- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Cnm, sen iste umudunu kaybetme sakın. Rabbimin sevdiği kulusun ki dualarını hemen kabul etmiyor kulumun sesini çok seviyorum bana yalvarışını diyor ve hemen kabul etmiyor.
Dualarım seninle
Takdir Allah'dan.....
ay çatlak nasıl buldun kız beni ben seni arıyom arıyom bulamıyom :))) adet olcam heralde ya sabah leke gördüm gibi sanki.. diyomki bu ay doktora gideyim diyorum sabah bizimkine.. o da bağrındı baya kahvaltıda. sen bence tımarhaneye yat bu ne ya bilgisayarı yasaklıcam diyor..napsam kii yaa gizli gizli mi gitsem??? 150 tl. ya boru gibi ama belkim tutar gitsem mi kız????
bulurum tabi ben seni :)
canm biraz kafanı dağıt bu konuyla ilgili çok kafana takıyorsun demekki zamanı deil henüz gitme doktora felan zaten leke geldiyse adet olucan demekki.
bitsin yine denersiniz Allah büyük bence bu kadar düşünme bak düşündükce huzursuzluk oluyor
cnm valla önüne gelen çocuk soruyor hele eşimin sülalesi telefonu her eline alan daha ne kadar beklicen diyor? sanki ben koycam çocuğu orayakimse anlamıyor bizimki de anlamıyor ama adet olucam galiba deyince yüzü asılıyor valla deliricem.. işten ayrıldım stresten olmuyor diye. bankacıyım dediğimde her doktor stresten diyordu.. iki ay geçti hala yok.. en azından bu ay ymurta takibi yaptırsam böyle boş boş beklemek beni çok yoruyor zaten bizimki işten yorgun geliyor çeke çeke götürüyom odaya püüfff
bence biraz ara verin.
kimseninn dediğine de aldırma Rabbim verecek onlara ne oluyor ki, bence biraz bu konuda kafanı dağıt eşinde surat yapıyorsa sende üstüne düşme. Yorgun geliyorsa sizde yorgun olmadığı gün denersiniz.
çok zor işlermiş bunlar bilseydim baştan korunmazdım hiç..bizim de komşu dua okutcakmış evinde saat 1 gibi oraya gitcem.. işten ayrılınca baya boşlukta kaldım yaa kafa dağıtcak bişi bulmam lazım..:44: eltim hamile biliyosun.. geçenlerde bana dediki sen doğurana kadar ben 50 kere doğururum dedi. oysaki onun tedavi olması için ben elimden geleni yapmıştım.. nankör.. en çok da asabımı o bozuyor ya.. kayınvalideme dedim bana böyle dedi diye herkes sinirlendi.. lafa bak yaa bu söylenir mi? ee kaynananın gemisi yürür eltinin gemisi yürümez demişler...
oyyy canım benim ya kıyamam sana nedir bu eltilerden çektiğimz:)üzme kendini canım ya göreceksin bak rabbim öyle beklemediğn bi zamanda gönderecekki sen diyeceksin neden ümidimi kesmişim allah tan.....ben yarın kitaba bidaha bakımde sana yazarım allah cc isimlarini kaç kez çekileceğini
inşallah canım ya senin kalbin çok temiz taa burdan hissediyorum.. rabbim hepimize nasip eder inşallah... sağol cnm benim.. Allah razı olsn senden
ama gerçekten emin ol bu işte en önemlisi pskolojinn rahat olması stresten uzak olmak (ben şahşen yaşadğm için bilyrm,ne zaman rahatlarsan ozaman oluyr) da gelgelelim rahat ol sıkıntı yapma demek le olmuyr illeki yapılıyor( allah hepimzn yardımcısı olsun..
canım valla faydası olurmu bilemem ama sanki beni etkiledi diye düşünüyorum ve ben şuan hamileyim ben geçen ay yumurtlama günlerimi takip ettim ve o dönemde gün aşırı ilişkiye girdik yumurtlama günleri çok çok önemli zaten o gün tuttu tuttu tutmadı diğer aya kalıyo ben 5 ayın sonunda tutturdum genelde aynı saatlerde gece 23 gibi falan ilişkiye girdik neyse ve bunun yanında gün aşırı ilişkide sperm kalitesi düştüğü için eşime keçi boynuzu kürü yaptım hergün içirdim sabah akşam ilişkiden sonrada dik ayakları havaya 20 - 30 dk belki yararı olur kürü anlat deme çok kez yazdım şimdi çıkıcam bu konunun içinde anlattım bi kaç kez eger denemek isterde bulamazsan sen yaz tekrar buraya ben yazarım vaktim oldugunda rabbim sanada senin gibi isteyenlerede güzel güzel hayırlı bebekler nasip etsin
çok zor işlermiş bunlar bilseydim baştan korunmazdım hiç..bizim de komşu dua okutcakmış evinde saat 1 gibi oraya gitcem.. işten ayrılınca baya boşlukta kaldım yaa kafa dağıtcak bişi bulmam lazım..:44: eltim hamile biliyosun.. geçenlerde bana dediki sen doğurana kadar ben 50 kere doğururum dedi. oysaki onun tedavi olması için ben elimden geleni yapmıştım.. nankör.. en çok da asabımı o bozuyor ya.. kayınvalideme dedim bana böyle dedi diye herkes sinirlendi.. lafa bak yaa bu söylenir mi? ee kaynananın gemisi yürür eltinin gemisi yürümez demişler...
elifnil senin durumuj da aynu benim gibi ben de 10 aydır uğraşıyorum olmuyor ondan önce 2 seneye yakın korunmuştuk şimdi eşim doktora gitmemi istemiyor bekleme taraftarı adet olunca da morali bozuluyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geliyor ona ya neyse üstelik tıpkı senin gibi eltim hamile benden sonra evlenmişti bu durumda insanın çevreden yemediği laf kalmıyor. bu ay da hem soğan kürü hem de ovülasyon testiyle denicem inşllah olur
ay canım benim aynı kaderi yaşıyoruz demekaynen benim eşim de öyle... bizde korunmuştuk bilsem korunmazdım.. eşim de doktor filan yok dedi.. o zaman şu eczanede satılan yumurtlama testlerinden alalım diyorum ona da hayır diyor delircem ya... valla onu dinlemicem gerekirse gizli gitcem.. 3,5 yıldır evliyim eltim 2. çocuğa hamile tamam aramızda 10 yaş var ama olsun.. tüm sülale gözlerini bana dikti... Rabbim hepimize tez vakitte nasip eder inşallah canımm
canım ben de galiba 2. adetimi olucam ya ağrılarım başladı((( peki sen adet olunca üzülüyordun değil mi yani her gün hamilelik aklındamıydı?? sanki hiç evlat sahibi olamayacakmışım gibi geliyorr hiç umudum kalmadı yaaa bugün çok dua ettim ama adet ağrılarım da başlayınca çok üzüldüm yaa
ölürüm ben sana benim durumuma düşmüşsün ama rabbim öyle büyükkü olursun kısa sürede inş benim ailemde doğulu tüm sülale bana kısır gözüyle bakıyodu bende sırf bana bebek varmı düşünüyomusunuz diye soruyolar diye kısırım diyodum milletin yanında rahat olmasını istemiyosan kısırım hiç çocuğum olmıycakmış de oldugunda allahın hikmeti dersin onların ne düşündüğü umrunda olmasın arkadaşlarının hamileliklerine bebeklerine gönlün kayar allah korusun gönlü kayanında nazarı değer yapma nolursun rabim yardımcın olsun bol bol dua et kısa sürede alırız inş haberinimeraba herkese şuan okadar kötüyümki üstelik işteyim eve gidip hüngür hüngür ağlamak istiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum.burayada içimden gelenleri yazmak için girdim.İnsanların sanki hiç çoçuğum olmıcakmış gibi bakışlarından sıkıldım çok yakın iki arkadşım gebe ve ben onlarla görüşmek istemiyorum Allah'ım nolur yardım et bana ve benim gibi ne yapacağını bilemeyip kendini kötü hissedenlere yardım et Rabbim...
benim bi arkadaşım da o ovulasyon testlerinden aldı öyle gebe kaldı o da internetten almıştı internetteki üründe içinde daha fazla varmış üründen bide daha uygunmuş öyle söylemişti.3 .ayda gebe kaldı.
ay canım benim aynı kaderi yaşıyoruz demekaynen benim eşim de öyle... bizde korunmuştuk bilsem korunmazdım.. eşim de doktor filan yok dedi.. o zaman şu eczanede satılan yumurtlama testlerinden alalım diyorum ona da hayır diyor delircem ya... valla onu dinlemicem gerekirse gizli gitcem.. 3,5 yıldır evliyim eltim 2. çocuğa hamile tamam aramızda 10 yaş var ama olsun.. tüm sülale gözlerini bana dikti... Rabbim hepimize tez vakitte nasip eder inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?