temelde aynı şeyi düşünüyoruz tek fark şu ben evlenince farklı görmüyorum durumları, tek bi karakterim var ve durumlara göre belki esneyebilir ama radikal değişiklikler göstermem, mesela hatun kişi açık bi kızdır eşim istedi kapandım bu bana ters, çalışan kadın çalışmayı bırakır, bunların adı fedakarlık değil zaaftır erkekler zayıf eli çok çabuk görür, evlilikte kendine dişi kuş rolünü biçipte bu role kendini çok fazla kaptırırsa, örneğin çocuklarım var boşanamam evlilik kolay kurulmuyo erkektir yapar ben evimi beklerim döner gelir türevinde laflar son derece iç bayıcı, bu kadınlar kendilerince fedakarlık yapmış oluyolar yuvayı ayakta tutmuş oluyolar, ama ne pahasına, benim annemde böyle bi kadın yuva ayakta, kardeşim çok sinirli bi çocuk oldu çıktı ben şekil a'da görüldüğü üzere son derece sert bi kadın oldum, annem şeker hastası oldu ama babam asla değişmedi, annemin ona verdiği her tavizi dibine kadar kullandı, keşke boşansaydı babamdan, eminim çok daha dingin bi insan olurdum, babamı çok severim bayılırım ama kocalığı evlere şenlikti
temelde aynı şeyi düşünüyoruz tek fark şu ben evlenince farklı görmüyorum durumları, tek bi karakterim var ve durumlara göre belki esneyebilir ama radikal değişiklikler göstermem, mesela hatun kişi açık bi kızdır eşim istedi kapandım bu bana ters, çalışan kadın çalışmayı bırakır, bunların adı fedakarlık değil zaaftır erkekler zayıf eli çok çabuk görür, evlilikte kendine dişi kuş rolünü biçipte bu role kendini çok fazla kaptırırsa, örneğin çocuklarım var boşanamam evlilik kolay kurulmuyo erkektir yapar ben evimi beklerim döner gelir türevinde laflar son derece iç bayıcı, bu kadınlar kendilerince fedakarlık yapmış oluyolar yuvayı ayakta tutmuş oluyolar, ama ne pahasına, benim annemde böyle bi kadın yuva ayakta, kardeşim çok sinirli bi çocuk oldu çıktı ben şekil a'da görüldüğü üzere son derece sert bi kadın oldum, annem şeker hastası oldu ama babam asla değişmedi, annemin ona verdiği her tavizi dibine kadar kullandı, keşke boşansaydı babamdan, eminim çok daha dingin bi insan olurdum, babamı çok severim bayılırım ama kocalığı evlere şenlikti
düşündüm de hayat hep aynı şeylerle dönüp duruyor..
yeni birşey yok
annelerimizde bu sorunlarla yaşadı bizlerde yaşıyoruz yarın yine aynı şeyler olacak evlatlarımıza (ki allah korusun)
ben size yanlış düşünüyorsunuz yada farklı düşünüyoruz demedim
sadece çok sert eleştirmişsiniz evlenince daha farkl oluyor dedim..(evli misiniz bilemem)
zaten akdınlar değil evlenince erkekler değişiyor..kadınlar şu açıdan değişiyor eve bağlı daha fedakar daha merhametli ve eşlerine daha kuvvetle bağlanıyorlar
bende benzer şekilde anneme herzaman arkandaym boşanabilirsin demiştim ama annem tercih etmedi..saygı duyarım..zaten babam da vefat etti sonraları
herkes niye dik dur kendin çalış bilmem ne derdinde ya,
eşin bu, kazanıyorsa sende harcarsın ihtiyacın olana,
ama kusura bakma bi çantaya 200tl vermek istiyorsan o zaman kendin çalış tabiki,
bence pahalı şeyleri almak için paranın kölesi olacağımıza, işimizi gören şeyi alalım olsun bitsin,
ayrıca nişanlın doğru demiş senin için onca şey yapmış yani,
babana da inanamıyorum para vermek istemiyor, okuttum çalış, yok daha önce duymadım böyle bi baba,
bence nişanlına takacağına, babana takıl biraz,
ömrü billah babasımı bakacak bi diploma hediye etmiş adam daha napsın bi oh demesinlermi, ayrıca kardeşine annesine daha alasını alıyo nişanlısını çalıştırmıyosa alacak tabiki
5.5 aylık evliyim canım
herkes niye dik dur kendin çalış bilmem ne derdinde ya,
eşin bu, kazanıyorsa sende harcarsın ihtiyacın olana,
ama kusura bakma bi çantaya 200tl vermek istiyorsan o zaman kendin çalış tabiki,
bence pahalı şeyleri almak için paranın kölesi olacağımıza, işimizi gören şeyi alalım olsun bitsin,
ayrıca nişanlın doğru demiş senin için onca şey yapmış yani,
babana da inanamıyorum para vermek istemiyor, okuttum çalış, yok daha önce duymadım böyle bi baba,
bence nişanlına takacağına, babana takıl biraz,
canım sorunun cevabı burada işte,kırmızı ile çizdiğim yerde..
baba bence artık nişanlıya tepki için öyle davranıyor.adam okutmuş daha ne yapsın?kızı iş bulamıyor değil ki,nişanlısı istemediği için çalışamıyor.bu aradaki fark çok önemli bence.
Bu boyle gitmezben çalışmak istiyorum, ama yok burda çok erkek çalışıyo buranın yeri iyi değil bu adam sapık tipli bilmem ne diye diye oyalayıp duruyo beni
Allah tamamına erdirsin uzun yıllar mutlu sürsün inş..
Aşk olmadan mı evlendin? eşine karşı sert misin?
mesela breathin gibi eşin davranmış olsa ne yapardın?
başka bir arkadaşta babana takıl demiş:):) hey allahım ya okutmak ne kadar masraflı..ayrıca babası eminim eve para getir amaçlı değil kendine güvenin gelsin,o kadar okumanın hakkını ver demek istemiştir..
200 tl çantaya verilir mi?evet evrilebilir..sonuçta herşeyin bir alıcısı var..adamın ve kendisinin geliri iyiyse neden olmasın.
ben alır mıyım 200 tl ye bir çanta hayır alamam çünkü önceliklerim farklı:)
tamam da nişanlısının çalıştırmamasını kabullenmiş konu sahibi,
ve nişanlısının en doğal hakkı, istemiyor olabilir çalışmasını, ayrıca herşeyinide karşılıyor zaten babasına bırakmıyor ki...
konu sahibi çok eziklik hissediyorsa çalışsın o halde,
bende çalışan bi bayanım, eşim çalışma dediği halde ikna edip çalışmaya başladım, oda öyle yapabilir,
yani çözüm kendinde,
hem çalıştırmamasını kabullenmiş, hemde aldıklarına kem küm ediyor, yanlış bana göre...
bi kadının ihtiyaçları karşılanıyosa çalışmasına gerek yok yani bu mu?
baba olur koca olur kardeş olur biri bakıyosa sorun yok, kadın alışveriş yapsın süslensin püslensin tabi izin verildiği ölçüde,bide çocuk doğursun,kadınlar bu ataerkilliği kabul edip sonrada vay bayram geldi kvye gitmek istemiyorum vay niye kardeşine annesine şunu alıyo vs diye şikayet etsin, öyle bi dünya ne yazıkki yok,para var huzur var canlar (kadınlar için)
bence ev hanımlığı başlı başına bi meslek,
biz kadınlar patronu memnun etmek, işimizi iyi yapmak için çabalıyoruzda , eşimizi mutlu etmek pek görev gibi gelmiyor bence,
yani forumda gördüğüm bu, hep bi şikayet halindeyiz,
yani şuraya getirmek istiyorum, demişsiniz ya, biri bakıyorsa çalışmaya gerek yok mu diye,
benim görüşüm o yönde, eşi ihtiyaçları karşılıyorsa, kendisi evinin işinde çocuğunun bakımında doktora yapsın hanımlar.. bununda bi görev olduğu unutulmamalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?