Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

bugün dr gittim bakıyo bakıyo bende ona bakıyorum demezmi sen hamile olduguna eminmisin ben bi şok geçirdim dedim evet testler hep positif çıktı görünmüyo hiç bişey dedi tekrar kan testi aldı şükürler olsunki hcg 848 çıktı bir hafta sonraya gün verdi rabbim hepinize nasip etsin inşallahh

ayy canım ya dur korkutma insanı ne diyo bu dedim ilk cümleleri okuduktan sonraa.. o doktor da normal değil heralde böyle pat diye denirmi şükür cnm en azından garantilemişsin böylelikle...

gözün aydın cnmm valla bende okurken korktum da çok şükür sonu güzel geldiii...
darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhh

allah sni napsın yüreğime inecekti kızzz çok şükür canım ya ilk haftalar her doktor göremiyor benim bi arkadaşıma doktor ultrasonda bakıp 1haftalık hamilesin demiş kan testi istemiş ve gerçekten 1 haftalıkmış ama bazı doktorlar 5 haftadan önce ultrasnda görünmez diyorlar...

gunaydın kızlar.adet tarıhındeydım ve hala adetım gelmemıştı
dun kan tetsı yaptırdım yolumun ustu dıye. sonuç negatıf malesef
henuz 2 ay oldu ama ınsan baya uzuluyomuşş

gözün aydın cnmm valla bende okurken korktum da çok şükür sonu güzel geldiii...
darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhh

inşallah darısı tüm tüm tüm isteyenlerin başına dualarım sizlerle haberleriniz gelir inşallah

kızlar kimse yokmu yaa..elifnil sen kuran ı kerim biliyormusun tatlım..meryem suresi çok faydalıymış biliyorsan hergün oku..allah c.c. isimlerindende var istersen yazarım bol bol okursun sakinleştirir hem:)))

gunaydın kızlar.adet tarıhındeydım ve hala adetım gelmemıştı
dun kan tetsı yaptırdım yolumun ustu dıye. sonuç negatıf malesef
henuz 2 ay oldu ama ınsan baya uzuluyomuşş

sibelim dur daha şimdiden üzülme canım olur inş.hiç bir sebep yokken ben 2.yi istiyrm ama 2yıldır olmuyor,rabbim ne zaman nasip edecek bilemeyiz inş.3.ayda yüzünü güldürür canım

kızlar kimse yokmu yaa..elifnil sen kuran ı kerim biliyormusun tatlım..meryem suresi çok faydalıymış biliyorsan hergün oku..allah c.c. isimlerindende var istersen yazarım bol bol okursun sakinleştirir hem:)))

canım merhaba, ben de yeni girebildim eşim bankacı işyerinden arkadaşı gelmişti yemeğe anca gitti.. canım ben 6 yaşımdan bu yana okuyorum bugün sela ve ezan arası okudum dua ettim az önce de yatsı namazımdan sonra yasin okudum.. meryem suresini de derhal bulup okuyacağım canım.. yazsan iyi olur canım Allah razı olsn senden... bu ay umudum kalmadı cnm sanki erken adet olacak gibiyim.. ağrılarım başladı

evet 2 kere adet oldum 3.de hamile kaldım:)

canım ben de galiba 2. adetimi olucam ya ağrılarım başladı ((( peki sen adet olunca üzülüyordun değil mi yani her gün hamilelik aklındamıydı?? sanki hiç evlat sahibi olamayacakmışım gibi geliyorr hiç umudum kalmadı yaaa bugün çok dua ettim ama adet ağrılarım da başlayınca çok üzüldüm yaa

bnm gülommm nasılmış bakalım. Üüzlme cnm Rabbimin demekki sana annelik duygusunu tatdırma zamanı henüz gelmemiş.

Ben inanıyorum en kısa zamanda olacak inş.

Cnm, sen iste umudunu kaybetme sakın. Rabbimin sevdiği kulusun ki dualarını hemen kabul etmiyor kulumun sesini çok seviyorum bana yalvarışını diyor ve hemen kabul etmiyor.

Dualarım seninle

Takdir Allah'dan.....

bnm gülommm nasılmış bakalım. Üüzlme cnm Rabbimin demekki sana annelik duygusunu tatdırma zamanı henüz gelmemiş.

Ben inanıyorum en kısa zamanda olacak inş.

ay çatlak nasıl buldun kız beni ben seni arıyom arıyom bulamıyom :))) adet olcam heralde ya sabah leke gördüm gibi sanki.. diyomki bu ay doktora gideyim diyorum sabah bizimkine.. o da bağrındı baya kahvaltıda. sen bence tımarhaneye yat bu ne ya bilgisayarı yasaklıcam diyor.. napsam kii yaa gizli gizli mi gitsem??? 150 tl. ya boru gibi ama belkim tutar gitsem mi kız????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…