- 22 Mart 2014
- 467
- 289
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne cicdansizligi kucuk cocuk olurda hadi neyse vicdansizlik olur eve almamak koca adam icin vicdana gerek yok baksana oda yok kalmam demiyo ben asla kalmazdim bi baskasinin evinde bir gun dahi dayanamiyorumşu anda inanın ağlıyor um.bizi evine kabul etmediği gece gece geliyor aklıma. ...
vicdansız mıyım bilmem ama unutamıyorum
belkide geçip otururlar aldıkları evde. yani inşallah. ..çok fazla dşretip eşimle kavga etmekiistemiyorum. Dünya zaten kaynımın etrafımda dönüyor bütün aile ona destek çi.başta valide hanım. birlikte oturacaklar işte
İçinde bulunduğun durum gerçekten kötü. Eşinin açısından bakıyorum, ailesi neticede, atamaz, satamaz. Kimbilir aynı sey senin kardesinin başına gelseydi sen de sahip çıkmak isteyecektin. Ama mantıklı değil işte. Bayan olsaymış kardesi, yine bir nebze kabullenilebilir ama erkek ve genc olunca durum daha da zorlaşıyor. Rahat olamazsın, sürekli dikkat etmek zorunda kalırsın. Eşinin bu durumu düşünmesi gerek, tabi kaynının da, koloni halinde yaşanmayacağının bilincinde olmalı. Allah yardımcın olsun canım.
30....istemiyorum zaten. ama düzen kurana kadar diyor[/QUOTE][QUOTEasta, post: 43100762, member: 622077"]Kaç yasindasiniz? Bence doğru değil aynı evde yaşamak.
Bana da öyle geldiEsin sacma bir tavra girmis. Belki kayninin sizinle oturmak gibi bir niyeti bile yoktur.
Senin koca supermencilik oynamak istiyor sanirim.
bişey diyemiyorum değil de kavga etmek istemedim.Konu sahibi eşine bir şey diyemez kendini pek koruyamiyor eside pek âlâ getirecek kayni gelip kalacak bize yazdıklarını eşine soyle millet akıl veriyor sen soylemezsen biz boşa yaziyoz
Ev alsınlar,kiraya versinler,kiradan gelen depozito ile acil olan eşyaları alıp kiraya çıksınlar,o evden gelen kira ile kendi kiralarını ödesinler. Yapmak istedikten sonra bir yol illaki bulunur ama koskoca adam kayınbiraderiniz, onun kabul etmemesi gerek sizde kalmayi zaten. Size yakın ev kiralanırsa zaten çocuğunuza bakmaya devam edebilir kayınvalideniz.aminnn aminn....kira değil de almayı düşünüyorlar. ama işte eşyaya kalmıyor paralar ı....bakalım hayırlısı
Aynen katiliyorum sonra birisini bulur bi guzel yeni eve yerlesir kv yanina falan almaz bir kaç esya alsinlar gecsinler aldıkları eve ne olacakta sankiEsin eve almazsa sokak ta kalacak yastaymis gerçekten. 31 yasi 13 le karıştırıyor sanirim.
Tutsunlar bir ev. Bu kaynin ilerde ev alip ben tek kalicam derse nolcak. Kv den cok heveslenip bütün parasini dokmesin önüne.
koca adam, madem işi gücü var, tutsun iki odalı ev, bir kanepe atar, uyur. bekar bekar yaşar. kv de yine ev alana kadar sen de kalır.aminnn aminn....kira değil de almayı düşünüyorlar. ama işte eşyaya kalmıyor paralar ı....bakalım hayırlısı