Herkese merhaba öncelikle benim dert mi değil mi? Anlayamadığım bi sorum var? Bu konuda ki hemcinslerim olarak size danışmak istedim.Konuya gireyim hemen bugün daha doğrusu saat itabariyle dün ilişkimizin 6. yılını bitirip 7.yılına girdiğimizin yıl dönümüydü!! Bizim vatandaşla öğlen görüştük geldi gittik biyerlere neyse sohbet muhabbet ama hiç bir aktivite yok...Beyimiz aslında bilir böyle şeylere ne kdar önem verdiğimi aslında öle sevgililer günü filan değil sadece doğum günleri ve yıldönümümüz benim için önemlidir bundan önceki senelerdede pek birşey yapmazdı aslında ama sadece yıldönümü konusunda böyledir..Allah var doğum günümde filan yapara yani ama asıl sorun şu ya sonuçta 7 yıl olmuş değil mi? Be adam bişeyler yap...Bizim öyle konuşamadığımız birşey olmaz aramızda daha öncede kendisine dedim hani artık şu son 2 yıldır filan bi süpriz bi gönlümü okşucak şöyle tatlı şeyler yapmıyorsun...Monotanlaştık filan diye tabikide öle her Allah'ın günü istemiyorum çokta şıpılık şıpılık sevmem zaten ben öyle romantizim filan çok hoşlanmam ama insan senede bir istiyor böyle şeyler bende eve gelince kapris yaptım aradı açmadım filan sonra mesaj attım Herşey için teşekkür ederim gerçekten değişiklik oldu.Dedim ki kendileri aradı bende biraz abartarak kızındım şöle böyle bilmem ne kapadım sonra düşünmüş olacak ki aradı haklısın özürdilerim ama şu oldu bu oldu şöyleydi böyledi ama hala triplerdeyim...Sizce abarttımmı kapris mi yoksa senede birde olsa birşeyler yapması gerekmiyor mu? Tamam altıda olabilir onaltıda ama her bayanın ki ben son zamanlarda biraz kötü günler geçiriyorum hele ki böyle bir zamanda yapması gerkemiyormuydu ben mi yanlışım???
Son düzenleme: