sorun kaynanamın herşeye karışması, ve anneci bir koca.

Hep tek başıma idim ben güçlü olmazsaydım bugünlere gelemezdim kendimede sahip olduklarım da ben sahip çıktım yeri geldi kırdım döktüm öyle cici kimse altın tepside getirmiyor hayatı söke söke alıyorsunuz

artık tırnakları mi çıkarma zamanı geldi sanırım. herşeyi benden bekliyorlar. kaynanama çocuk gibi hizmet ederdim bir tane bardak kaldırtmazdım ama artık bugünden sonra çok değişecek herşey eminim..

kaç sene birlik oturdunuz yada oturuyorsunuz benim kayın babam vefat ettiği için birlik olmak zorunda kaldım. siz neden oturdunuz acaba

:)) sanırım cinnet zamanına az kaldı yahu :)

Biz ayri yasadigimiz halde birbirimizi bogazliyoruz dusunemedim simdi ayni cati altinda yasadigimi cildirirdim heralde. Senin kv ve kocanin aynisinin bin beteri bende var . Ayni evde yasamasan konusma iliskini kes derdin ben oyle yaptim ama ayni evde cok zor yapamazsin. Isine karistigi zaman homurdan trip at surat yap baska odaya gir konusursa da duymazdan gel. Kocana sikayet edince de inkar et yapmadim de . Benim kv herseyi yaoar sonra yeminler kitaplar ustune el basmalar inkar eder o carpilmadiysa kimse carpilmaz yalandan :)

Kaynananla kocan akil tutulmasi yasiyorlar. Konuyu acan kocan,sonunda 2sindende tavir goren sensin hic normal degil. Birde biraz kabugunu sertlestir hemen alinip icine atma,olaylara aninda tepkini dozunda koyabilmeyi ogret kendine. Gec gelen tepkinin bir onemi olmuyor. Esinle tartisabilirsin, cok normal ama annesinin sana istedigi gibi konusmasina izin verip uzerine desteklemesini sakin kabul etme. Onun annesi senin degil. Sen onun senin moralini bozmazini cekmek zorunda degilsin. Beraber yasiyorsaniz asgari beraber yasama kurallarina herkes uymali ve basinda saygi duymak geliyor. Kolay gelsin ama kolay degil isin.

kaç sene birlik oturdunuz yada oturuyorsunuz benim kayın babam vefat ettiği için birlik olmak zorunda kaldım. siz neden oturdunuz acaba
17yıldır evliyim 19yaşında evlendim tıp fakültesinde okuyordum ikinci sınıfta evlendim kayınpeder bir yıl sonra vefat etti eşimeteke erkek çocuk bir ablası birbkız kardeşi var kv inkar etmem çocuklarıma baktı ben annemi dokuz yaşında kaybettim kv bana da annelik yaptı ama ben yüzgöz olmadım hep mesafeli hep saygılı çizgiyi çektim benim kurallarım var ben buyum böyle yapmasaydım bir arada bunca sene oturamazdık

aynisi vallahi. bende yaşadım o yeminleri falan. mesela bir kavgamız olmuştu kayinvalidem bana bağırmıştı akşam benimki geldi. bir tatlı dille anlatıyor ki şaştım kaldım oğlum böyle boyle dedim güzellikle falan. vallahi dedim yazıklar olsun ya :)

Sanirim birlikte oturuyorsunuz. Bosanmayi dusunuyorum dediginize gore de bu olay ilk deil, birikim olmuş. Siz de calisin ayri bi eve cikmaya calisin. Ev ev ustune olmaz.
bunun gibi defalarca. o kadar içimde birikim var ki anlatamam. ayrı eve çıkmak imkansız gibi birşey

i
Canım bu işi cilveyle yürüt..hürrem misali masum ol
içimden gelmiyor ki. yapı olarak aslinda cok baskınım hatta eşime çok kaba davranırım saka manasında vurduğum bile oldu :)) çok cadıyım aslında ama kaynanam konu olunca kitleniyorum.

17 senedir mi beraberdiniz. gerçekten tebrik ediyorum. 3 sene de omrumden ömür gitti. mahvoldum icim bitti yaşama hevesimi kaybettim inanın. bende evlendim 1 sene sonra kp vefat etti.

kizlar şu durumu anlatayım, kaynanam 65 yaşında kalp hastası aşırı derece de arkdan kanaması var. miğde ve kalp kapağı çürümüş doktor öyle dedi. ayaklarında menüsküs yırtılma var. ilaçlarla yürüyor. ve her gün kalp tansiyon ilacı içiyor. belki bu yüzden böyle davranıyorum. vicdanen rahatsız olmayayım diye. cunki kayın babam beni çok severdi çok iyi anlaşırdık babam gibiydi açıkçası. onda vicdanım son derece rahatdi.

ben ezik değilim inanın. şu durumu atmadım sanırım. kaynanam kalp hastası kizlar.. kalp kapağı çürük ve aşırı derece de kanama yaşıyor. bi nevi hasta. o yüzden susuyoruz bazen.

Canım sen ezik değilsin tabi ki...sen taşkınlık yaptıkça haksız duruma düşersin...sen eşinin yanında kv masum ol eşinin de cilveyle gönlünü yap...alttan alttan yürüt bu işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…