Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Antalyaya yı gördüm bayıldım resmen
araştırıyorum cnm ben ıstıyorum kı memnun kaldım yorumları olsun. bakıyorum hala

kız aslında benim ovülasyon testi yapmama gerek yok çünkü belli oluyo yumurtlama tarihim zaten eşim bebek için bayağı çalışkan:)

ben de aynı senin gibiydim inşallah allah gönlüne göre verir, keçiboynuzu denediğimiz ay hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım (kan pıhtılaşmasından, keçiboynuzuyla alakası yok), deneyebilirsin yani, incir de yedim yumurtam kolay çatlasın diye, bana göre en iyisi HSG, tüpler tıkalı oluyor genelde, hadi hayırlı haberler inş..

canım ben de incir yiyorum ve kürünü yapıp içiyorum eşim de keçiboynuzu içiyor. hsg inşallah sende olduğu gibi bende de tesirli olur canım bu ay canım sen bu arada gün aşırı mı ilişki yaptın

Son düzenleme:
kız aslında benim ovülasyon testi yapmama gerek yok çünkü belli oluyo yumurtlama tarihim zaten eşim bebek için bayağı çalışkan:)
anladım canım benim de öyle aslında 28. gün gelince benimkiler hemen teşrif eder..:))) 14. 18. günler arasında bi yerde namıssız çatlıyo ama bi yakalarsaaamm eşimi yediriyom kız valla kilo oldu bebek olana kadar yerimden kalkamıcam diyor kürlere de başladım hadi hayırlısı bakalım.. sen gün aşırımı yapıyosun canm yoksa her gün mü

gün aşırı denmelerimiz oluyor ama tutmadı bir türlü

canım ya çok haklısın insana zorla kafayı yedirtiyolar benim eltilerimde aynıydı ama bana laf sokan eltim sonunda tam 7 kere düşük yaptıki sonra çocuğu olsun hiç bir zaman beddua etmedim ama allah çıkarıyor işte...halkeğitime git bi kursa falan başla nebiliym bir uğraş edin kendine canım hem pskolojn rahat olunca kendiğinden kalırsın belki..eşler içinse gerçekten bunaltıcı oluyor ben 2 buçuk yıldır istiyrm benim eşim daha yeni gerçekten istemeye başladı öncesinde doktora bile kızıyodu:)

hoşgeldin canım 6 ay ne güzel yaa cicimayları zamanı:))))yeni evlisin acele etme canım daha erken olur inş. ama bence başak bi dr daha git troit önemli ilaca gerek varmı teyit ettir o ndan olmama ihtimali çok oluyor...allahım gönlünün muradını versin tez zamanda inş.

canım ben artık arayı açtım bayağı... görümşüyorm çok fazla eşim de ısrar etmiyor sinirlerim bozulunca.. geçen sordu çalışmalar nasıl diye.. ben de 1 yıl düşünmüyoruz dedim.. ona ne ki..benim eşim de istemeye yeni başladı ama hemen olsun istiyor üzülüyor artık Rabbim sen bizi bekletme

acelem yok canım ama ben bebişleri çok everım annem olmayı bır an önce tatmak istıyorum . hayatımda en çok istedıgım şey bu bekarken bıle evlenıp anne olmanın hayalını kurardım .yaş sorunum yok adetım düzenlı yumurtlama gunumu sureklı takıp edıyorum . bugun sag kasıgıma bı sancı var bılemedım yanı umut emıyorum ama kafamdan da atamıyorum istesemde olmuyo çünkü çok istıyorum.allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın . cevap yazdıgın için tesekkür ederım çok sağol

teşekkür ederim canım .evet doktorum sorun yok dedı. bene 4 gözle adetımı beklıyorum . allah hakkımızda hayırlısını verın canım

ne demek canım benim hepimize nasip olur inşallah bu ay canım

gunaydın kızlar
bu arada çok kılo aldım. zayıflamam lazım. zayıflayınca adetlerde kendıne gelıyomuş. düğüne yakın kılo vermişitm ne guzel hepsını 4 ayda gerı aldım:26:

gunaydın kızlar
bu arada çok kılo aldım. zayıflamam lazım. zayıflayınca adetlerde kendıne gelıyomuş. düğüne yakın kılo vermişitm ne guzel hepsını 4 ayda gerı aldım:26:

aa eevt canım ben de biliyorum onu zayıfla diyorlar.. dukan diyeti varmış tehlikeli ama hemen zayıflatıyor diye biliyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…