Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

canım ben bugün adet oldum ama hayırlısı diyorum umutluyum gelecek aylardan.. ben ortalama 1 buçuk yıl vajinusmus sorunu ile uğraştım sonra birkaç ay doğum kontrol hapı sonrada hiç korunmadım. yani birbuçuk yıldır bebek için çabalıyorum herşey normal.. eşimin de öyle.. ama olmuyor.. her ikimizde bankacıydık.. bana dedi doktorlar stresten olmuyor diye ben de 16 kasımda işten ayrıldım dayanamadım artık.. hsg çektirdim hemen sonra iki kez adet oldum. inşallah 3. ayımda tuttururum cnm.. bu ay doktora gidesim var yumurta takibi için.. eşim çok kzıyor ama gizli de olsa yapmam lazım.. böyle boş boş duramıcam.. belki böyle tutar diyorum.. he ne dersin??

seni çok ama çok iyi anlıyorum cnm ne kadardır evlisin ve ne kadardır istiyorsun bebek.? ama böyle düşünmemelisin. Allah'ın gücüne gider.. hepimiz aynı durumdayız inan.. emin ol sen onlar için dua edersen meleklerde senin için dua eder.. biliyorum zor ama hamile insanlar için de eltim de dahil olmak üzere Rabbim hayırlısı ile kazasız belasız doğurmayı nasip eyle diyorum her vakit namazımdan sonra.. sende ancak böyle rahatlarsın canım.. senin de bir vaktin var unutma... anne olman belki de çok yakın...

canım ben adet oldum maalesef 2. ayım da hüsran.. 3. ayıma gircem inşallah bu defa tutar.. ben de bu ay takmıcam diyorum ama biryandan da doktora gidip yumurta takibi yaptırsam diyorum.. eşim delirmek üzere.. her an gözü üstümde.. sakın öyle bişi yapma diyor uyusss yaa yarına kadar bir karar vermem gerek..

canım ben de adet oldum tam 28. günümde geldi kırmızılar hiç de şaşmazlar sağolsunlar ... canım gizli gizli doktora gidip yumurta takibi yaptırasım var napsamki.. herkes te düşünmezsen olur diyor anlamadım ki

yok cnm yaa nerdeee.. tam 28. günde damladı bizimkilerr... geldi kırmızlar yanii.. düşünüyorm yumurtlama testi mi alsam yoksa doktora gidip yumurta takibi mi yaptırsam diye.. eşim de psikopat oldu üzüldü ama hayır kendi halimize bırakcaz diyor... off yaa uyuss ya.. anlamıyo beni.. napsam ki gizlice doktora mı gitsem.. :18: şaşırdım kaldım çatlatma iğnesi ile hamile kalan da çok ayy napıyım kızlar ya bi akıl verinn

kızlar bu arada benim herif te bitlis ahlatlı.. düşünün artık 10 tane doğursan da niye doğurdun demezle ((((((( hem de erkek çocuk severlerr... akrabaları daha merhaba demeden bebek soruyor.. fenalık geçiriyorum bazen... ne dicemi bilemiyorum... gel de düşünme hadi.. gel de rahat ol... nasıl???

canım ya benim sınavlARIM VAr bu aralar pek giremyrm,adet olmuşsun benimde aklım sendeydi hayırlısı olsun demekten başka çare yok allahım yardımcn olsun

canım ya benim sınavlARIM VAr bu aralar pek giremyrm,adet olmuşsun benimde aklım sendeydi hayırlısı olsun demekten başka çare yok allahım yardımcn olsun

Allah'tan umut kesilmez canım çok sağol canım benim napalım Allah sağlık versin de mutlaka bir gün ben de yazıcam buraya hamileyiimmmmmmmmm diyee inşallah Allah'ım... hepinize de dua ediyorum kıslar canımlarım benim

canım ama senınde daha korunmayı bırakalı yenı ...benım gıbı 3 aya gırıyosun
ne guzel adetlerınde duzenlı. bense hala olamadım 40 gune yaklaşıyoruz
ovulasyon testı almayı duşunuyorum ınternetten

kuşum bana mı diyosun bana diyosan ben korunmayalı bir buçuk yıl olduu

hadı ya ben yanlış okudum o zaman:44:
hıç olmazsa adetın gelmeyınce umutlanıyorsun bende adette gelmedı hamılelıkte yok:44:

evet cnm haklısın Allah'a şükür ki düzenli.. canım sen bu ay antibiyotik ağrı kesici ya da farklı bir ilaç aldın mı? ben alınca ya ara kanama ya lekelenme filan oluyor... ama 40 gün uzun bir süre.. neden bekliyorsun doktora neden gitmiyorsun canım?

almadım cnm. ya benım hep duzensızdı. genç kızken 3 aya yakın sure gelmedığı olurdu düşün:26: hıç duzenlı geldığını bılmem kı... bu yuzden yumrutlama gunlerımıde bılmıyorum galıba. o testlerden alayım dıyorum.. yada bıraz dahamı bekleyeyım dıyorum. sen 1,5 sene içerisinde hiç kullanmadın mı ovulasyon testı cnm

Canım biz korunmadık ama şu da var: biz iki bankacıydık akşam 10 larda eve gelen bir karı koca o saatten sonra ne yapabilir? ayda 2 kez ilişki ile çocuk olması pek mümkün değildi. daha geöen ay dolu dolu yaptık.. doktora bunu dediğimde doktor sen resmen korunmuşsun dedi. aktif olmadığın için 1 yıl aktif olarak ilişkide bulunun olmazsa gelin hiçbir sorun yok dedi... ben hiç test kullanmadım canım ama aslında almak istiyorum bakalım gerçekten tesirli mi? ama sen benim yengem gibisin.. pkolu değilsin dimi canım? gecikmeler benim yengemde de vardı 10 yıl bebişi olmadı.. yumurtlama tarihini bilemiyodu senin gibi. üstüne gitmedi ama saldı gitti. sonra da bi duyduk hamile yakında hala olcam yani bence sen de test al takip et düzensiz yumurtlama var demekki.. ama doktoru da ihmal etme derim canım.. bu arada ymurtlaması düzensiz herkes benden önce hamile kaldı yani şans bu Rabbim istedikten sonra....

canım ben yerinde olsam doktora giderdim belki bu testler sende faydalı sonuç vermeyebilir canım.. kendini riske atıp bekleme bence yumurta takibi senin için en sağlıklısı.. bu arada senin gibi bir arkadaşım da hsg çektirdiği ay hamile kaldı

10 yılmı:26: Rabbim aratmasın o kadar kımseye
gecen ay gıtmıştım doktora cnm. gecen sene kıst çıkmıştı sonra kaybolmuştu zaten kontolum vardı. soyledım artık gebe kalmak ıstıyorum bı sorun varsa bıleyım dıye. normal ultrasonla baktı kıst yok dedi kan tahlılı yaptı fsh vs vs bakıldı normal dedi. o ay hamıle kalamayınca bana kalktı dırek klomen verdi. ne alttan muayene ettı ne bışıy... bende araştırdım kullanmadım. başka doktor araştırıyorum şu an
bu arada açıkcası pko lu olup olmadığımı bıle bılmıyorum:26: genç kızken görunduğum dr "pkolu olma ıhtımalın var demişti bu dr yok dedi. bende anlamadım:26:

yumurta takibini kendin de yapabilirsin ki ben doktora gitmiştim takip için ama o ay da olmamıştı, benim yumurta geç çatlıyodu mesela, o yüzden adet günümde de ilişkiye girdim, bence sen de dene, bi de zaten akıntın ne zmn artarsa o zmn çatladı demektir, bi yumurta da 24 saat canlı kalabildiğine göre mutlaka denk gelmesi lzm, ondan sonrası kadar kısmete kalıyo, kafanı rahat tut sen..

elifnil bu kadar olur ya benim eşimde siirtli ama ahlatta büyümüş.demek oranını havası suyu onları böyle yapıyor:) canım çok istiyorsan içini rahatlatmak için git doktora ama olurda eşin gizlice gittiğini öğrenirse güven kaybı yaşanabilir sanki arkasından iş çeviriyormuş gibi. bence başka bahane bul doktora öyle git sancım var falan de normal değil böyle olması diye bir bahane bul öyle git gidince de yumurta takibi yaptırırsın doktoruna:)

canım hormonlar normalse o zaman dediği gibi yoktur pko.. iyiki de yokmuş canım.. ne zamandır gitmiyorsn doktora en son ne zaman gittin canım? ama adet düzensizliğinin bir nedeni olmalı mutlaka. adam gibi bir doktora git derim.. araştır canım... ama hsg baya tesirli.. ilk 6 ay hamile kalan çok.

yaa adet günü yapamamki canım hem çok günah diye biliyorum hem de canı yanar insanın ya.. hastalık olur diye korkuyorum.. nasıl yumurtaymış bu ya yakalanmadı gitti benim 14 ve 16 günler genelde çatlar ama bilmiom yaa... bugün bi arkadaşımla buluştum hamile . bebek kıyafetlerine baktık.. tam boşvercem derke gene şahlandı benim dürtülerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…