Merhaba arkadaşlar uzun süredir aklımda olan bir sorun sizlerinde fikirlerini almak istedim .
1.5 yillik evliyim , Eşim bana çok değer verir ayni zamanda benim anne babama ve kardeslerime de , benimle çok ilgilenir benimle gerçekten vakit geçirir ailesi ve arkadaşları bir kenara bana yani bize vakit ayırır çoğu şey den de feragat eder allah razı olsun . Ama eşimin akrabaları ve çevresi sürekli ona "sende hanım kız oldun sürekli onun yanındasın ne bu böyle " şeklinde tepki vermişler. Kayınpederim kocama sürekli ne bu sürekli gidiyorsun eşinin anne ve babasının yanına diye sitem etmiş . Kocamin benim memleketime (eskişehire) gidip orada iş kurma niyeti var , buna bile tepki gösterip sen anne babanı bırakıp nereye gidiyorsun biraz bize yararin dokunsun vs diye soylenmişler. Yani neden kocama bu şekilde tepki gösteriyorlar bilmiyorum. Eşimin benimle ilgilenmesi bize vakit ayırması bizim ileriki hayatimiz icin bir plan ve gelecek yapmasi neden insanları bu kadar rahatsız ediyor ki yaptığı yanlış bir şey mi ?