- Konu Sahibi pamuk34seker
-
bugün dr gittim bakıyo bakıyo bende ona bakıyorum demezmi sen hamile olduguna eminmisin ben bi şok geçirdim dedim evet testler hep positif çıktı görünmüyo hiç bişey dedi tekrar kan testi aldı şükürler olsunki hcg 848 çıktı bir hafta sonraya gün verdi rabbim hepinize nasip etsin inşallahh
bugün dr gittim bakıyo bakıyo bende ona bakıyorum demezmi sen hamile olduguna eminmisin ben bi şok geçirdim dedim evet testler hep positif çıktı görünmüyo hiç bişey dedi tekrar kan testi aldı şükürler olsunki hcg 848 çıktı bir hafta sonraya gün verdi rabbim hepinize nasip etsin inşallahh
kızlaarr kulaklarımı çınlatmışsınız :))ben ara ara giriyrm bakıyrm kimse yok çıkıyorum:)))adet tarihim tamaman değişti ayın 5 de olmamlazımken 27de oldum bakalım bu ay ne olur:)))) elifnil canımsın yaa:)
Canım benim yaa... hadi artık adet günümüz geçsin de pamukşekerime yetişelimvarmı canım sen de belirti benim kasıklara hala iğneler batıyor bu arada karnım gaz deposu eşim korkmaya başladı benden habire bişey yiyom.. haa bi de göğüslerim felaket hiç böyle olmamıştı zonklyor bazen... o derece yani...
Canım benim yaa... hadi artık adet günümüz geçsin de pamukşekerime yetişelimvarmı canım sen de belirti benim kasıklara hala iğneler batıyor bu arada karnım gaz deposu eşim korkmaya başladı benden habire bişey yiyom.. haa bi de göğüslerim felaket hiç böyle olmamıştı zonklyor bazen... o derece yani...
benim adetim yakın bitti canım bu ay hiç bişey yapmıym dedim sakin sitressiz bir ay geçiriym ama netten bitkisel macun istedik yarın gelcek bakalım bide onu deniym ne olur şifa nerden gelir belli olmaz:)canım benim bu ay öyle değişk belrtilerm oldu ama pskolojktir diye ciddiiye almadım zaten bişeyde yokmuş aşılama için kullandığm iğnelerde yapabilirmiş..sende bu belirtilere çok takılma canım pskolojk diye düşün çünkü kendini hazıladğn zaman çok zor oluyor çok üzülüyrsn ama dua ediyrm inş.senin de biran önce iyi haberlerini alırız çok isterim
benim adetim yakın bitti canım bu ay hiç bişey yapmıym dedim sakin sitressiz bir ay geçiriym ama netten bitkisel macun istedik yarın gelcek bakalım bide onu deniym ne olur şifa nerden gelir belli olmaz:)canım benim bu ay öyle değişk belrtilerm oldu ama pskolojktir diye ciddiiye almadım zaten bişeyde yokmuş aşılama için kullandığm iğnelerde yapabilirmiş..sende bu belirtilere çok takılma canım pskolojk diye düşün çünkü kendini hazıladğn zaman çok zor oluyor çok üzülüyrsn ama dua ediyrm inş.senin de biran önce iyi haberlerini alırız çok isterim
evet ya umutlanmıcammmm
gunaydın kızlar.adet tarıhındeydım ve hala adetım gelmemıştı
dun kan tetsı yaptırdım yolumun ustu dıye. sonuç negatıf malesef
henuz 2 ay oldu ama ınsan baya uzuluyomuşş
Adetin gecikirmiydi hiç cnm
Canım rahim filminden sonra adet oldun mu hiç.. hemen mi hamile kaldın? ben bir ay adet oldum 2. ayımdayım bekliyorm şimdi
gözün aydın cnmm valla bende okurken korktum da çok şükür sonu güzel geldiii...
darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhh
senin haberin gelicek bence bu ay bu belirtiler sanki bende de oldu ben belirtim hiç olmadı diyorum ama sizler anlttıkça aklıma geliyo sanki bende de ilk günler gaz vardı yetişin bana nolur yetişin allahım nolursun bunlarda arkamdan gelsinler:)))
allah sni napsın yüreğime inecekti kızzz çok şükür canım ya ilk haftalar her doktor göremiyor benim bi arkadaşıma doktor ultrasonda bakıp 1haftalık hamilesin demiş kan testi istemiş ve gerçekten 1 haftalıkmış ama bazı doktorlar 5 haftadan önce ultrasnda görünmez diyorlar...
evet hayatım ya öyleymiş sen bide beni görseydin dr öyle dediğinde ama testte pozitif çıkınca rahatladım çok şükür
gunaydın kızlar.adet tarıhındeydım ve hala adetım gelmemıştı
dun kan tetsı yaptırdım yolumun ustu dıye. sonuç negatıf malesef
henuz 2 ay oldu ama ınsan baya uzuluyomuşş
inşallah darısı tüm tüm tüm isteyenlerin başına dualarım sizlerle haberleriniz gelir inşallah
senin haberin gelicek bence bu ay bu belirtiler sanki bende de oldu ben belirtim hiç olmadı diyorum ama sizler anlttıkça aklıma geliyo sanki bende de ilk günler gaz vardı yetişin bana nolur yetişin allahım nolursun bunlarda arkamdan gelsinler:)))
evet hayatım ya öyleymiş sen bide beni görseydin dr öyle dediğinde ama testte pozitif çıkınca rahatladım çok şükür
Canım ama adet olcam gibi ara sıra ağrı giriyor sende de adet ağrısı oldu muinşallah dediğin gibi olur cnm ama hiç umudm yok. akıntım da çok fazla.. sanki adet olucamm. hem de erken gelicek gibi
kızlar kimse yokmu yaa..elifnil sen kuran ı kerim biliyormusun tatlım..meryem suresi çok faydalıymış biliyorsan hergün oku..allah c.c. isimlerindende var istersen yazarım bol bol okursun sakinleştirir hem:)))
evet 2 kere adet oldum 3.de hamile kaldım:)
canım merhaba, ben de yeni girebildim eşim bankacı işyerinden arkadaşı gelmişti yemeğe anca gitti.. canım ben 6 yaşımdan bu yana okuyorum bugün sela ve ezan arası okudum dua ettim az önce de yatsı namazımdan sonra yasin okudum.. meryem suresini de derhal bulup okuyacağım canım.. yazsan iyi olur canım Allah razı olsn senden... bu ay umudum kalmadı cnm sanki erken adet olacak gibiyim.. ağrılarım başladı
canım ben de galiba 2. adetimi olucam ya ağrılarım başladı((( peki sen adet olunca üzülüyordun değil mi yani her gün hamilelik aklındamıydı?? sanki hiç evlat sahibi olamayacakmışım gibi geliyorr hiç umudum kalmadı yaaa bugün çok dua ettim ama adet ağrılarım da başlayınca çok üzüldüm yaa
bnm gülommm nasılmış bakalım. Üüzlme cnm Rabbimin demekki sana annelik duygusunu tatdırma zamanı henüz gelmemiş.
Ben inanıyorum en kısa zamanda olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?