kıskanmış annen biraz eşit davranmaya çalışsam göstermelik
yada annene onun ailesini yeni tanıyorum ondan böyle desen
Mobilya bardaktan daha önemli bardak sıkılırsın yenisini alırsın kırılır yenisini alırsın mobilya öyle değil.
Git nişanlınla ne beğeniyosan onu al
Yaş Kaç acaba merak ettim...
Evlenmek için yeterli olgunluğa sahip olmadığınızı düşündüm hem sizin hemde nişanlınızın...
Çocukca davranışlar yapmışsınız.
Kesinlikle siz haklısınız.
Öyle yapıcam bundan sonra.Bi de ben ona al demedim ki kendi çağırdı.E madem benim istediğimi almıcaksın beni niye çağırıyosun.
Okulum yeni bitti 4 aydır iş arıyorum.Birikimim var aslında ama kendi almak istedi.Çocukça bir davranış görmedim ben açıkçası.Annenizle teyzeniz niye kendi beğendiklerini zorla size de beğendirmeye çalışıyor ki?Saçma yani onu kullanacak sizsiniz onlar değil.Kendi paranız birikiminiz varsa kendiniz alın annenize aldırmayın bence.Parasından dolayı kendi beğendiği daha ucuz olanları aldırmaya çalışır size demedi demeyin.
Çok teşekkür ederim.Kendimi sorunluymuş gibi hissediyodum.Bir bardak icin annenler ne diye o kadar diretiyor. Kullanacak olan sensin sonuçta. Ha aradaki para fazla geldiyse illa kendileri uygun fiyatlı birşey beğencektiyse seni oraya hiç çağırmamaları lazımdı. Cocuk gibi azarliyor anneniz evde soyledikleri cidden sinir krizi gecirmelik kendimi yerinize koydum cidden patlardim
Kendi alırsa kendi beğendiklerini ve ucuzları alır size söyleyeyim burdan belli oldu yani.Sizin beğendiğinizi 50 tl fark olmasa alırdı mesela bence.Okulum yeni bitti 4 aydır iş arıyorum.Birikimim var aslında ama kendi almak istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?