sorun ediyim mi sizce

Süs eşyası getirdi bana diyo ya
Ev görmeye geldiler sandım
Meğer Elif'te araştırma görevlisi olmuş kızlar

Ya bide eşim neden geliyo ki benim tek gitmem lazımbence
Eşinin akrabası asıl
Eşin tek bile gidebilir
Beraber gidelim demiş yine sorun çıkarıyorsun

Çikolata süslü olsa ne olur süssüz olsa ne olur sence?
Maddi anlamda mı sorun ediyorsun, kadın diye mi gıcık kapıyosun

bence çikolatayı vs boşverin direk sen psikologa git resmen hastalıklı bir ruh halin var kocana da allah sabır versin ben olsam 2.gün boşardım

Elif bence sen bu adami en basindan beri sevmiyordun sadece saplanti olmustu senin icin buna ragmen evlendin ve hareketlerine gicik olmaya devam ettin
Simdi adamin pisligini gorunce de gicikligin katlanarak artti
Adamn gozunun ustundeki kasa bile sinir oluyorsun artik dogru mu anladim?

Normal cikolata alin guzel birsey yeter... bence ne gerek var suslu bir dunya masraf ama esiniz ariza cikaracak gibi duuruyorsa karismayin ne isterse alsin

Siz gerçekten arastirma gorevlisi misiniz?
Neyi arastiriyorsunuz cok merak ettim.
Ulkenin akademisyenleri böyle otla bokla ugrasiyorsa vay bizim halimize!
Bir tane iler tutar konunuz yok hepsi ayri bir psikopatligin ornegi, ama siz akademik kariyer yaptignizi iddia ediyorsunuz.
Cok enteresan gercekten.

elif çözemedim ben seni

bide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan

Birak kocan ne hediye etmek istiyorsa etsin herseyide problem haline getirme hayatinda herseyi tartisma konusu yapma yani.

Sen kocanı dinle süslü püslü çikolatanı yaptır havan olur bak
Ayrıca da artık şu adama bu kadar yüklenme yazık günah yaa, bu mevzuda gram art niyet yok eşinde.
Tek art niyetli seni görüyorum kusura bakma da.
Bu tazr şeyleri bari problem etme lütfen

Normalde cevaplari oek trollemem ama gercekten gulumsedim görünce :)
Elif hanim zaten her seyi sorun ediyorsunuz birakin bunda bari kendinize dert etmeyin. Esiniz öyle istediyse öyle yapiversin.

bide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan

Büyütmemek lazım

Alanlarını bilirler ama sosyal yönleri zayıf çoğu tanıdığımın

Lafta hayatla iç içe bir alanda akademisyen arkadaşlarım var ama ilkokul mezunu dünya görüşüm taban tabana zıt komşum bile o arkadaşlarımdan daha mantıklı hayat değerlendirmesi yapıp çocuk yetiştiriyor

Nasil olmasi gerektigini gostermis olursunuz. Sizin goturdugunuz hediye sizi hatirlatir esiniz ince dusunceliymis cogu erkek o kadar ozenmez

Arkadaslara katılıyorum. Seninde ruh halini anlamış değilim. Bu kadar kıskançlık niye. İlerde senin gelinin olsa oğlunu ne derece kiskanirsin kim bilir. Allah yardımcıları olsun. Bu arada evin tüm camlarına sineklik taktir. Eşine dişi sinek falan konar mazallah. Bide off sur dışarda önlem olsun. şaka bi yana serbest ol, bu kadar stres iyi degil

Yarını beklemedik öğle arası gittik tabi hepimiz sohbet ettik ama eşimin çenesi düştü dır dır dır sinir oldum sonra bi kadın geldi odaya eşimi daha önce görmüş, işte bu yanına gittiğimiz kuzen eşi tanştı bizi kadında eşime bakarak dedi ki aa bende diyorum nerde görmüştüm bıyık bırakmışsınız tanıyamadım bide ona sinir oldum sonuç olarak sinir oldum geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…