Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

ıyıde o tedavı değil ki...bilidğim kadarıyla tüplerın açık mı kapalımı olduğunu bellı eden bırşey

yok canım rahim filminde çok şeye bakılıyo diye biliyorum ben yanlış bilmiyosan rahim yanmı kayıkmı tüpler açıkmı rahim duvarı incemi vs vs bir sürüşeyi var o yüzden en son rahim filmi istiyolar zaten

pamukşekerrr tebrikederim seniiii..maşallahhh subhanallahhhh
sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallahhhh

hadi ya herkeste oluyomu bu bende yoktu sadece köpük gibi şeyler vardı

canım pamukşeker hamile çok şükür

kız asıl ben çatladım meraktan dün elifle burda seni konuştumsen ne alemdesin asıl benim adet günüm dündü temiz çıktı yani hamişliğim onaylandı bi kez daha yarın dr gidicemde seni çok merak ettim senin adet ne zaman haber ver bana mutlaka

çok sağol hayatım çok şükür hamile kaldım darısı isteyenlerin başına inşallah

ben herşeye sazan gibiatlıyorum ama ne yapıyım bendeki belirtiler hep herkesten tuhaftı mesela bende yumurtlamadan sonra yani adete on gün falan kala hep akıntım oldu hatta yumurta yerleşirken kanama yerine koyu kahve çok az bi akıntı geldi dünde adet günümdü kupkuruydu herkes gider mersine ben giderim tersine millette adet günü akıntı oluyo bende kuruluk var millette kanama oluyo bende kahverengi akıntı var belki benim gibi anormalliklerle karşılaşırsınız bilgi veriyim dedim ne bilgi ne bilgi

Canım herkesinki farklıdır.. dediğin gibi yerleşme herkeste olan bişey değil zaten.... illaki olcak diye bişey de yok.. bazı arkadaşlar buna kendisini şartlandırıyor sadece kadınların %27 si tıbben bunu yaşamış canlarım... bunu hiç yaşamayanlar da çoğunlukta bilginiz olsun kızlar.. 18 ocak gelmek bilmiyor valla düşünmiyim diye her gün bir arkadaşıma gidip gün geçirmeye çalışıyorum.. yarın da kayınvalideme gitcem.. günler geçmek bilmiyor

seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam bende 8 ocagı nasıl bekliyodum testte pozitif çıkmıştı ama o bile kesmemişti beni umutlanma ama nolursun ben çok umutlanıp hüsrana uğradığım için burda hiç hamile kalamayacak durumda olanların yada çok problemli kişilerin yazılarını okudum rahatladım dedim rabbim çok şükür daha kötüleride varmış sen hayırlısını hayırlı zamanda nasip et çok şükür bak umudun var ya olmayanlar telkin et kendini bişekilde allah büyük hı bide cam bardakta daha iyi net görüyosun sıcaklıgınıda hissediyosun

cnm bende seninle aynı durumdayım rahim filmide çektirdim 3 aydır hapta kullandım olmuo hiç bir sorunda yok

canım valla faydası olurmu bilemem ama sanki beni etkiledi diye düşünüyorum ve ben şuan hamileyim ben geçen ay yumurtlama günlerimi takip ettim ve o dönemde gün aşırı ilişkiye girdik yumurtlama günleri çok çok önemli zaten o gün tuttu tuttu tutmadı diğer aya kalıyo ben 5 ayın sonunda tutturdum genelde aynı saatlerde gece 23 gibi falan ilişkiye girdik neyse ve bunun yanında gün aşırı ilişkide sperm kalitesi düştüğü için eşime keçi boynuzu kürü yaptım hergün içirdim sabah akşam ilişkiden sonrada dik ayakları havaya 20 - 30 dk belki yararı olur kürü anlat deme çok kez yazdım şimdi çıkıcam bu konunun içinde anlattım bi kaç kez eger denemek isterde bulamazsan sen yaz tekrar buraya ben yazarım vaktim oldugunda rabbim sanada senin gibi isteyenlerede güzel güzel hayırlı bebekler nasip etsin

canım valla netten araştırmasaydım ılaca başlıcaktım yanı düşün. daha korunmasız gecen ılk ayım şak klomen noluyoruz yahu.bıde kıst yapabılır dedi. iyide kıstten yenı kurtulmuşum zaten

anlıyorum canım bu duygalrı bende yaşıyorumm..gören herkez soruyor noldu diyee :S çok zor elbet..hele bide çevrende hamile tanıdıkların varsa daha zor oluyor işde..seni unutuyorlar sohbet ederken..buda zorrr...ama rabbim verecek elbett sabır lazım inan...sogan suyunu denedinmi..ben de hastalandım bu ay..şimdi 7.günümdeyim..dün akşam sogan suyu yaptım içtim..sabahta içitmm dikkat edicem düzenli olarak 15 gün içicem..sende dene belkim sebeb olur çok kişi buna baglıyor hamileliği..bizimde olur belkii..

Canım belki çok basitçe ve saçma gelebilir ama çevremde cocuk sahibi olanların bana verdiği akıl ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup öyle yatman . Ve ilişkiden hemen sonra ayaklarını havada tutup yani bel kısmını öyle bekleye bildiğin kadar beklemek . Rabbim gönlüne göre versın inş selam ve dua ile

pamukşeker hamıle zaten Rabbım kucağına almayı nasiıp etsın
bu arada evet soğan suyu kullanlar var mı arkadaşlar
benım gecen sene kıstımı erıtmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…