• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun ne bi anlasam

korkakfare

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
108
2
296
İstanbul
Merhaba herkesebu sefer sorunum esim :( birkaç aydır ne oldu ne bitti anlamadım, adamın bana tavırları değişti. Ornegin Mayıs'ta evlenme yıldönümümüz vardı. Ne bir hediye ne bir çiçek aldı. Yemeğe çıktık onunda sonunda "kıçıma girdi hesap" dedi. Benim hep romantik kibar bildigim kocamın lafları olamaz diyorum :( bide şunu eklemek isterim ki evlilik yıldönümünden 2 gun önce onun dogum günüydü birsuru sürpriz yaptım hediyeler aldım sıra ona gelince olan sonucu okudunuz :(:(

Son birkaç gündür ise herseye bağırır oldu. Olup olmadık herseye.. İste sıkıntı vardır , yogundur diyorum ama kaç ay sürer is derdi kızlar siz söyleyin. Valla hiç keyfim yok buralar sürekli aglamakliyim :( anlatıp rahatlatmak istedim. Zaman ayırıp icimi rahatlatacak bişeyler yazarsanız sevinirim..

erkekler çoğunlukla böyle canım evlendikten sonra hala romantik kalanı çok az soyları tükeniyor malesef
benim de geçen hafta idi evlilik yıldönümüm bari bir pasta alalım dediğim halde evde oturup oyun oynadı pc de :(

Bu yeni üyeliğiniz sanırım, zira ''bu sefer sorunum'' , ''diğer konumda anlattım'' gibi cümleler kullanmışsınız fakat bu ilk konu ve ilk mesajınız gibi görünüyor.

geliyolar arada erkeklere geçici durumdur merak etme..
biraz uzak olup ilgilenme bakalım...
inşallah düzelir...
çok sıkıcı bi durum gerçekten anlıyorum seni...
olmazsa al karşına güzelce konuş...

Bu yeni üyeliğiniz sanırım, zira ''bu sefer sorunum'' , ''diğer konumda anlattım'' gibi cümleler kullanmışsınız fakat bu ilk konu ve ilk mesajınız gibi görünüyor.

Simdi farkettim bu sefer sorunum demişim.basta daha uzun yazmıştım başka sorunlarımdan bahsetmiştim (işsiz olmam, ailemden uzak olmam vs) çok uzun olunca biraz kirptim can sıkmasın diye ama orayı düzeltmemisim kusura bakmayın. Ancak diğer konumda bahsettim gibi bi ibare yok zira yeni actım üyeliği birkaç ay oldu.

Simdi farkettim bu sefer sorunum demişim.basta daha uzun yazmıştım başka sorunlarımdan bahsetmiştim (işsiz olmam, ailemden uzak olmam vs) çok uzun olunca biraz kirptim can sıkmasın diye ama orayı düzeltmemisim kusura bakmayın. Ancak diğer konumda bahsettim gibi bi ibare yok zira yeni actım üyeliği birkaç ay oldu.

Tamam o zaman sıkıntı yok. :) İkinci söylediğimi ben yanlış anlamışım, pardon.

Konuya gelince, kaç yıllık evlisiniz?
Bence başka birşeye morali bozuk olabilir.
Size derdini anlatmaz mı?
Bi konuşmayı deneseniz?

Tamam o zaman sıkıntı yok. :) İkinci söylediğimi ben yanlış anlamışım, pardon.

Konuya gelince, kaç yıllık evlisiniz?
Bence başka birşeye morali bozuk olabilir.
Size derdini anlatmaz mı?
Bi konuşmayı deneseniz?

Önemi yok çok dikkatlisin :)
Biz aslında iletişimi çok iyi olan bi çiftiz. Bu güne kadar ne derdimiz varsa konuştuk. Ama bu sefer ne oldu anlamıyorum. Konuştum, sordum bi sorun mu var? Sana bişey mı yaptım bilmeden, sorunumuz ne, niye bana kötü davranıyosun dedim. " ben sana kötü mu davranıyorum hiç farketmedim özür dilerim" dedi. İki gun sonra durum aynı :( yine sesini yükseltti hem de cami actım diye :(

rövanşını ben de doğum günümde arkadaşlarımla çıkıp eğlenerek alacağım artık alıştım ben 3 sene bitti ama ben istemeden bana daha bir sap aldığını bilmem saolsun çok düşüncelidir

Valla açıkcası çok iyi yaparsın :) ben anlamıyorum gercekten bu erkek milletini. Biz herseyi yapalım onlara gelince " çok şey bekliyosunuz"

rövanşını ben de doğum günümde arkadaşlarımla çıkıp eğlenerek alacağım artık alıştım ben 3 sene bitti ama ben istemeden bana daha bir sap aldığını bilmem saolsun çok düşüncelidir.

ah arkadaşım ah gülermisin ağlarmısın...ben istemeden sap aldığını bile bilmem demişin ya hem güldüm hem üzüldüm daha 3 yıl olmuş hemde yok ama benimkinin parası varsa alır mesela telefon istedim galaxy s3 aldı..okadar öküz değil ama parası varsa oda aslında kadınları mutlu etmek pek paraya bakmaz ama onu bile akıl edemiyolar yada etmek istemiyolar sanırım

ah arkadaşım ah gülermisin ağlarmısın...ben istemeden sap aldığını bile bilmem demişin ya hem güldüm hem üzüldüm daha 3 yıl olmuş hemde yok ama benimkinin parası varsa alır mesela telefon istedim galaxy s3 aldı..okadar öküz değil ama parası varsa oda aslında kadınları mutlu etmek pek paraya bakmaz ama onu bile akıl edemiyolar yada etmek istemiyolar sanırım

Bende hep aynı şeyi söylerim. Kadını mutlu etmek çok kolay. Git bi bijutericiye 10-15 tlye bi takı al o böle yeter. Açıkcası ben çok beklentileri olan biri değilim. Hatırlasın o günün hatırası küçücük bişey alsın yeter

Bende hep aynı şeyi söylerim. Kadını mutlu etmek çok kolay. Git bi bijutericiye 10-15 tlye bi takı al o böle yeter. Açıkcası ben çok beklentileri olan biri değilim. Hatırlasın o günün hatırası küçücük bişey alsın yeter

evet bende hep aynı şeyi söylerim illa pahalı şey almak zorunda değil senin için aldım demek bir çikolata alması bile gönlümüzü alır ama malesef o incelik onlarda bulunmuyor ;)
eşim aslında benden birşey kısıtlamaz sağolsun evimde eksiğim yok ama düşünce yapısı çok farklı sonuçta aynı hayatı paylaşıyoruz neleri beğendiğimizi nelere ihtiyacımız olduğunu ya da ufak şeylere gönlümün olacağını biliyor ama yapmıyor. Ona da her zaman dediğim gibi kasıtlı olarak yapmadığı için kızıyorum çünkü istese çok güzel yapacağını biliyorum. Ben işin hediyesinde değilim çıkıp bir pasta alsaydık dememe rağmen almaması üzdü

Back
X