Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Klomeni neden kullanmaktan vazgeçtin yani bebis tedavisinde ilk bu ilaca başlıyorlar zaten başka alternatif yok

vazgeçtım çunku bana korunmasız gecen ılk aydan sonra cocuk olmayınca dırek klomen verdı nette araştırdım once 1 sene çoçuk olmucak oyle tedavı dıyolar. benım 1 ay olmuştu:26:

canım haklısın benım korkumu aşmam gerek inş halden anlayan bı doktora denk gelırımde bu korkumu atlatabılırım:26:

canımsın yaaa psikolojin alt üst senin kıyamam sana ben( canım inş.en yakın zamanda olurda hayırlısıyla yüzün güler güzelim,bide kendine bi uğraş bulmanı tavsiye ederim mesela ben açıktan okuyorm dersler sınavlar falan evde oturup düşünecek vaktim olmuyr zaman çok hızlı geçiyor.sende bişeyler yapsan bu kadar yıpranmassın

sen bu kdr kafana takarsan olacağı varsa da olmaz cnm hem ben adetin bitmek üzereyken dedim tabiki, günahını bilmem de iğrenç olacağı kesin:)
Haa anladım cnm hani şu en son leke olur olmaz gibi.. ben aslında geçen ay yapmıştım o dediğini sonra baktım gene leke gelmişti. ama dediğin gibi bir arkadaşım da adetin ilk günü ilişki oluyor daha tam adet gelmeden leke varken o ilişki ile hamile kalıyor biliyormusun? sonra da adet oluyor.. bilmiyor tabi.. oysaki kanda gebelik gelişmiş bilem haklısın canım ben çok takıyorum ama dediğini bu ay denicem canım.. pazardan incir ve keçiboynuz da aldım pamukşekerimin dediği kürü de yapcam.. senin dediğini de.. kız bakarsın ben de hsg den sonraki 3. ayımda hamile kalırım sen bana umut oldun be canım.. haa bi de bu ay farklı olarak adetim biter bitmez eczaneden yakı alıcam..

canım haklısın benım korkumu aşmam gerek inş halden anlayan bı doktora denk gelırımde bu korkumu atlatabılırım:26:

canım bırak klomeni filan... bu tarz durumlarda doktorun kontrolünde içmen gerek sen daha alttan muayene bile olmamışsın. gözünüseveyim canım hem de yarın kalk bi doktora git. bırak erkeği kadını.. doktor doktordur... mecbur kalsan erkek kadın diyemi ayırıcaksın.. doktora günahmı olur.. hadi lütfen.. git ve hayırlı haberlerini ver bize canım

Kız valla işten ayrıldığıma pişman oldum. işsizlik maaşı almasam direk işe girerdim çok yerden çağırdılar.. ama eşim ne takıyosun 1 yıl keyfine bak ne acelen var diyor ama akrabaları başta eltim psikolojimi bozdu kasım kasım kasılıyor karşımda terbiyesiz... görüşmüyorum karşı karlıya gelmemeye çalışıyorum. bi daha laf sokarsa valla cevabını yapıştırcam ondan korkuyom.. evet haklısın kendime bişi bulmam lazım napsam ki.. anam komşuya da gitsem ilk kelime hani çocuk ne bekliyosun diyorlar eşim istemiyor diyorum artık ama valla gerildim. bu gidişle iş bulucam heralde.. doktora gidip yumurta takibi de yaptırabilirim canım bu ay.. daha karar vermedim ama yarına belli olur canım..adetim çok az geliyor bu ay.. adet olmadan önce sancım vardı ama adetim şimdi yok kasılma olsa kırmızılar gelcek de ağrı yok anlamadım gitti. hsg ayarlarımımı bozdu acaba? dün dedimki eşime adetim düzensizleşti doktora gitcem dedim gene bağrındı benim manyak koca eee sanane bee karışma bana off püff diye diye susturdum onu da bayıltcam diye korkuyom yaa

arkadaşlar yeni üyeyim ben . 6 aylık evliyim ve evlendıgımden berı çocuk istıyoruz doktora gıttım neden olmuyo dıye hormon testı fılan yaptırdım muayene oldum sadece prolaktın hormonum bıraz yuksek cıktı ama oktor cok yuksek degıl dedı. bıde troid cıktı oda normal sevıyedeymiş ilaca gerek yok dedı . çocuk için bir sorun yok gıbı görunuyor ama neden olmuyor ki ya . adetıme 3 gün kaldı . bu günlerde bıraz kasıklarım agrıyo ara ara belımde agrıyo başıma cok agrıyo neredeyse hıc geçmıyo agrısı bu ay farklı şeyler yaşıyorum bilmiyorum arkadaşlar umut etmek istemıyorum. allah tüm olamaynlara ve tüm isteyenlere nasıp etsın inşallah

cnm bnm ya bnde 6 aylık evliyim ve bu ay bıraktık korunmayı bakalım adetimi bekliyorum üzülme kendinide sıkma hayırlısı ile olur eğerki bi sorun yok diosa doktorun biraz bekle bu aşamada kendine zarar vermekten başka bişi yapmazsın dualarım sennle..

haklısın görunmem lazım ama belkı kendılığınden olur dıye az bıraz daha bekleyelım dedık cnm

canım merhaba hoşgeldin.. acelen ne?? yaş sorunun mu var??? hem 1 yıl deneme süren var.. sen rahat rahat stres yapmadan çalışmalarına devam et ve kaç günde bir adet olduğunu ve yumurtlama zamanlarını bilmen lazım.. belirtilerine gelince.. ben bir buçuk yıldır hamilelik belirtisi yaşadım ama hep fosss sakın kendini kaptırma.. sonra canın çok yanıyor... adetin gecikirse durma koş yap testini ama gecikmeden yapınca bazen pozitifse negatif bile olabiliyor canım.. üzülme.. daha yenisin..

anlıyorum seni canım...ama ihmale gelmez.. umarım bu ay hamişsindir..

yok cnm ya...daha adet bıle olamadım kı yumrtlama gunumu hesaplayayım. son adet gunum 10 aralık. gecen hafta kan testı sonucu negatıf.adetı beklıyorum daha anlayacağın
bu arada bal çorekotu tarcın yumurtlamayı arttırıyomuş dıyolar.bıde hayıt tohumu. denesm mı acaba....
bıde ben bu ay hıç akıntı felan yaşamadım. hep kuru..acaba yumurtlamadım mı bu ay ben:26:

işte bu sorunlarunun cevaplarını ancak ve ancak iyi bir muayeneden sonra öğrenebilirsin canım.. 10 aralıksa normal bir kadında 8 ocakta en geç adet olman gerekirdi.. baya uzamış hamile de değilsen madem ki negatif çıkmış yumurtlama olmamış olabilir canım.. yalnız hormonlar normalse yumurtlama olmasa da adet olursun.. demekki hormonlar da sıkıntılı.. bak bir arkadaşım senin gibiydi.. düzensiz yumurtlama ve hormonlarda sıkıntı vardı.. adet olamıyordu 2-3 ayda bir oluyordu. rahim filmi ile hamile kaldı.. ama muayene oldu ve hormonlar için tedavi gördü sonra rahim filmini çektirdi ve ilk ay hamile kaldı.. onu büyüteyim derken yine hamile kaldı kaza ile :))) yani olumsuz vaka değilsin sakın bunu düşünme... en yakın zamanda doktora git canım.. daha fazla uzatma derim.. bu arada ben de yiyorum o karışımı bir de incir kürüne başladım adetim bitince de yakı alıcam eczaneden yakı vurucam belime..

zaten umudsuz değilim cnm ustelık ben tıp boyle ilerlemışken herkesın çoçuk sahıbı olacağına ınanıyorum. çok yakınım 3. tup bebek denemesınde tutturdu. ama ben kendılığımden kalmak ıstıyorum. bılıyosun korkuyorum tedavıden
bıtkısel kurlere ınanırım. gecen sene soğan suyu ıçtım bırkç gun ve kıstım gectı. bılmıyorum bu karışımları deneyeyım istıyorum ama adet başlayınca denenemıyormuş hepsı. adet olamadım daha
drum hormonlar normal dedi salak kadın sınrılendım şimdi normalse nıye zamanında adet göremıyom ben:26:
yakı ne iğne mi

umutsuz olma zaten.. eltim menopozluyken hamile kaldıysa herkes kalır diyorum ben.. Allah vermek istesin yeter ki.. adet olman gerekiyor canım kürlere başlaman için çünkü bu kürler bir veya birkaç yumurta gelişimi yapıyor ama hormonlar düzensizse ve çatlama olmazsa bu yumurtalar Allah korusun kiste dönüşebiliyor.. sen kürü filan bırak.. adam gibi bir doktor bul muayene ol bir kere muayene olursan gerisi gelir kuşum.. bi cesaretle git. 10 a kadar say.. muayene bitiyor.. valla ben bi ara ayda 2-3 kez gidiyordum .. kız ilişki oluyorsa muayene de olur adam sadece spekulum takıyo korktuğunu söyle küçük spekulumlar var onu takar acımıyor canım korkma valla.. yalan söylermiyim sana.. eğer acırsa gel yüzüme tükür yani burdan tükürebilirsin ama öyle bişi olmucak ben eminim.. ben vajinusmustum şeyden bile korkuyodum ondan işte anla

yakı bir tür bardak çekme yaparlardıya eskiden kuşum, ısıtıp ısıtıp bardağı basıp çekerlerdi doğuk algınlığı ve bel ağrısına iyi gelir kocakarı yöntemi.. onn eczanede bez gibi olanı çıktı kalçanın az üstüne bele doğru yapıştırıyon bak bu sitede de topic var yakı ile hamile kalanlar var. annem ve kayınvalidem böyle kalmış... onu denicem canım kürlere de başladım zaten.. Allah verirse de alcam inşallah bu ay.. umutluym.. hadi sen de vakit kaybetme şimdiden doktor araştır bak bana dua etcen

haklısın cnm ılgın ıçın sağol. dr araştırıyorum hala ama bı kadın dr bulamadım. şifa hastanesıne gıtmeyı duşunuyorum ama orası çok yoğun olduğu ıçın ultrasona bıle gun verıyolarmış. çalışan bı ınsanım ben zırt pırt ızın alamamkı...
aslında bı kere muayene olsam atlatacağım korkumu bılıyorum ama ne bıleyım hala cesaret edemedım
kurlerı denemek ıstıyorum ama haklısın bıde kıst yaparsa başıma:26:
karar aldım bı on gun daha bekleyeceğim gelmezse gıdıcem artık doktora
sen bu sure zarfında soğan kuru vs vs denedın mı hiç

canım bekle bakalım ama çok da uzatma bu arada kadın diye ben de takıntı yapıyordum ama gördümki erkek kadın farketmiyor.. şifa hastanesinde bulabilirsin bayan doktor.. muayenehanesi olan doktorlar yokmu bir sürü kadın vardır? bu arada hangi ildesin?

ben hiç kür yapmadım canım.. ama pko hastalarının 4 ay boyunca soğan kürü yaptıklarını biliyorum.. çünkü kistleri çatlatıyor ve hormonları düzenliyor. kaynayan suyun içine havuç da atarsan çatlamasını kolaylaştırıyor.. bende zaten yumurtlama ve çatlama var canım.. gebelik oluşmuyor.. o nedenle incir kürü yaptım. o da sadece bu ay.. diğer aylar hiçbişey yapmadım canım.. bu ilk ayım netice alırsam zaten burda ilan edicem kürleri herkese

canım ozel muayeneye gıdecek kadar durumumuz ıyı değil. anca ozel hastane arıyorum ama ssk ile anlaşması olan.
adet olunca soğan kuru yapmak ıstıyorum çunku onun zararı yok.ama olmazsam on gun sonra gıdıcem doktora
ınş sonuç alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…