- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Yaa varya umudum yok ama bazen de diyorumki bu ay da olmazsa napıcam benvalla canım o akıntı var yok filan onlara takılma.. yok mide bulantısıymış yok baş dönmesiymiş daha 2 haftalıkken karnımda hamilelik çizgisini gördüm diyen var yok artık diyorum ve ben bunları ciddiye almıyorum adet gecikirse olur gecikmezse gelirse zaten yandın.. haa yerleşme kanaması olabiliyor adet oldum sandın kesildi kanama o zaman şüphelen... gerisi boş canım.. adet gecikmeden benim hiçbir arkadaşım anlamadı sadece eltin 5-6 haftalıkken sık idrara çıkmış ama iltihap çıktıydı onda da .. yani herkesin her dediğine kulak vermesek bu kadar hayal kırıklığı olmayacak gene de belirti arıyoruz işte.. ama kasık ağrısı adet ağrısı gibib ağrı olur geçer dedi annem.. hayırlısı Allah'tan.. O'ndan umudu kesmek olmaz.. ben bu ay çok dua ettim herkese ve bana inşallah bebişler bekletmezler bizi. her gün hamile olduğumu görüyorum rüyamda yeetttrrr uyumucam artık
Sibel o nasıl şey yahu,idrar nasıl pul pul olur
Bende bakayım diyeceğim ama anlamadım ki :)
Kist değildir inşallah,bir de onunla uğraşmazsın.
bılmıyorum canım ustunde pulpul kum gıbı bırşey bulmuş hamıle kalan arkadaşlar. ne zaman tuvalete gıtsem bakar oldum ıyı mı
bıde benım sorunum genç kızlığımdan berı sureklı duzensız adet görmem. bekarken hep yasmın verıyodu doktorlar o sayede gununde gelıyodu. gecen senede 6 cm kıst çıktı kendılığınden geçtı bırkaç gun soğan suyu ıçtım etkısı olmuş olabılır. sonra evlendım 2,5 ay kadar yasmıne devam ettım. sonra yaşında etkısıyle bebek ıstedığıme karar verdim. eşim bendende fazla ıstıyor. şu an 4,5 aylık evlıyım. bakalım beklıyoruz ama bu batma hıssı korkuttu benı inş kıst yoktur çok uzulurum
adetlerın gunu bellı olmadığı ıçın yumurtlama tarıhlerını şaşırıyo olabılırım. ovulasyon testlerınden alsam hergune bır testmı alcam.
bılmıyorum canım ustunde pulpul kum gıbı bırşey bulmuş hamıle kalan arkadaşlar. ne zaman tuvalete gıtsem bakar oldum ıyı mı
bıde benım sorunum genç kızlığımdan berı sureklı duzensız adet görmem. bekarken hep yasmın verıyodu doktorlar o sayede gununde gelıyodu. gecen senede 6 cm kıst çıktı kendılığınden geçtı bırkaç gun soğan suyu ıçtım etkısı olmuş olabılır. sonra evlendım 2,5 ay kadar yasmıne devam ettım. sonra yaşında etkısıyle bebek ıstedığıme karar verdim. eşim bendende fazla ıstıyor. şu an 4,5 aylık evlıyım. bakalım beklıyoruz ama bu batma hıssı korkuttu benı inş kıst yoktur çok uzulurum
adetlerın gunu bellı olmadığı ıçın yumurtlama tarıhlerını şaşırıyo olabılırım. ovulasyon testlerınden alsam hergune bır testmı alcam.
Peki herkeste oluyor mu acaba bu yerleşme kanaması ?
İdrara sık çıkmanın sebebi rahmin büyümesi ve mesaneyi daraltması diye biliyorum.
İlk aylarda bunun olması da mümkün değil aslında ama işte sanırım hamile kalınca da insan değişik bir ruh haline bürünüyor.
Ben rüyamda arkadaşımı gördüm.
Hamile kalamıyormuş ona şunu şunu yap diye anlatıyorum,tavsiye veriyorum.
O da sen de hamile değilsin ki bunları neden anlatıyorsun bana diyor :)
Doğru diyorum üzülüyorum ,uyanıyorum sonra..
İlk gidişimde bakacağım bende merak ettim ama pek aklıma yatmadı :)
Bende pek düzenli adet görmezdim evlenince düzeldi sanki arada yine çok sıcaklarda veya biraz canım sıkkınsa gecikir.
Soğan kürünün gebeliği arttırdığı da söyleniyor ,düzesizlikle birlikte.
Ben üç yıllık evliyim şubatta üç yıl olacak.Bebek istediğimize yeni karar verdik.
Ovülasyon testi hakkında bir topik var okudum biraz ama karışık birşey.
Adetten belirli bir süre sonra paketin içindeki testleri yapıyorum aralıklarla ve yumurtlama gününü belirmeye çalışıyorsun.
Bir de elektronik olanı varmış o daha güzelmiş ama pahalıymış 200 civarıymış.
Sanırım hamile kalmak istemeyenlerde korunmak için kullanıyor.
Canım herkeste yerleşme kanaması olmaz.. embriyo kan yönünden zengin bir bölgeye tutunursa oraya temel kazarsa bazen oluyor ama etrafımda 1 kişi hariç kimsede olmadı hatta annem 6 çocuk doğurmuş kan gelirse çocuk olmaz deyip duruyordu.. sonra rahminde ur olan bir arkadaşım adetliydi dediki gelecek aya çocuk çalışmalarına başlıcaz dedi.. şimdi adetim bitsin gelecek ay gitcem dedi.. sonra o ay da gidemedi eşinin ablası vefat etti.. bir sonraki ay gidince doktor ne desin? kızım sen 2,5 aylık hamilesin!! şoka girdik üzerine görmüş.. hemen ilaç verdi doktor ve kanaması kesildi şimdi oğlu olcak öğrendi cinsiyeti.. valla anlamıyom ki canım.. genelde de leke şeklinde oluyormuş. kimisinde de birkaç gün damla damla gelebiliyormuş anladımki anlamsız kanamalarda doktora gitmek şart!!! bende rüyalarımda hep hamileyim... hatta eşim oğlu olduğunu görmüş çok umutlanıyo adet olursam onu nasıl toparlıcam bilmiom
bende doktorumu değiştirdim. ya kızlar ben korunmayı bırakıp doktora gıttım . konu açmıştım belkı görenınız olmuştur. dedim ki "ben hamıle kalmak ıstıyorum hanı bı engel durum varmı yada bışey yapmamız gerakıyomu dıye" adetın 3.gunu hormonlarıma baktı normal dedi. duphaston verdi. diğer ay adet olursan gel dedi. gıttım bana şak dıye klomen verditedavıye başlıyomuşuz. ben şaşırdım bışey soramadan çıktım doktordan. geldım burda araştırma yaptım.klomen daha sonra verilecek bır ilaçmış. ben tedavı amaçlı gelmedım kı...daha bır ay olmuş korunmayı bırakalı... bı sorun varmı dıye onceden geldım... bende ılacı ıçmedim..birkaç ay bekleyeceğiz...daha sonra olmazsa başka doktora gıdeceğim
bu arada alttan muayene etmedı etmesın zaten korkuyorum:26:
bende doktorumu değiştirdim. ya kızlar ben korunmayı bırakıp doktora gıttım . konu açmıştım belkı görenınız olmuştur. dedim ki "ben hamıle kalmak ıstıyorum hanı bı engel durum varmı yada bışey yapmamız gerakıyomu dıye" adetın 3.gunu hormonlarıma baktı normal dedi. duphaston verdi. diğer ay adet olursan gel dedi. gıttım bana şak dıye klomen verditedavıye başlıyomuşuz. ben şaşırdım bışey soramadan çıktım doktordan. geldım burda araştırma yaptım.klomen daha sonra verilecek bır ilaçmış. ben tedavı amaçlı gelmedım kı...daha bır ay olmuş korunmayı bırakalı... bı sorun varmı dıye onceden geldım... bende ılacı ıçmedim..birkaç ay bekleyeceğiz...daha sonra olmazsa başka doktora gıdeceğim
bu arada alttan muayene etmedı etmesın zaten korkuyorum:26:
Vayy be ne hikayeler var.
Üstüne görüyor hamile kalıyor,gerçekten sallamamak önemsememek lazım galiba.
O zaman oluyor ancak.
Yerleşme kanaması olmadı diye üzülmeleyim birde diye sordum :)
Ya hayırlısıyla olsun düşün oldu tutunamadı ne bileyim sağlık sorunları çıktı vsvs
O zaman daha çok üzülür insan yani sağlıklı olmayacaksa geç olsun daha iyi.
Eşinle birbirinizi üzmeyin lütfen.
Başka birşeye odaklansanız ne zormuş bu işler ,gerçekten zor konularmış.
Hiç haberim yoktu bu kadar gergin işler olduğundan ...
Allah yardımcımız olsun.
Canım yerleşme kanamsı olmamaı bence daha iyi bi de o kanamayı dert edemicem herşey sorun zaten.. adetim gecsin başka bişey istemiyom ayrıca bu durum sadece kadınların %27 sinde olurmuş hepsinde değil.. birazdan bir arkadaşıma gitcem onun da olmuyordu ağlardı sızlardı ne saçma gelirdi bana daha yaşı genç derdim.. pko hastasıydı ve yumurtalıkları kist doluydu çocuğun olmaz demiş yollamışlardı hep onu. ben bir doktora yönlendirdim o adam hemen rahim filmi çekti kız hamile kaldı adet bile olmadan.. nasılsa ikincisi olmaz hemen dedi ama maalesef 1 yaşına bile girmeden diğeri gene oldu sonra baktı bi daha geliyo noluyo be dedimadam ne kurcuklamış beee dedim hemen oluverdi arka arkaya :) şimdi ona gitcem.. bu defa ben onun kafasını patlatcam hepinizi öptüm kızlar sohbet süper ama ben gelince kontrol ederim sizi yine
muayene etmedı sadece genç kızken bakıyorlarya ultrasonla onla baktı hormonlarda normal dedi şak klomen verdi. bende kullanmadım tabı
ama ben çok korkuyorum alttan muayene olmak istemıyorum. inş gerek kalmaz inş
yapma ya:26: en yakın ıkı arkadaşıma sordum ıkısınınde çoçukları var. hiç alttan muayene olmamışlar drları gerek görmemiş bende yırtarın dıye duşunuyordum belkı. çok tırsıyorum hakketen:26
forumda okuyorum arkadaşlar 1 yumurtam oluşmuş 2 oluşmuş felan yazıyo. alttan muayenedemı bellı oluyo yumurtanın oluşp oluşmadığı? yoksa normal ultrasonda çıkıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?