- 13 Haziran 2011
- 12.767
- 7.932
- 448
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Ayy alemsin kız niye telef olsungüldürdün beni Allah da seni güldürsün... ya yumurtlama testi işi kolay onu alırım da benim maksadım doktor gözetiminde olması idi...aman sen boş durma.. ya doktor bana her gün yap dedi. ama burdaki hamile arkadaşlar gün aşırı yapmış..
Haa anladım cnm hani şu en son leke olur olmaz gibi.. ben aslında geçen ay yapmıştım o dediğini sonra baktım gene leke gelmişti. ama dediğin gibi bir arkadaşım da adetin ilk günü ilişki oluyor daha tam adet gelmeden leke varken o ilişki ile hamile kalıyor biliyormusun? sonra da adet oluyor.. bilmiyor tabi.. oysaki kanda gebelik gelişmiş bilemhaklısın canım ben çok takıyorum ama dediğini bu ay denicem canım.. pazardan incir ve keçiboynuz da aldım pamukşekerimin dediği kürü de yapcam.. senin dediğini de.. kız bakarsın ben de hsg den sonraki 3. ayımda hamile kalırım sen bana umut oldun be canım.. haa bi de bu ay farklı olarak adetim biter bitmez eczaneden yakı alıcam..
Antalyaya yı gördüm bayıldım resmen
araştırıyorum cnm ben ıstıyorum kı memnun kaldım yorumları olsun. bakıyorum hala[/QUOTE
gel canım antalyaya her zaman beklerimhadi git biran önce de bana hayırlı haberlerini ver..
ben de aynı senin gibiydim inşallah allah gönlüne göre verir, keçiboynuzu denediğimiz ay hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım (kan pıhtılaşmasından, keçiboynuzuyla alakası yok), deneyebilirsin yani, incir de yedim yumurtam kolay çatlasın diye, bana göre en iyisi HSG, tüpler tıkalı oluyor genelde, hadi hayırlı haberler inş..
anladım canım benim de öyle aslında 28. gün gelince benimkiler hemen teşrif eder..:))) 14. 18. günler arasında bi yerde namıssız çatlıyo ama bi yakalarsaaammkız aslında benim ovülasyon testi yapmama gerek yok çünkü belli oluyo yumurtlama tarihim zaten eşim bebek için bayağı çalışkan:)
anladım canım benim de öyle aslında 28. gün gelince benimkiler hemen teşrif eder..:))) 14. 18. günler arasında bi yerde namıssız çatlıyo ama bi yakalarsaaammeşimi yediriyom kız valla kilo oldu bebek olana kadar yerimden kalkamıcam diyor kürlere de başladım hadi hayırlısı bakalım.. sen gün aşırımı yapıyosun canm yoksa her gün mü
Kız valla işten ayrıldığıma pişman oldum. işsizlik maaşı almasam direk işe girerdim çok yerden çağırdılar.. ama eşim ne takıyosun 1 yıl keyfine bak ne acelen var diyor ama akrabaları başta eltim psikolojimi bozdu kasım kasım kasılıyor karşımda terbiyesiz... görüşmüyorum karşı karlıya gelmemeye çalışıyorum. bi daha laf sokarsa valla cevabını yapıştırcam ondan korkuyom.. evet haklısın kendime bişi bulmam lazım napsam ki.. anam komşuya da gitsem ilk kelime hani çocuk ne bekliyosun diyorlar eşim istemiyor diyorum artık ama valla gerildim. bu gidişle iş bulucam heralde.. doktora gidip yumurta takibi de yaptırabilirim canım bu ay.. daha karar vermedim ama yarına belli olur canım..adetim çok az geliyor bu ay.. adet olmadan önce sancım vardı ama adetim şimdi yok kasılma olsa kırmızılar gelcek de ağrı yok anlamadım gitti. hsg ayarlarımımı bozdu acaba? dün dedimki eşime adetim düzensizleşti doktora gitcem dedim gene bağrındı benim manyak koca eee sanane bee karışma bana off püff diye diye susturdum onu da bayıltcam diye korkuyom yaa
arkadaşlar yeni üyeyim ben . 6 aylık evliyim ve evlendıgımden berı çocuk istıyoruz doktora gıttım neden olmuyo dıye hormon testı fılan yaptırdım muayene oldum sadece prolaktın hormonum bıraz yuksek cıktı ama oktor cok yuksek degıl dedı. bıde troid cıktı oda normal sevıyedeymiş ilaca gerek yok dedı . çocuk için bir sorun yok gıbı görunuyor ama neden olmuyor ki ya. adetıme 3 gün kaldı . bu günlerde bıraz kasıklarım agrıyo ara ara belımde agrıyo başıma cok agrıyo neredeyse hıc geçmıyo agrısı bu ay farklı şeyler yaşıyorum bilmiyorum arkadaşlar umut etmek istemıyorum. allah tüm olamaynlara ve tüm isteyenlere nasıp etsın inşallah
gün aşırı denmelerimiz oluyor ama tutmadı bir türlü
canım ya çok haklısın insana zorla kafayı yedirtiyolar benim eltilerimde aynıydı ama bana laf sokan eltim sonunda tam 7 kere düşük yaptıki sonra çocuğu olsun hiç bir zaman beddua etmedim ama allah çıkarıyor işte...halkeğitime git bi kursa falan başla nebiliym bir uğraş edin kendine canım hem pskolojn rahat olunca kendiğinden kalırsın belki..eşler içinse gerçekten bunaltıcı oluyor ben 2 buçuk yıldır istiyrm benim eşim daha yeni gerçekten istemeye başladı öncesinde doktora bile kızıyodu:)
canım merhaba hoşgeldin.. acelen ne?? yaş sorunun mu var??? hem 1 yıl deneme süren var.. sen rahat rahat stres yapmadan çalışmalarına devam et ve kaç günde bir adet olduğunu ve yumurtlama zamanlarını bilmen lazım.. belirtilerine gelince.. ben bir buçuk yıldır hamilelik belirtisi yaşadım ama hep fosss sakın kendini kaptırma.. sonra canın çok yanıyor... adetin gecikirse durma koş yap testini ama gecikmeden yapınca bazen pozitifse negatif bile olabiliyor canım.. üzülme.. daha yenisin..
cnm bnm ya bnde 6 aylık evliyim ve bu ay bıraktık korunmayı bakalım adetimi bekliyorum üzülme kendinide sıkma hayırlısı ile olur eğerki bi sorun yok diosa doktorun biraz bekle bu aşamada kendine zarar vermekten başka bişi yapmazsın dualarım sennle..
canım zaten hemen tutanlar baya şanslı ama normalde 1 yılda anca oluyormuş bebik
acelem yok canım ama ben bebişleri çok everım annem olmayı bır an önce tatmak istıyorum . hayatımda en çok istedıgım şey bu bekarken bıle evlenıp anne olmanın hayalını kurardım .yaş sorunum yok adetım düzenlı yumurtlama gunumu sureklı takıp edıyorum . bugun sag kasıgıma bı sancı var bılemedım yanı umut emıyorum ama kafamdan da atamıyorum istesemde olmuyo çünkü çok istıyorum.allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın . cevap yazdıgın için tesekkür ederım çok sağol
offf bu bebişlerde amma nazlı insanın sabrını daha doğmadan tüketiyorlar:)
gün aşırı denmelerimiz oluyor ama tutmadı bir türlü
gunaydın kızlar
bu arada çok kılo aldım. zayıflamam lazım. zayıflayınca adetlerde kendıne gelıyomuş. düğüne yakın kılo vermişitm ne guzel hepsını 4 ayda gerı aldım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?