiş.Bence bunun üzerine kafa yorulacak birşey yok ortda.Altı üstü çikolata.Mrb herkese
Yok ben yeni atanmıştım arş görevlisi olaraksende mi doçent oldun normal çikolata getirdi kaynın kadında süs aşyası getirmiş sadece çikolata oılmaz süslü çikolata yaptır bir arada çıksın.,diyerekten dert yaratan kadınlara bayıldığımı söyleyeyim
Geldikadın geldi mi,gelmedi mi?yorumumu ona göre yapacağım.
Belkide tam olarak bu!Yani genelde böyle şeyleri kadınlar düşünür. Mesala ben eşime derim bunu alalım şunu alalım . Eşim bana sorar .Erkek olarak eşiniz fazla düşünceli. Ama sizin sorun haline getireceğiniz bir şey yok.
Yani tam olarak rahatsız olduğunuz şey nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?