asla çalışmama izin vermez esim. bir kere çalışayım dedim. ben daha ölmedim ne işin var senin kimseye hizmet ettirmem seni demişti. anca kendi evimden çıkmamak üzere iş yaparsam dikis falan o zaman karsimam dedi.Neden imkansiz olsunki? Hayat musterek siz de calisirsaniz olur
asla çalışmama izin vermez esim. bir kere çalışayım dedim. ben daha ölmedim ne işin var senin kimseye hizmet ettirmem seni demişti. anca kendi evimden çıkmamak üzere iş yaparsam dikis falan o zaman karsimam dedi.
i
içimden gelmiyor ki. yapı olarak aslinda cok baskınım hatta eşime çok kaba davranırım saka manasında vurduğum bile oldu :)) çok cadıyım aslında ama kaynanam konu olunca kitleniyorum.
şuan anlttiginizi kaynanam yapıyor lafı sokuyor sonra ben sizin için söylüyorum diyor eşimle kahkahalar atıyor. bende odada sinirden ağlamış oluyorum. ben oyle yapmacık yapamıyorum. inanın denedim. ama yapamadımSen cadılığı marifet sananları boşver...yanlış yoldasın bak sana diyim...öyle güzel çözülür ki dediklerimi yaparsan hem eğlenirsin hem güçlü hissedersin
bu cevabı bende sevmedim tabi sadece anlattım tepkiniz beni üzdü.tabii canım evde kendisine hizmet edeceksin yeri gelecek dayağını yiyip oturacaksın
Benimkide hep oyle yapar turlu entrikalar cevirir sonra oglu hesap sorunca da vallahi de billahi de yapmadim oğlum etmedim oglum kitap getir el basayim :) Beni arar agiza alinmayacak kufurler eder sonra ogluna inkar ederdi. Oglu da annesinin ne oldugunu bilirdi yani yalan soyledigini bilirdi ama onu hakli gosterirdi cunku tam bir anneci. Kocanin duzelecegini sakin dusunme benimki 40 yasinda hala ayni, hergun annesiyle hergun beraberler hatta eve gelince bile telefonda beraberler . Annesi arar hergun 2 posta doldurup salar oglunu ustume . Sende onun taktigini uygula yap yap inkar et .aynisi vallahi. bende yaşadım o yeminleri falan. mesela bir kavgamız olmuştu kayinvalidem bana bağırmıştı akşam benimki geldi. bir tatlı dille anlatıyor ki şaştım kaldım oğlum böyle boyle dedim güzellikle falan. vallahi dedim yazıklar olsun ya :)
bu cevabı bende sevmedim tabi sadece anlattım tepkiniz beni üzdü.
Allah allah sen supermanmisin deseydin. Ayri eve cikmak istiyorum en azindan annene yakin oluruz ama bi göz de olsa kendi evimiz olur o yuzden calismam lazim de. Artik kadinlarin buyuk kismi calisiyor geri kafalilik yapmasin erkeklerasla çalışmama izin vermez esim. bir kere çalışayım dedim. ben daha ölmedim ne işin var senin kimseye hizmet ettirmem seni demişti. anca kendi evimden çıkmamak üzere iş yaparsam dikis falan o zaman karsimam dedi.
sabır işi. kaynanam bana küfür etse vallahi evi terk ederim. tamam tartışıyoruz da böyle küfür falan ağır oldu bu masallah size rabbim kalbinize göre versinBenimkide hep oyle yapar turlu entrikalar cevirir sonra oglu hesap sorunca da vallahi de billahi de yapmadim oğlum etmedim oglum kitap getir el basayim :) Beni arar agiza alinmayacak kufurler eder sonra ogluna inkar ederdi. Oglu da annesinin ne oldugunu bilirdi yani yalan soyledigini bilirdi ama onu hakli gosterirdi cunku tam bir anneci. Kocanin duzelecegini sakin dusunme benimki 40 yasinda hala ayni, hergun annesiyle hergun beraberler hatta eve gelince bile telefonda beraberler . Annesi arar hergun 2 posta doldurup salar oglunu ustume . Sende onun taktigini uygula yap yap inkar et .
benim tepkim değil eşinin tepkisi seni üzsün
ben senin hayatında yokum bilgisayarı kapatınca hiç birimiz yokuz
çalıştırmıyor niye başkasına hizmet etme diye ama kızına 2 parça kıyafet alırken bile olay yapıyor,kafasını sallıyor,tehdit ediyor,annesinin yanında vuruyor ve sen benim tepkime üzülüyorsun,çok güzel
tabi kimseye hizmet ettirmez senin gorevin anasiyla kendine kole olmak hizmet etmek.bu tipler senin para kazanmani da istemez gozun acilir diye, evden kazansan parana el koyar,asla çalışmama izin vermez esim. bir kere çalışayım dedim. ben daha ölmedim ne işin var senin kimseye hizmet ettirmem seni demişti. anca kendi evimden çıkmamak üzere iş yaparsam dikis falan o zaman karsimam dedi.
Berabermi oturuyorsunuz? eğer öyleyse aynı evde olmamanız lazım yoksa mahvolur hayatin. Yaşlilar böyle pinti olur hep. Hiçbirsey harcamayip hep biriktirmeyi severler malesefkizlar günaydın. çok erken yazıyorum farkındayım ama gece sabaha kadar uyumadım üzüntüden ve ağlamaktan. dun esim yemek yedi cay icerken meryem kizin üstü küçülmüştür yeni kışlık alalm dedi. bende tamam dedim. hemen yani başımızda duran patlamaya hazır olan kaynanam vaaayyy efendim ne elbisesi, paranız mi çok millet nasıl tutumlu davranıyor dedi bende iki tane elbise alıcak yani hemde gerçekten küçüldü kizlar hep küçük oluyo. neyse bu kaynanam hiç utanmadan getir dedi bakayım o kuculenlere, kizlar bir çuval elbiseyi aldi önüne habire al bunu giysin al bunu giysin diye attı önüme. hic ses çıkarmadım. sonra eşim de girdi işin içine. hep annesini korudu o nerde hak verdi kizlar. ama yemin ederm elbise konusunu açan da kendisi.. 2 tane elbisenin hesabını yaptı kaynanam. sonra birdaha topladım yerlerine koydum. kizlar kaynanamın oyle yapışı değil de oğlunun öyle yapısı çok ağlattı beni . ben senin karinim normalde çok iyi bir baba herşey çifter çifter alır her akşam poşetlerle kızıma meyve getirir muzu portakalı elması.. ama sırf annesini haklı göstermen için yaptı. yani beni attı onu tuttu. çok zoruma gitti ve çok ağladım. odaya girdi beni aglarken gördü bide kafa sallıyor bana benim sallayacağım yerde. kizlar çok bozuk. kaynanam şuan uyuyor. önüne kahvaltı serip yanından uzaklaşmak istiyorum. kizlar bana akıl verin. ben bu kaynanaya ne diyeyim smdi huzurumuzu bozdu. canım çok sıkkın. allah aşkına benim işime karışma artık diyesim geliyor. kizlar çok çektim çok bildiğiniz gibi değil. kayın babam vefat etti malesef. keşke o olsaydı beni korurdu eminim. kizlar ya es kişisine ne demeli. asla konuşmayı düşünmüyorum. gece gelmiş yatağıma ama yastığı mi aldım gittim yanından. kizlar ikisininde yüzünü görmek istemiyorum.. kaynanama esasen iki kelime söylemek istiyorum ama. ne demeliyim nasıl tavır almalıyım. kizlar boşanmayı bile düşünüyorum biliyor musunuz?
bende çok isterdim çalışmak kuaför hayalim vardı. ismek hemen karşı binamız.ama gidemedim. açıktan okuyordum sonra eşim biraktirdi. ehliyeti mi kazandım eşim almadı oylece yandi. ohhhooooo neler neler :)Allah allah sen supermanmisin deseydin. Ayri eve cikmak istiyorum en azindan annene yakin oluruz ama bi göz de olsa kendi evimiz olur o yuzden calismam lazim de. Artik kadinlarin buyuk kismi calisiyor geri kafalilik yapmasin erkekler
aynen malesefBerabermi oturuyorsunuz? eğer öyleyse aynı evde olmamanız lazım yoksa mahvolur hayatin. Yaşlilar böyle pinti olur hep. Hiçbirsey harcamayip hep biriktirmeyi severler malesef
3 cocukla terkedip nereye gideyim gidecek yerim olsa 50 kere bosanmistim. Ben iliskimi kestim artik hic gorusmuyorum kv ile. Koca kisisiyle de muhatap olmuyorum yuz vermiyorum zaman oyle geciyor. Allahtan evlerimiz ayri. Sende sinsilik yap onun gibi alttan alttan yap yapacagini sonra kenara cekil. Laf sok sonra saka yaptim de. sana ters davrandiginda sende ters cevap ver sonra yoo yapmadim de. Baska turlu cozum yok. Bosanarak kv kisisini sevindirirsin.sizinki de
sabır işi. kaynanam bana küfür etse vallahi evi terk ederim. tamam tartışıyoruz da böyle küfür falan ağır oldu bu masallah size rabbim kalbinize göre versin
kaynanam hep elalem ne der kafasında. keşke bende ayrı olsaydım3 cocukla terkedip nereye gideyim gidecek yerim olsa 50 kere bosanmistim. Ben iliskimi kestim artik hic gorusmuyorum kv ile. Koca kisisiyle de muhatap olmuyorum yuz vermiyorum zaman oyle geciyor. Allahtan evlerimiz ayri. Sende sinsilik yap onun gibi alttan alttan yap yapacagini sonra kenara cekil. Laf sok sonra saka yaptim de. Cevap sana ters davrandiginda sonra yoo yapmadim de. Baska turlu cozum yok. Bosanarak kv kisisini sevindirirsin.
bende düşünüyorum para biriktireyim kızım biraz daha büyüsün sonra çeker giderim diye. ailem arkamda kesinlikle buda var yani. ozellikle babam.tabi kimseye hizmet ettirmez senin gorevin anasiyla kendine kole olmak hizmet etmek.bu tipler senin para kazanmani da istemez gozun acilir diye, evden kazansan parana el koyar,
bak canim once sen kendine saygi duyacaksin once sen kendini seveceksin.kimsenin cocugunun da dahil kölesi değilsin. ayaklarinin uzerinde durmak icin derhal plan yap ve ayaga kalk, adım adım ilerle, olmadigi yerde basar gidersin.
Canim basta kabul etmeseydin keske birlik oturmayi , ayri oturanlar bile birbirini öldürüyor. Madsi olarak ayri eve cikmayi kaldirabilecek durumdaysaniz evinizi ayirmaya ikna et esini.kaynanam hep elalem ne der kafasında. keşke bende ayrı olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?