- Konu Sahibi pamuk34seker
-
zaten aslında bakmaları lazım detaylı ınceleme lazım. tabı zamanı gelınce
bıde rahım fılmıde var. ben hepsınden korkuyorum hıç bırını ıstemıyorum
6 ay olmazsa çektirmeyi düşünüyorum bende.
Okudum biraz aksiyonlu birşey amane yapalım.
Rahim filminden sonra gebe kalan çok insan var.
ıyıde o tedavı değil ki...bilidğim kadarıyla tüplerın açık mı kapalımı olduğunu bellı eden bırşey
cnm neden öyle diyorsun herşey alttan görünüyor yapma bence bu korkunu yenmeye çalış cnmmuayene etmedı sadece genç kızken bakıyorlarya ultrasonla onla baktı hormonlarda normal dedi şak klomen verdi. bende kullanmadım tabı
ama ben çok korkuyorum alttan muayene olmak istemıyorum. inş gerek kalmaz inş
Senin arkadaşlar bende olsa kafayı yerdim valla.
Herkesin bir sıkıntısı var ama hamile kalabiliyor.
Allah herkesin kalbine göre versin hoşçakal iyi sohbetler canım.
Görüşmek üzere..
İyi yapmışsın hemen kullanmamakla ,doktorunu değiştir bence.
Alttan muayenede alış :) Hamile kalırsan her türlü muayeneyi olacaksın zaten.
Rahim yapışıklığı bu yolla açılıyormuş.
Nasıl oluyor teknik olarak bilmiyorum ama kadınların bu kadar istemesinin sebebi bu galiba.
Forumda bir topiği var herkes bir tedavi yöntemi gibi yaklaşıyor.
6 ay olmazsa çektirmeyi düşünüyorum bende.
Okudum biraz aksiyonlu birşey amane yapalım.
Rahim filminden sonra gebe kalan çok insan var.
cnm ben anestezili çektirdim 100 lira fazla verdim ama rahattım uyudum uyandım ki herşey bitmiş süperdi.. ikisi de açık çıktı hiçbi sorun da yokt rahmimde . eve geldim 3 gün lekelenmem oldu geçti antibiyotik ve fitil aldım enfeksiyon olmasın diye o da ben de ara kanama yaptı. ilk ayımda yumurtlama zamanını değerlendiremedim yani.. bu aya kaldı nasipse bu ay inşallah bu filmin faydasını görürüm
ne güzel anestezili hemde 100lira çok ucuz değil mi ?
300tl den başlıyor diyorlardı.
Hangi ildesin elif ,acaba 6 ay beklemeden mi çektirsem ne dersin?
Doktorun talebi falan gerekmiyor değil mi doğrudan çektirebiliyorsun.
ne güzel anestezili hemde 100lira çok ucuz değil mi ?
300tl den başlıyor diyorlardı.
Hangi ildesin elif ,acaba 6 ay beklemeden mi çektirsem ne dersin?
Doktorun talebi falan gerekmiyor değil mi doğrudan çektirebiliyorsun.
Canım anestezisiz ve anestezili arasındaki fark 100 tl yani eksik söylemişimben 400 tl. te çektirdim. normali 300 tl. idi.. ama sen daha yeni bebek düşünmüşsün bence 6 ay bekle cnm hiç gerek kalmayadabilir... bence beklemelisin...çünkü kolay bişi değil zaten doktor söylüyor sana en uygun zamanı ben antalyadayım cnm. vitale hastanesi var orda çektirdim..
Bekleyeyim o zaman :)
İstanbul'da da aynı fiyatlar geçerli.
Sen sivaslı mısın elif ?
evet cnm benim sivaslıyımgenelde heryerde aynı oluyor cnm fiyatlar çünkü enjekte edilen ilaç fiyatı sabit.. eee doktor da işlem için parasını alıyor bir de.. hemen hemen heryerde aynı yani..sen nerelisin cnm
Ben aslen sivaslıyım.
Sivasta doğmadım ama annem-babam sivaslı 58 görünce sorayım dedim :)
aayy olsun bacım genlerin sivastan ondan kanım ısındı deseneay canım yaa valla sivaslı görünce dayanamıyom ben
Neresindesin, ilçe,merkez ?
Ben pek hemşeri muhabbeti yapamıyorum ama aynı toprakların insanları birbirlerine benziyorlar :)
Canım sivas merkez benimki.. yüceyurt(çavuşbaşı da derler )diye bir semtte doğmuşum ama orası pek tekin bir yer olmadığından annemler aydoğan mahallesine taşınmışlar.. sonra da kümbete taşınmıştık... sonra ben orta ikideyken annem ve babam emekli oldu geldik antalyaya
Bizim ilçe merkeze oldukça uzak 3 saat hatta.
Sivas merkezi pek bilmez o yüzden bizim taraf.
Antalya'da güzeldir ama :)
Şanslısın o açıdan.
Canım pul pul değil de köpük gibi oluyor idrarda.. onu demek istemiş sanırım
bende doktorumu değiştirdim. ya kızlar ben korunmayı bırakıp doktora gıttım . konu açmıştım belkı görenınız olmuştur. dedim ki "ben hamıle kalmak ıstıyorum hanı bı engel durum varmı yada bışey yapmamız gerakıyomu dıye" adetın 3.gunu hormonlarıma baktı normal dedi. duphaston verdi. diğer ay adet olursan gel dedi. gıttım bana şak dıye klomen verditedavıye başlıyomuşuz. ben şaşırdım bışey soramadan çıktım doktordan. geldım burda araştırma yaptım.klomen daha sonra verilecek bır ilaçmış. ben tedavı amaçlı gelmedım kı...daha bır ay olmuş korunmayı bırakalı... bı sorun varmı dıye onceden geldım... bende ılacı ıçmedim..birkaç ay bekleyeceğiz...daha sonra olmazsa başka doktora gıdeceğim
bu arada alttan muayene etmedı etmesın zaten korkuyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?