- Konu Sahibi pamuk34seker
-
elifnil bu kadar olur ya benim eşimde siirtli ama ahlatta büyümüş.demek oranını havası suyu onları böyle yapıyor:) canım çok istiyorsan içini rahatlatmak için git doktora ama olurda eşin gizlice gittiğini öğrenirse güven kaybı yaşanabilir sanki arkasından iş çeviriyormuş gibi. bence başka bahane bul doktora öyle git sancım var falan de normal değil böyle olması diye bir bahane bul öyle git gidince de yumurta takibi yaptırırsın doktoruna:)
yaa adet günü yapamamki canım hem çok günah diye biliyorumhem de canı yanar insanın ya.. hastalık olur diye korkuyorum.. nasıl yumurtaymış bu ya yakalanmadı gitti benim 14 ve 16 günler genelde çatlar ama bilmiom yaa... bugün bi arkadaşımla buluştum hamile . bebek kıyafetlerine baktık.. tam boşvercem derke gene şahlandı benim dürtülerrrr
Adet gününde ilişki günah ve mikrop kapma açısından tehlikeli.. yapmayın.. fazla kilonuz varsa mutlaka zayıflayın.. Düşünüp bu kadar şartlanırsanız zorlaşıyor,ilginç bişey ama böyle... Rahat olun,bebek için diye şartlanmayın..derim..
Umarım her şey istediğiniz gibi olur..
evet haklısın.. kilolu değilim 1.65 boya 54 kilo normalim yani zayıf bile denebilir.. ne yapmam lazım her yatağa girince aklımda o var.. senin varmı çocuk cnm?
canım ben bugün adet oldumama hayırlısı diyorum umutluyum gelecek aylardan.. ben ortalama 1 buçuk yıl vajinusmus sorunu ile uğraştım sonra birkaç ay doğum kontrol hapı sonrada hiç korunmadım. yani birbuçuk yıldır bebek için çabalıyorum herşey normal.. eşimin de öyle.. ama olmuyor.. her ikimizde bankacıydık.. bana dedi doktorlar stresten olmuyor diye ben de 16 kasımda işten ayrıldım dayanamadım artık.. hsg çektirdim hemen sonra iki kez adet oldum. inşallah 3. ayımda tuttururum cnm.. bu ay doktora gidesim var yumurta takibi için.. eşim çok kzıyor ama gizli de olsa yapmam lazım.. böyle boş boş duramıcam.. belki böyle tutar diyorum.. he ne dersin??
yok cnm yaa nerdeee.. tam 28. günde damladı bizimkilerr... geldi kırmızlar yanii..düşünüyorm yumurtlama testi mi alsam yoksa doktora gidip yumurta takibi mi yaptırsam diye.. eşim de psikopat oldu üzüldü ama hayır kendi halimize bırakcaz diyor... off yaa uyuss ya.. anlamıyo beni.. napsam ki gizlice doktora mı gitsem.. :18: şaşırdım kaldım çatlatma iğnesi ile hamile kalan da çok ayy napıyım kızlar ya bi akıl verinn
evet haklısın.. kilolu değilim 1.65 boya 54 kilo normalim yani zayıf bile denebilir.. ne yapmam lazım her yatağa girince aklımda o var.. senin varmı çocuk cnm?
of canım benim ya benimde aklım senin adetindeydi üzüldüm ama ama ama ama ama dur umudu kesme aynı kendimi görüyorum sende bende böyle delirmiştim madem eşinden gizli bişiler yapıcaksın çakmasını istemiyosun benim gibi yap ya bu ayda öyle dene olacak ben hissediyorum kız bak bide hamileyim dua edicem sana bak bu ay yap bu dediklerimi rica değil emrediyorumönceeeeee şu adetin kaç günde bir oluyor onu hesapla eger hesaplanmıyo düzensizse mecbursun zaten yumurta takibi yapmaya Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu adresten kaç günde bir adet oldugunu bul sonra şu adrese gir http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama burdan ovulasyon tarihini hesapla ve en yüksek hamile kalma ihtimalin olan günü baz alarak hesapla mesela 15 16 17 18 19ocak senin ovulasyon günlerin olsun en yükseği 18 ocak olsun sen 18 ocakta mutlaka ilişkiye girecek şekilde mesela 12 14 16 18 20 22 24 ocakta ilişkiye gir eşinede o keçi boynuzu kürünü içir valla kalcaksın hamile ya dene dene boş durma vazda geçme hadi inşallah ekim annesi olucaksın sende dört gözle haberini bekliyorum hı bide kilo evet hamileliği etkiliyo ama ben 81.5 kiloyla hamile kaldım şimdide 400 gr aldım düşün yani rabbim istesin olur dualarım seninle ve senin gibi isteyenlerle
canım bilmiyorum ya bu saatten sonra bahane üretemem ne yaparsam yapayım izin vermeyecek.. param da yok onun kartını kullansam gene çakcakofff yaaa valla bi kavga koparıp gitmem lazım duygu sömürüsü yapıp ağlasammı yer mi acaba :26: hiç de numara yapamam ki kız nasıl kandırcam .. bu arada 2 gündür lekeler geliyor hala adetim açılmadı açılmadan gidemem zaten.. ama ço istiyom ya belki çoğul gebelik de olur klomen öyle yapabiliyomuş yaa.. aayy yaa üçüze bile razıyım kıııızzz düşünmesi bile güzel yaa... Allah'ım nolur hepimize bebiş ver Allah'ım aratma rabbim nolurrrr eltim doğurmadan hamile kalmak istiyom yaaa yaa yumurta takibi ile bi arkadaşım kaldı hamile hemde ikizlere.. özeniyorum ona bi de hsg çektirdim ben boşa gitmemesi gerek bu tedavinin yaa..
Kızlar hepinizden Allah razı olsun canlarım benim... canım ben üzülmedim hiç vazgeçermiyim? tam bırakmıştımki kendimi arkadaşım çağırdı beni bu sabah.. o da hamile 2 ay adet gördü bebeğin üstüne karnı şişince doktora gitti :)))))) bi baktı hamile... onun bebeişine kıyafet baktık ve ben gene heveslenmeye başladım. olacak biliyorum yakında biryerlerde meleğim beni bekliyorbu ay senin dediğini yapcam canım.. bi de kayınvalidem dedi ki ben yakı yakıyordum belime o ay hamile kalıyordum dedi. annemde 2 kardeşime öyle kalmış.. çok tesirliymiş. eczaneden alıcam bu ay. kür yapcam eşime. bende incir yicem.. 28 günde bir adet olurum cnm şaşmaz hiç.. bu ay umutluyum.. ben 54 kiloyum cnm boy da 165 cnm. zayıfın denebilir kilo sorunum yok kuşum..bi de yumurtlama testi alsam diyorum gittigidiyordan
elif bu yakı işini adetten hemen sonramı yapacaksın annenlere bi sor ortasındamı ne zaman olcak..benim yengemde 3yıldan sonra yakıyla hamile kalmıştı..bende oğlumdan önce denemiştm ama olmamıştı,yinede bu ay denesemmi ama adetime 10 gün falan var bidahaki ayamı bıraksam
sen aslında tedaviyede başlamışsın eşinin bu tedaviyi devam ettirmesi lazım.ona tedavimi devam ettirmem lazım şimdi gitmezsem sonra herşeyi baştan alırlar o kadar emek çaba boşa gitmesin diye ikna etsen olmaz mı ki kıız.
bu arada ben de eşimi ovülasyon testi konusunda ikna etmiştimki bugün fikrinden caydı adamben de bugün yumurtlamaya başladım galiba o yönde belirti var bari bu ayki yumurtacıklarım telef olmasa:)
sen aslında tedaviyede başlamışsın eşinin bu tedaviyi devam ettirmesi lazım.ona tedavimi devam ettirmem lazım şimdi gitmezsem sonra herşeyi baştan alırlar o kadar emek çaba boşa gitmesin diye ikna etsen olmaz mı ki kıız.
bu arada ben de eşimi ovülasyon testi konusunda ikna etmiştimki bugün fikrinden caydı adamben de bugün yumurtlamaya başladım galiba o yönde belirti var bari bu ayki yumurtacıklarım telef olmasa:)
canım hormonlar normalse o zaman dediği gibi yoktur pko.. iyiki de yokmuş canım.. ne zamandır gitmiyorsn doktora en son ne zaman gittin canım? ama adet düzensizliğinin bir nedeni olmalı mutlaka. adam gibi bir doktora git derim.. araştır canım... ama hsg baya tesirli.. ilk 6 ay hamile kalan çok.
bilmiyorum canım ya ikna olmuyor maddiyet da el vermiyor işten ayrıldım konut kredisi ödüyoruz bi de .. para için demiyorda ben mahvoluyorum her tedaviden sonra ona üzülüyor.. sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorumrüyamda canlı bir at gördüm önce ayaklarını sonra da kafasını... ne demekki acaba? yoksa rabbim muradımımı veriyor ne güsel olurdu
at görmek murattır. en yakın zamanda muradın olur ınş
cnm bence malesef bende var pko. genç kızken gıttığım dr olabılır demişti. geçen ay gıttığım dr yok dedi ama ondan verım alamadım. fsh 6 çıktı lh 10.bana normal dedi ama nette araştırdığıma göre lh nın yuksek olması pkoya ışaret. bıde zaten hep adetım duznesızdı bu bıle en buyıkm belırtı.en son gecen ay gıttım klomen verınce vazgectım dr araştırıyorum şimdi
canım benim lh çoook önce 2 yıl önce 10 küsürmüş.. ama o zaman babamı kaybetmiştim lösemiydi babam onun tedavisi stress vs. derken hormonlar sapıtmıştı.. sonra kendimi toparlayınca 10 ay önceki hormonlarda fsh 7,73 lh 5,31 çıkmış cnm..amaa anlamıyom tabi pkoların nasıldır. canım ihtimallere bırakma git adam akıllı bir doktora derim..
başın sağolsun cnm
evlenmeden once hormon sonuçlarıma baktım lh 27 cıvarıymış. dr pko ıhtımalın var demıştı. gecen ay 10 çıktı başka dr normal dedi.bılmıyorum bı ongun bekleyeceğim adetımı gelmezse dra gıdeceğim. adet belırtısıde yok ağrım vardı gectı hamılede değilim beklıyom oyle:26:. kımsedende kadın dr tavsıyesı alamadım. erkek istemıyorum. henuz vajınal muayene bıle olmadım malum korkuyorum bıde erkek olunca çok çekınırım:26:
cnm bence malesef bende var pko. genç kızken gıttığım dr olabılır demişti. geçen ay gıttığım dr yok dedi ama ondan verım alamadım. fsh 6 çıktı lh 10.bana normal dedi ama nette araştırdığıma göre lh nın yuksek olması pkoya ışaret. bıde zaten hep adetım duznesızdı bu bıle en buyıkm belırtı.en son gecen ay gıttım klomen verınce vazgectım dr araştırıyorum şimdi
yaa adet günü yapamamki canım hem çok günah diye biliyorumhem de canı yanar insanın ya.. hastalık olur diye korkuyorum.. nasıl yumurtaymış bu ya yakalanmadı gitti benim 14 ve 16 günler genelde çatlar ama bilmiom yaa... bugün bi arkadaşımla buluştum hamile . bebek kıyafetlerine baktık.. tam boşvercem derke gene şahlandı benim dürtülerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?