- Konu Sahibi pamuk34seker
-
amin canım inşallh.ben benimkini ovülasyon testi konusunda ikna ettim çok şükür bugün alıcam inşallah.
ovülasyon testini eşinin haberi olmadan da yapabilirsin ya sen yaparsın yumurtlama gününde de tutturursun inşallah. bu arada sen kaç aydır korunmuyorsun ve daha önce ne ile korunmuştun. ben doğum kontrol hapı kullanmıştım 10 aydır da korunmuyorum
meraba herkese şuan okadar kötüyümki üstelik işteyim eve gidip hüngür hüngür ağlamak istiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum.burayada içimden gelenleri yazmak için girdim.İnsanların sanki hiç çoçuğum olmıcakmış gibi bakışlarından sıkıldım çok yakın iki arkadşım gebe ve ben onlarla görüşmek istemiyorum Allah'ım nolur yardım et bana ve benim gibi ne yapacağını bilemeyip kendini kötü hissedenlere yardım et Rabbim...
ya ben kendimi o kdr kaptırmıştım ki her ay adet dönemimde bunalıma girerdim, erken gebelik belirtileri konusunda ihtisas yapmıştım:)) ama gerçekten de en ummadığın zamanda hamile kalıyorsun, mesela tatilde:) hiç beklemediğim bi zaman oldum ve inanamadım haftalarca:) o yüzden kafa rahatlığı en önemlisi ve erken belirti diye bir şey malesef yok, adet olmadıysan hemen idrar testi yap en erkeni bu:) içini ferah tut hatta unutmaya çalış o zaman hemen kalırsın bi de ben adetim bitmeden ilişkiye girmiştim sırf denemek için ve o ay kaldım, yani adetliyken de yumurta çatlayabiliyo, ben öyle mi kaldım bilemem tabiki ama denemekte fayda var..
slm kızlar . hala adet olmadım sol tarafım ara ara batmaya devam edıyo ınş kıst horlamamıştır. malum gecen hafta kanda gebelığe bakıldı yok malesefadette gelmedı kalakaldım oyle..
bu arada elıfnılcım ovulasyon testı aldığını eşine söyleme sende. kendın bıl yumurtlama gunlerını. bende bır sonrakı ay alıcam ınterntten
kız senin adet tarihin benim derdim olmuş dün aklıma geldi sandım 13 ocaktı eşime diyorum ay ben bugün nete girmedim acaba elif adet oldumu evde ailece takipteyizama sonradan 18 oldugunu hatırladım rabbim hayırlı haber nasiip etsin şafak 4 dimi
kızlar bu arada benim herif te bitlis ahlatlı.. düşünün artık 10 tane doğursan da niye doğurdun demezle((((((( hem de erkek çocuk severlerr... akrabaları daha merhaba demeden bebek soruyor.. fenalık geçiriyorum bazen... ne dicemi bilemiyorum... gel de düşünme hadi.. gel de rahat ol... nasıl???
canım ya benim sınavlARIM VAr bu aralar pek giremyrm,adet olmuşsun benimde aklım sendeydihayırlısı olsun demekten başka çare yok allahım yardımcn olsun
canım ama senınde daha korunmayı bırakalı yenı ...benım gıbı 3 aya gırıyosun
ne guzel adetlerınde duzenlı. bense hala olamadım 40 gune yaklaşıyoruz
ovulasyon testı almayı duşunuyorum ınternetten
kuşum bana mı diyosun bana diyosan ben korunmayalı bir buçuk yıl olduu
hadı ya ben yanlış okudum o zaman:44:
hıç olmazsa adetın gelmeyınce umutlanıyorsun bende adette gelmedı hamılelıkte yok:44:
evet cnm haklısın Allah'a şükür ki düzenli.. canım sen bu ay antibiyotik ağrı kesici ya da farklı bir ilaç aldın mı? ben alınca ya ara kanama ya lekelenme filan oluyor... ama 40 gün uzun bir süre.. neden bekliyorsun doktora neden gitmiyorsun canım?
almadım cnm. ya benım hep duzensızdı. genç kızken 3 aya yakın sure gelmedığı olurdu düşün:26: hıç duzenlı geldığını bılmem kı... bu yuzden yumrutlama gunlerımıde bılmıyorum galıba. o testlerden alayım dıyorum.. yada bıraz dahamı bekleyeyım dıyorum. sen 1,5 sene içerisinde hiç kullanmadın mı ovulasyon testı cnm
almadım cnm. ya benım hep duzensızdı. genç kızken 3 aya yakın sure gelmedığı olurdu düşün:26: hıç duzenlı geldığını bılmem kı... bu yuzden yumrutlama gunlerımıde bılmıyorum galıba. o testlerden alayım dıyorum.. yada bıraz dahamı bekleyeyım dıyorum. sen 1,5 sene içerisinde hiç kullanmadın mı ovulasyon testı cnm
canım ben adet oldum maalesef 2. ayım da hüsran.. 3. ayıma gircem inşallah bu defa tutar.. ben de bu ay takmıcam diyorum ama biryandan da doktora gidip yumurta takibi yaptırsam diyorum.. eşim delirmek üzere.. her an gözü üstümde.. sakın öyle bişi yapma diyor uyusss yaayarına kadar bir karar vermem gerek..
kızlar bu arada benim herif te bitlis ahlatlı.. düşünün artık 10 tane doğursan da niye doğurdun demezle((((((( hem de erkek çocuk severlerr... akrabaları daha merhaba demeden bebek soruyor.. fenalık geçiriyorum bazen... ne dicemi bilemiyorum... gel de düşünme hadi.. gel de rahat ol... nasıl???
10 yılmı:26: Rabbim aratmasın o kadar kımseye
gecen ay gıtmıştım doktora cnm. gecen sene kıst çıkmıştı sonra kaybolmuştu zaten kontolum vardı. soyledım artık gebe kalmak ıstıyorum bı sorun varsa bıleyım dıye. normal ultrasonla baktı kıst yok dedi kan tahlılı yaptı fsh vs vs bakıldı normal dedi. o ay hamıle kalamayınca bana kalktı dırek klomen verdi. ne alttan muayene ettı ne bışıy... bende araştırdım kullanmadım. başka doktor araştırıyorum şu an
bu arada açıkcası pko lu olup olmadığımı bıle bılmıyorum:26: genç kızken görunduğum dr "pkolu olma ıhtımalın var demişti bu dr yok dedi. bende anlamadım:26:
yumurta takibini kendin de yapabilirsin ki ben doktora gitmiştim takip için ama o ay da olmamıştı, benim yumurta geç çatlıyodu mesela, o yüzden adet günümde de ilişkiye girdim, bence sen de dene, bi de zaten akıntın ne zmn artarsa o zmn çatladı demektir, bi yumurta da 24 saat canlı kalabildiğine göre mutlaka denk gelmesi lzm, ondan sonrası kadar kısmete kalıyo, kafanı rahat tut sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?