- Konu Sahibi korkakfare
-
Bu yeni üyeliğiniz sanırım, zira ''bu sefer sorunum'' , ''diğer konumda anlattım'' gibi cümleler kullanmışsınız fakat bu ilk konu ve ilk mesajınız gibi görünüyor.
erkekler çoğunlukla böyle canım evlendikten sonra hala romantik kalanı çok az soyları tükeniyor malesef
benim de geçen hafta idi evlilik yıldönümüm bari bir pasta alalım dediğim halde evde oturup oyun oynadı pc de
geliyolar arada erkeklere geçici durumdur merak etme..
biraz uzak olup ilgilenme bakalım...
inşallah düzelir...
çok sıkıcı bi durum gerçekten anlıyorum seni...
olmazsa al karşına güzelce konuş...
Simdi farkettim bu sefer sorunum demişim.basta daha uzun yazmıştım başka sorunlarımdan bahsetmiştim (işsiz olmam, ailemden uzak olmam vs) çok uzun olunca biraz kirptim can sıkmasın diye ama orayı düzeltmemisim kusura bakmayın. Ancak diğer konumda bahsettim gibi bi ibare yok zira yeni actım üyeliği birkaç ay oldu.
Seninki de çok sinir bozucu olmuş gercekten
Tamam o zaman sıkıntı yok. :) İkinci söylediğimi ben yanlış anlamışım, pardon.
Konuya gelince, kaç yıllık evlisiniz?
Bence başka birşeye morali bozuk olabilir.
Size derdini anlatmaz mı?
Bi konuşmayı deneseniz?
rövanşını ben de doğum günümde arkadaşlarımla çıkıp eğlenerek alacağım artık alıştım ben 3 sene bitti ama ben istemeden bana daha bir sap aldığını bilmem saolsun çok düşüncelidir
rövanşını ben de doğum günümde arkadaşlarımla çıkıp eğlenerek alacağım artık alıştım ben 3 sene bitti ama ben istemeden bana daha bir sap aldığını bilmem saolsun çok düşüncelidir.
Tamam o zaman sıkıntı yok. :) İkinci söylediğimi ben yanlış anlamışım, pardon.
Konuya gelince, kaç yıllık evlisiniz?
Bence başka birşeye morali bozuk olabilir.
Size derdini anlatmaz mı?
Bi konuşmayı deneseniz?
ah arkadaşım ah gülermisin ağlarmısın...ben istemeden sap aldığını bile bilmem demişin ya hem güldüm hem üzüldüm daha 3 yıl olmuş hemde yok ama benimkinin parası varsa alır mesela telefon istedim galaxy s3 aldı..okadar öküz değil ama parası varsa oda aslında kadınları mutlu etmek pek paraya bakmaz ama onu bile akıl edemiyolar yada etmek istemiyolar sanırım
Bende hep aynı şeyi söylerim. Kadını mutlu etmek çok kolay. Git bi bijutericiye 10-15 tlye bi takı al o böle yeter. Açıkcası ben çok beklentileri olan biri değilim. Hatırlasın o günün hatırası küçücük bişey alsın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?