Sorun mu? Kapris mi?

zakkumya

Suskunum Sana!!!
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
163
0
46
Diğer
Herkese merhaba öncelikle benim dert mi değil mi? Anlayamadığım bi sorum var? Bu konuda ki hemcinslerim olarak size danışmak istedim.Konuya gireyim hemen bugün daha doğrusu saat itabariyle dün ilişkimizin 6. yılını bitirip 7.yılına girdiğimizin yıl dönümüydü!! Bizim vatandaşla öğlen görüştük geldi gittik biyerlere neyse sohbet muhabbet ama hiç bir aktivite yok...Beyimiz aslında bilir böyle şeylere ne kdar önem verdiğimi aslında öle sevgililer günü filan değil sadece doğum günleri ve yıldönümümüz benim için önemlidir bundan önceki senelerdede pek birşey yapmazdı aslında ama sadece yıldönümü konusunda böyledir..Allah var doğum günümde filan yapara yani ama asıl sorun şu ya sonuçta 7 yıl olmuş değil mi? Be adam bişeyler yap...Bizim öyle konuşamadığımız birşey olmaz aramızda daha öncede kendisine dedim hani artık şu son 2 yıldır filan bi süpriz bi gönlümü okşucak şöyle tatlı şeyler yapmıyorsun...Monotanlaştık filan diye tabikide öle her Allah'ın günü istemiyorum çokta şıpılık şıpılık sevmem zaten ben öyle romantizim filan çok hoşlanmam ama insan senede bir istiyor böyle şeyler bende eve gelince kapris yaptım aradı açmadım filan sonra mesaj attım Herşey için teşekkür ederim gerçekten değişiklik oldu.Dedim ki kendileri aradı bende biraz abartarak kızındım şöle böyle bilmem ne kapadım sonra düşünmüş olacak ki aradı haklısın özürdilerim ama şu oldu bu oldu şöyleydi böyledi ama hala triplerdeyim...Sizce abarttımmı kapris mi yoksa senede birde olsa birşeyler yapması gerekmiyor mu? Tamam altıda olabilir onaltıda ama her bayanın ki ben son zamanlarda biraz kötü günler geçiriyorum hele ki böyle bir zamanda yapması gerkemiyormuydu ben mi yanlışım???

Son düzenleme:
haklısın ama erkeklerin geneli önemsemez böyle durumları..alışman gerek çok sıkıntı yapma.yani yapta abartma ;)

Tabiki gerekiyor...Yani en azından siz böyler şeylere önem verdiğinizi belli etmişsiniz ve paylaşılan o kadar yılın hatrı var.Benim nişanlım bu konularda aşırı titiz , gerektiğinden fazla önem verir , ama genelde erkekler bizim kadar duyarlı olmayabiliyor tabi..

Tabiki gerekiyor...Yani en azından siz böyler şeylere önem verdiğinizi belli etmişsiniz ve paylaşılan o kadar yılın hatrı var.Benim nişanlım bu konularda aşırı titiz , gerektiğinden fazla önem verir , ama genelde erkekler bizim kadar duyarlı olmayabiliyor tabi..

Ya normalde soruyorum bak benim kadar önem vermeyebilirsin ama bana söyle ki ben senden birşeyler beklemeyeyim yok diyor öle değil ama beni sinir ediyor işte...

Belki işleri vs. yoğundur yorgundur cnm , umarım en kısa zamanda gönlünü alır senin..Ben telefi edeceğine inanıyorum ;)

bende senin gibi yapardım cnm. çok büyük şeylerde gözün yok yazdıklarından anladığım gönlünü alması sadece. biraz sürünsün anlasın boşver kaydirigubbakcemile3

haklısın.tepki verki nelerden hoşlandığını yada hoşlanmadığını hayatta ondan neler beklediğini bilsin

ya canım olmuş bir-iki naz kapristen...
ama genelde erkekler önemsemiyor yıldönümü falan
ama en azından bi çiçek alsa ölmezdi ya
gerçi bu defada senin korkundan kutladım yoksa kutlayacağım yoktu demesin:1:
önemli olan içinden gelmesi

sen nazını kaprisini yap, ama kafaya takıpta üzülme derim

pofff gıcık erkekler.. kadınlar çok kolay mutlu olabilir.. küçük bir organizasyonla eve ya da işyerine gönderilen bir çiçekle.. önemli olan onun da değer verdiğini göstermesi ama mankafaları almıo bir türlü bunu..

kızmakta haklısın... özellikle de belirtmişsin önem verdiğini... valla bir kere söyledim onların anlaması gerek diye düşünüyoruz ya işte en büyük yanlış orda... cidden bizim kadar zeki değiller ; aynı anda birden fazla şeye konstantre olamıyorlar...

o yüzden kaprisini yap ama kendini yorma canım...

pofff gıcık erkekler.. kadınlar çok kolay mutlu olabilir.. küçük bir organizasyonla eve ya da işyerine gönderilen bir çiçekle.. önemli olan onun da değer verdiğini göstermesi ama mankafaları almıo bir türlü bunu..

evet evet olay bu ; mankafalar çünkü...

ya canım olmuş bir-iki naz kapristen...
ama genelde erkekler önemsemiyor yıldönümü falan
ama en azından bi çiçek alsa ölmezdi ya
gerçi bu defada senin korkundan kutladım yoksa kutlayacağım yoktu demesin:1:
önemli olan içinden gelmesi

sen nazını kaprisini yap, ama kafaya takıpta üzülme derim

haklısın.tepki verki nelerden hoşlandığını yada hoşlanmadığını hayatta ondan neler beklediğini bilsin

Canım cok haklsın bende senin gibi hassasım bu konularda.
Ne yapalım bu erkeklerin odunlukları başa dert .!

Valla öyle bir iki nazla kurtulcak gibi değil kanımca:))) Süründürme aşamasındayım çünkü bir değil iki değil birde yüzsüzlük yapıp sölemişim yani:olmaz:

erkekler önem vermiyor ama biz veriyoruz diye dikkat etmeleri lazım bence. ama benim nişanlım da hiç önemsemez beni deli eder.. eğer trip yaptığına kızmıyor ise ( benim ki kızar da ondan diyorum :)) devam et ama çok da uzatma sonra sen kendini affettirmek zorunda kalırsın..

tepkinde haklısın 7 yıl olmuş artık bişeyler yapması lazım hatta baya büyük bişeyler a.s

tepkinde haklısın 7 yıl olmuş artık bişeyler yapması lazım hatta baya büyük bişeyler a.s

Beyimiz iki gündür tamam haklısın özürdilerim birdaha olmıcak..Ben artık bu konuda senin istediğin gibi olcam...İşten gücten kafamı kaldıramıyorum bizim için bukadar çok çalışıyorum artık söz veriyorum demelere başladı:))) Ki gerçekten çok çalışır bir şeye ihtiyacım olduğu anda yanımda biter:) Ama odun azıcıkta şöyle şyler yapsa sorun kalmıcak:) Ben gönüllü yontucu olarak onu yontmaya karar verdimsempatiksalakcinni

Allah razı olsun ki öyle Derinss'cim ama insan istiyor arada sırada işte...

Eşim de öyle pek duyarlı değildir hep dürtmem gerekir.
Ama etrafıma şöyle bir bakıyorum forumdakileri bir okuyorum içimdne diyorum ki varsın hatırlamasın varsın hediye almasın..
Sevgimiz saygımız aşkımız bakii kalsın..
Olsa ne güzel olur tabi ama işte kaydirigubbakcemile
Kendini mutsuz etme canım kendini bileme sevni seven sayan adam bulmuşsun sende minik de olsa negatif özelliklerine tölerans göster .
Mutluluklar opuyorumnanaktan

Back
X