Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

dukanı benım arkadaşımda yapmıştı çok zor.ustelık ben yemek secıyorum. yapmam ımkansız dukanı
çok hreketsız kaldım ondan oldu:26: bı 10-12 kılo kadar fazlam var. bugunlerde boğazımıda tutamıyorum. folık asıt iştahımımı açtırdı acaba zaten açık olan ıştahımı:26:

aa eevt canım ben de biliyorum onu zayıfla diyorlar.. dukan diyeti varmış tehlikeli ama hemen zayıflatıyor diye biliyorum :26:

dukan diyeti biraz tuhaf ya yiyecekleri filan ayrı farklı hazırlanıyor ee biz de hayatımız boyunca o gıdalarla beslenemeyiz ki bizim türk mutfak kültürü ona göre farklı dukandan bizim usule geçince verdiğin kiloyu aynı hızla alırsın en iyisi normal gıdalarda az yiyerek zayıflamak

valla canım kilolu insanlar da hamile kalabiliyor görüyorum ama önce senin sağlığın.. aman diyim dikkat et kuşum

bende dıyorum bugunlerrde sağlığıma yoğunlaşayım. zayıflamaya çalışayım. belkı o arada hamıle kalırım herkes dıyoya düşünmediiğim zaman hamıle kaldım dıye....düşünmemek mumkun mu acaba.....insan her adet dönemınde umutlanıyor..nasıl aklına gelmesın kı

canlar mutlaka kiloda önmli bir faktördür ama rabbim verecek oldumu hepsi hiç,benim bi arkadaşım 95 kg dı yumurtalığnın biride alınmıştı troit sorunu vardı hormonları düzensizde yani tüp bebeğe baş vurdular başka çaresi yoktu ama rabbim hiç ummadğı bi zamanda verdi şimdi bebeği 2 aylık:)))

kızlar dukan yapan bir arkadaşım 12 kilo verdi 2 ayda. yulaf ekmeği yapıyordu kendi sadece protein alıyordu o da enerji vermesi için. bu durumda böbrekler de zarar görebiliyor Allah korusun.. doktor kontrollerini de yaptırmak gerek. Arkadaşım da troit hastasıydı bebek istiyor henüz olmadı.. takmıyor Allah'a bıraktım dedi.. ırsiymiş troit..annesinin de tek çocuğuydu o da zaten yıllar sonra tedavi ile olmuş...ama diyetle baya zayıflamıştı... zor bir diyet ama.. böbrekleri çok etkiliyomuş.. En iyisi yemekleri kısıtlamak ve spor...

ben de dört beş gün sonra sogan suyuna başlıyorum hayırlısı :)

Ben de incire başladım 2 gündür içiyorum düzenli. bir de bal tarçın ve çörek otu yiyorum. eşim de keçiboynuzu kürüne başladı ona da içiriyorum.. bu ay bir de yakı vurcam ay durup durup söylüyom kızlar ksra bakmayın heyecan yapıyom her bitiş bir başlangıç içte.. umut hiç bitmiyor...

arkadaslar dukan diyetini yapmanızı ben tavsiye etmiyorum. malum faydalı olanları da yiyin ki eger bu arada hamile falan kalırsanız bebiş de beslensin. ben de pco var, kilo sorunum allaha çok şükür yok ama doktorum herseye karsı glifor basladı. yaklasık 5 aydır kullanıyorum. ve hamile kalıp dogum yapana kadar da kullanmam geekliymiş. bu ilaç kilo kontrolü saglıyor. doktorunuza bi danısın derim. Bu arada yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ve uzun yürüyüşler yapıyorum hergün.

ben sogan kürüne yeni başlıcam önce sogan kürü yazmıs saracpglu sitesinde :) inşallah tutar artık bu sefer :)
bu arada bişi sormak istiyorum yakı vurcam ne demek anlamadım da :) hayır işe yarar bişiyse ben de yapayım :)))

Aynen katılıyorum sana canım. bence mümkünatı yok düşünmemenin. ben beceremiyorum onu açıkçası

düşünmemek elde değil bencede
bu arada adet olursam bende soğan kurune başlıcam ama bu gıdışle adet olamıcam doktora gıdıcem

canım var galıba galıba dıyorum çunku gecen ay gıttığım dr sonuçlarımın normal olduğunu soyledı ama burda araştırdım pkolu olan tum arkadaşlar benle aynı
zaten evlenmeden oncede sureklı adet duzensızlığı görurdum o dönemde gıttığım dr pko ıhtımalın var demişti
hıç duzenlı adet görmem:26:

ay canım benim yaa yakı vurcam demek şu demek: hani eskiden bardak ya da kupa çekerlerdi bele. yapıştırıp çekerlerdi iyi gelirdi soğuk algınlığı ve yorgunluklarda... bunun eczanede bezden olanı var.. kalçanın üstüne beline yapıştırıyorsn tam halvet günlerinde ben bi 5-6 tane alıcam cnm duş filan alınca çıkıyor çünkü... kayınvalidem 2 çocuğuna annem de bir kardeşime böyle hamile kalmış her ikisi de ısrarla yap dedi.. yapcam ben de bu arada soğan kürü daha çok yumurtası olmayan ya da pko olanlar için faydalı canım. yumurta sayısını çoğaltmak ya da çoğul gebelik için de incir kürü öneriyor saraçoğlu.. hayırlısı artık deneyip inşallah hayırlı haber veririm size bu ay

bugün itibari ile eltimden 2. kazığı da yemiş bulunuyorum yah bu çocuğu veren Allah değil mi? anlamam gururlanan insanları..yani ben hamile olsam karşımdakinin de çok istediğini bilsem yemin ederim laf sokmam kırmam derim ki Allah sana da versin... ama b kişi akrabansa heleki eltinse resmen düşmanın oluyor :2:

kayınvalidemden yeni geldik.. o da ordaydı.. tam kalkerken biz biraz erken kalktık diye ''sanki onlar çocuklu biz hala oturuyoruz dedi'' Allah'ım yaa!!! ne dicemi şaşırdım delirmek üzereyim eşim de laf ettirmiyor.. dibe vurdum bittim sabrım gene tükendi napıcam ben her defasında bu lafları duymak zorundamıyım??? hamile kalamıyorsam bu benim suçum mu kendisi 2. çocuğuna hamile.. Allah daha da çok versin.. ama önce insanlık versin.. ne diyim.. Allah herkesin gönlüne göre versin

nedir senin bu eltinin de derdi enlemedım boşver sen takma onu Allah sana da nasibeder inşallah

cnm bıraz alınganlık yapmış olabılır mısın. bu cumle oylesıne soylenmış gıbi geldı. gerçi gecmişinizi bilemem ama burda kötu nıyet yok gıbı geldı bana:44:

ben hamile kaldığım ay düzenli ilişkiye girmemiştim çünkü tatildeydim sallamıştım açıkçası, ztn o yüzden tuttu bence:)) tek hatırladığım adetimin son günü birlikte olalım da denemiş olayım dedim, onun dışında gün aşırı falan olmadı. Kafa rahatlığı en önemlisi, ben onu anladım kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…