Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Cnm, sen iste umudunu kaybetme sakın. Rabbimin sevdiği kulusun ki dualarını hemen kabul etmiyor kulumun sesini çok seviyorum bana yalvarışını diyor ve hemen kabul etmiyor.

Dualarım seninle

Takdir Allah'dan.....

Ayy canım ya Allah razı olsun... başkasının duası kabul olurmuş.. ama bu ay da tutmadı heralde doktora gideyimmi sence gizlice

bulurum tabi ben seni :)

canm biraz kafanı dağıt bu konuyla ilgili çok kafana takıyorsun demekki zamanı deil henüz gitme doktora felan zaten leke geldiyse adet olucan demekki.
bitsin yine denersiniz Allah büyük bence bu kadar düşünme bak düşündükce huzursuzluk oluyor

cnm valla önüne gelen çocuk soruyor hele eşimin sülalesi telefonu her eline alan daha ne kadar beklicen diyor? sanki ben koycam çocuğu oraya kimse anlamıyor bizimki de anlamıyor ama adet olucam galiba deyince yüzü asılıyor valla deliricem.. işten ayrıldım stresten olmuyor diye. bankacıyım dediğimde her doktor stresten diyordu.. iki ay geçti hala yok.. en azından bu ay ymurta takibi yaptırsam böyle boş boş beklemek beni çok yoruyor zaten bizimki işten yorgun geliyor çeke çeke götürüyom odaya püüfff

bence biraz ara verin.

kimseninn dediğine de aldırma Rabbim verecek onlara ne oluyor ki, bence biraz bu konuda kafanı dağıt eşinde surat yapıyorsa sende üstüne düşme. Yorgun geliyorsa sizde yorgun olmadığı gün denersiniz.

çok zor işlermiş bunlar bilseydim baştan korunmazdım hiç.. bizim de komşu dua okutcakmış evinde saat 1 gibi oraya gitcem.. işten ayrılınca baya boşlukta kaldım yaa kafa dağıtcak bişi bulmam lazım..:44: eltim hamile biliyosun.. geçenlerde bana dediki sen doğurana kadar ben 50 kere doğururum dedi. oysaki onun tedavi olması için ben elimden geleni yapmıştım.. nankör.. en çok da asabımı o bozuyor ya.. kayınvalideme dedim bana böyle dedi diye herkes sinirlendi.. lafa bak yaa bu söylenir mi? ee kaynananın gemisi yürür eltinin gemisi yürümez demişler...

oyyy canım benim ya kıyamam sana nedir bu eltilerden çektiğimz:)üzme kendini canım ya göreceksin bak rabbim öyle beklemediğn bi zamanda gönderecekki sen diyeceksin neden ümidimi kesmişim allah tan.....ben yarın kitaba bidaha bakımde sana yazarım allah cc isimlarini kaç kez çekileceğini

inşallah canım ya senin kalbin çok temiz taa burdan hissediyorum.. rabbim hepimize nasip eder inşallah... sağol cnm benim.. Allah razı olsn senden

inşallah canım ya senin kalbin çok temiz taa burdan hissediyorum.. rabbim hepimize nasip eder inşallah... sağol cnm benim.. Allah razı olsn senden

ama gerçekten emin ol bu işte en önemlisi pskolojinn rahat olması stresten uzak olmak (ben şahşen yaşadğm için bilyrm,ne zaman rahatlarsan ozaman oluyr) da gelgelelim rahat ol sıkıntı yapma demek le olmuyr illeki yapılıyor( allah hepimzn yardımcısı olsun..

amin canım benim çok sağol aynen dediğin gibi herşeyin başı stress bu ay da adet olursam gelecek ay takmıcam umarım başarabilirim

Cnm teşekkürler Allah bağışlasın bebeğini söylediklerini dikkate alıcam umarım hayırlısıyla olu cnmm:)

elifnil senin durumuj da aynu benim gibi ben de 10 aydır uğraşıyorum olmuyor ondan önce 2 seneye yakın korunmuştuk şimdi eşim doktora gitmemi istemiyor bekleme taraftarı adet olunca da morali bozuluyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geliyor ona ya neyse üstelik tıpkı senin gibi eltim hamile benden sonra evlenmişti bu durumda insanın çevreden yemediği laf kalmıyor. bu ay da hem soğan kürü hem de ovülasyon testiyle denicem inşllah olur

ay canım benim aynı kaderi yaşıyoruz demek aynen benim eşim de öyle... bizde korunmuştuk bilsem korunmazdım.. eşim de doktor filan yok dedi.. o zaman şu eczanede satılan yumurtlama testlerinden alalım diyorum ona da hayır diyor delircem ya... valla onu dinlemicem gerekirse gizli gitcem.. 3,5 yıldır evliyim eltim 2. çocuğa hamile tamam aramızda 10 yaş var ama olsun.. tüm sülale gözlerini bana dikti... Rabbim hepimize tez vakitte nasip eder inşallah canımm

amin canım inşallh.ben benimkini ovülasyon testi konusunda ikna ettim çok şükür bugün alıcam inşallah.
ovülasyon testini eşinin haberi olmadan da yapabilirsin ya sen yaparsın yumurtlama gününde de tutturursun inşallah. bu arada sen kaç aydır korunmuyorsun ve daha önce ne ile korunmuştun. ben doğum kontrol hapı kullanmıştım 10 aydır da korunmuyorum

meraba herkese şuan okadar kötüyümki üstelik işteyim eve gidip hüngür hüngür ağlamak istiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum.burayada içimden gelenleri yazmak için girdim.İnsanların sanki hiç çoçuğum olmıcakmış gibi bakışlarından sıkıldım çok yakın iki arkadşım gebe ve ben onlarla görüşmek istemiyorum Allah'ım nolur yardım et bana ve benim gibi ne yapacağını bilemeyip kendini kötü hissedenlere yardım et Rabbim...

ya ben kendimi o kdr kaptırmıştım ki her ay adet dönemimde bunalıma girerdim, erken gebelik belirtileri konusunda ihtisas yapmıştım:)) ama gerçekten de en ummadığın zamanda hamile kalıyorsun, mesela tatilde:) hiç beklemediğim bi zaman oldum ve inanamadım haftalarca:) o yüzden kafa rahatlığı en önemlisi ve erken belirti diye bir şey malesef yok, adet olmadıysan hemen idrar testi yap en erkeni bu:) içini ferah tut hatta unutmaya çalış o zaman hemen kalırsın bi de ben adetim bitmeden ilişkiye girmiştim sırf denemek için ve o ay kaldım, yani adetliyken de yumurta çatlayabiliyo, ben öyle mi kaldım bilemem tabiki ama denemekte fayda var..

slm kızlar . hala adet olmadım sol tarafım ara ara batmaya devam edıyo ınş kıst horlamamıştır. malum gecen hafta kanda gebelığe bakıldı yok malesef adette gelmedı kalakaldım oyle..
bu arada elıfnılcım ovulasyon testı aldığını eşine söyleme sende. kendın bıl yumurtlama gunlerını. bende bır sonrakı ay alıcam ınterntten

benim bi arkadaşım da o ovulasyon testlerinden aldı öyle gebe kaldı o da internetten almıştı internetteki üründe içinde daha fazla varmış üründen bide daha uygunmuş öyle söylemişti.3 .ayda gebe kaldı.

ölürüm ben sana benim durumuma düşmüşsün ama rabbim öyle büyükkü olursun kısa sürede inş benim ailemde doğulu tüm sülale bana kısır gözüyle bakıyodu bende sırf bana bebek varmı düşünüyomusunuz diye soruyolar diye kısırım diyodum milletin yanında rahat olmasını istemiyosan kısırım hiç çocuğum olmıycakmış de oldugunda allahın hikmeti dersin onların ne düşündüğü umrunda olmasın arkadaşlarının hamileliklerine bebeklerine gönlün kayar allah korusun gönlü kayanında nazarı değer yapma nolursun rabim yardımcın olsun bol bol dua et kısa sürede alırız inş haberini

bende internetten hesaplayıp ovulasyon günümü öyle hamile kaldım o tetslerin yararı oluyo emin olun tugurluuuuuuuuuuuuuu içini gönlünü rahat tut canını yediğim rabbim ne zaman nasip ederse o zaman edecek çevrendekileri kıçına takma ya boşver onlar içinmi yaşıyoruz

kız senin adet tarihin benim derdim olmuş dün aklıma geldi sandım 13 ocaktı eşime diyorum ay ben bugün nete girmedim acaba elif adet oldumu evde ailece takipteyiz ama sonradan 18 oldugunu hatırladım rabbim hayırlı haber nasiip etsin şafak 4 dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…