- Konu Sahibi pamuk34seker
-
ıyıde o tedavı değil ki...bilidğim kadarıyla tüplerın açık mı kapalımı olduğunu bellı eden bırşey
aslında köpük köpükte değil bende hamile kaldığımı düşündüğümde idrar testi yapmak için çay bardağına tuvaletimi yaptımiçinde tortu şeklinde beyaz beyaz pul biberi andıran bişiler vardı hatta eşime dedim bu ne böyle ya yoksa bende bi sorunmu var bu drlar anlamıyo sonra testte pozitif çıktı bence onu söylemek istemiştir
aslında köpük köpükte değil bende hamile kaldığımı düşündüğümde idrar testi yapmak için çay bardağına tuvaletimi yaptımiçinde tortu şeklinde beyaz beyaz pul biberi andıran bişiler vardı hatta eşime dedim bu ne böyle ya yoksa bende bi sorunmu var bu drlar anlamıyo sonra testte pozitif çıktı bence onu söylemek istemiştir
pamukşekerrr tebrikederim seniiii..maşallahhh subhanallahhhh
sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallahhhh
hadi ya herkeste oluyomu bu bende yoktu sadece köpük gibi şeyler vardı
o nasl oluyo canm dörtbuçukaylık evli beş aylıdr gebe kalmaya çalışyon:):):)
canım pamukşeker hamile çok şükür
arkadaşım öncelikle neden bu kadar stres yaptın bunu kendine anlamadım..anladığım kadarıyla 4,5 senedir evli olsanda sonuçta 5 aydır bebek için bekliyorsun..5 ay çok kısa bir süre doktorlar 1 sene olmamasını normal karşılıyorlar ..benimde 11 aydır hamile kalamıyordum fakat hiç kafama takmadım çünkü eğer 1 seneyi geçerse doktora giderim tahlillerimi yaptırırım tahlillerim temiz çıktığı halde hala hamile kalamazsam o zaman düşünürüm diyordum ama hepte Rabbime hayırlısı diye dua ettim..ÖNCELİKLE ALLAH bir evlat nasip edecekse eder o minik kalbi karnıma üflemedikten sonra ben ne yaparsam yapayım olmaz..strese gerek yok sen zaten üstüne düşeni yapmışın tahlillerini yaptırmışsın temiz çıkmış ee başka ne yapabilirsin.. üstüne düşeni yap ve tevekkül et..nacizane tavsiyem
Benim adetlerimde öyle acılı sancılı geçmez pek.
Sadece ilk gün kötü olurum ikinci gün sıradan bir gün gibi devam eder.
Hamile olunca kuruluk oluyor diyenler var,akıntı oluyor diyenler var.
Hangisi doğru acaba ?:18:
Bu ay olmazsa soğan kürüne başlayacağım bir de ovülasyon testi alacağım.
ben herşeye sazan gibiatlıyorum ama ne yapıyım bendeki belirtiler hep herkesten tuhaftımesela bende yumurtlamadan sonra yani adete on gün falan kala hep akıntım oldu hatta yumurta yerleşirken kanama yerine koyu kahve çok az bi akıntı geldi dünde adet günümdü kupkuruydu herkes gider mersine ben giderim tersine millette adet günü akıntı oluyo bende kuruluk var millette kanama oluyo bende kahverengi akıntı var belki benim gibi anormalliklerle karşılaşırsınız bilgi veriyim dedim ne bilgi ne bilgi
herkeste olurmu bilmiyorum ama bende oldu
Canım herkesinki farklıdır.. dediğin gibi yerleşme herkeste olan bişey değil zaten.... illaki olcak diye bişey de yok.. bazı arkadaşlar buna kendisini şartlandırıyor sadece kadınların %27 si tıbben bunu yaşamış canlarım... bunu hiç yaşamayanlar da çoğunlukta bilginiz olsun kızlar.. 18 ocak gelmek bilmiyor valla düşünmiyim diye her gün bir arkadaşıma gidip gün geçirmeye çalışıyorum.. yarın da kayınvalideme gitcem.. günler geçmek bilmiyor
bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım
cnm bende seninle aynı durumdayım rahim filmide çektirdim 3 aydır hapta kullandım olmuo hiç bir sorunda yok
amin inşallah cümlemize evet ne kadar sanal olursa olsun hepimiz canlıyız o yüzden normalde paylaşamadıklarımızı burda çok rahat yazıyoruz ortam çok süper keşke daha önce üye olsaydım arrrr ın baktım tüm yazışmalarımmıza herşeyi yazmış şaşkın adetini yazmamış şimdilerde de hiç karşılaşmadım yogun çalışma içindedir o şimdiinşallah oda sende onun gibi senin gibi isteyen herkese rabbim nasip etsin
kızlaarr kulaklarımı çınlatmışsınız :))ben ara ara giriyrm bakıyrm kimse yok çıkıyorum:)))adet tarihim tamaman değişti ayın 5 de olmamlazımken 27de oldum bakalım bu ay ne olur:)))) elifnil canımsın yaa:)
ya canım o nasıl dr öyle hemen değiştir ben kaç tane dr gittim artık doktoramı yaptım drlara gitmekten ama ilk önce testlerden bile önce yumurtalıklarıma alttan baktılar sonra hormon testi yaptılar adetimin 2. veye 3. günü sonra adetimin 21. günü başka bi test ardından bir sürü test en sonda bana dediki bu ayda hamile kalmazsan rahim filmi çek bende hamile kalamadım rahim filmi çekmek için hastane bakıyodum sonraki ay rabbim nasip etti hamile kaldım rahim filmine gerek kalmadı sakın o ileçları içme o ilaçlar çok ağır ilaçlar öyle leblebi gibi yemelik değil sinir etti o drun beni küfür edicem şimdi onamanyakmıdır nedir sen dolaş biraz tedaviyede en az korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonra başla kolay şeyler değil bunlar o ilaçlarıda kendi içsin rabbim inş doğal yolla kalmanı nasip eder kısa zamanda hı bide alttan muayeneden korkma bakmıyolar bile elleri alışmış tak diye sokuyolar cihazı sonuç 5 dk inceliyo o kadar
Canım ben de nerdeyse 1,5 yıldır istiyorum herşey normal ama bazen sabır oluyor bazen de olmuyor.. bazen umut oluyor bazen de tükeniyor((((((((((( ne bileyim bu ay adet olucam diye çok korkuyorum. eltim 38 yaşında ve menopoza girmişti doktorlar da yumurta nakli ve tüp bebek olursa çocuk olur demişti gezmediğimiz profesör kalmamıştı sonra bir umut hsg çekindi ve bekledi Rabbim 6 ay sonra verdi bebeği.. geçenlerde bana dediki sen doğurana kadar ben 50 kez doğururum dedi bebek için mi yoksa bu laflardan kurtulmak için mi bebek istiyorum bilemiyorum ama bıktım artık insanlardan eşimin bütün akrabaları bebek soruyor deliricem.. telefona bile bakmak istemiyorum yine de hamdolsun Rabbime...
yeni üyeyim dertliyim dört buçuk yıldır evliyim ve son 5 aydır bebiş istiyorum bilinçli başladım ovülasyonumu takip ederek çalışıyorum ama olmuyo bitürlü testlerde de hiç bi sorun yok acaba sorun nerede yardımcı olun kızlar bana yaaa
pamukşeker hamıle zatenRabbım kucağına almayı nasiıp etsın
bu arada evet soğan suyu kullanlar var mı arkadaşlar
benım gecen sene kıstımı erıtmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?