- Konu Sahibi pamuk34seker
-
aa eevt canım ben de biliyorum onu zayıfla diyorlar.. Dukan diyeti varmış tehlikeli ama hemen zayıflatıyor diye biliyorum :26:
aa eevt canım ben de biliyorum onu zayıfla diyorlar.. dukan diyeti varmış tehlikeli ama hemen zayıflatıyor diye biliyorum :26:
dukanı benım arkadaşımda yapmıştı çok zor.ustelık ben yemek secıyorum. yapmam ımkansız dukanı
çok hreketsız kaldım ondan oldu:26: bı 10-12 kılo kadar fazlam var. bugunlerde boğazımıda tutamıyorum. folık asıt iştahımımı açtırdı acaba zaten açık olan ıştahımı:26:
ben de dört beş gün sonra sogan suyuna başlıyorum hayırlısı :)
Ben de incire başladım 2 gündür içiyorum düzenli. bir de bal tarçın ve çörek otu yiyorum. eşim de keçiboynuzu kürüne başladı ona da içiriyorum.. bu ay bir de yakı vurcam ay durup durup söylüyom kızlar ksra bakmayın heyecan yapıyomher bitiş bir başlangıç içte.. umut hiç bitmiyor...
bende dıyorum bugunlerrde sağlığıma yoğunlaşayım. zayıflamaya çalışayım. belkı o arada hamıle kalırımherkes dıyoya düşünmediiğim zaman hamıle kaldım dıye....düşünmemek mumkun mu acaba.....insan her adet dönemınde umutlanıyor..nasıl aklına gelmesın kı
düşünmemek elde değil bencede
bu arada adet olursam bende soğan kurune başlıcam ama bu gıdışle adet olamıcam doktora gıdıcem
ben sogan kürüne yeni başlıcam önce sogan kürü yazmıs saracpglu sitesinde :) inşallah tutar artık bu sefer :)
bu arada bişi sormak istiyorum yakı vurcam ne demek anlamadım da :) hayır işe yarar bişiyse ben de yapayım :)))
bugün itibari ile eltimden 2. kazığı da yemiş bulunuyorumyah bu çocuğu veren Allah değil mi? anlamam gururlanan insanları..yani ben hamile olsam karşımdakinin de çok istediğini bilsem yemin ederim laf sokmam kırmam derim ki Allah sana da versin... ama b kişi akrabansa heleki eltinse resmen düşmanın oluyor :2:
kayınvalidemden yeni geldik.. o da ordaydı.. tam kalkerken biz biraz erken kalktık diye ''sanki onlar çocuklu biz hala oturuyoruz dedi'' Allah'ım yaa!!! ne dicemi şaşırdım delirmek üzereyim eşim de laf ettirmiyor.. dibe vurdum bittim sabrım gene tükendi napıcam ben her defasında bu lafları duymak zorundamıyım??? hamile kalamıyorsam bu benim suçum mukendisi 2. çocuğuna hamile.. Allah daha da çok versin.. ama önce insanlık versin.. ne diyim.. Allah herkesin gönlüne göre versin
bugün itibari ile eltimden 2. kazığı da yemiş bulunuyorumyah bu çocuğu veren Allah değil mi? anlamam gururlanan insanları..yani ben hamile olsam karşımdakinin de çok istediğini bilsem yemin ederim laf sokmam kırmam derim ki Allah sana da versin... ama b kişi akrabansa heleki eltinse resmen düşmanın oluyor :2:
kayınvalidemden yeni geldik.. o da ordaydı.. tam kalkerken biz biraz erken kalktık diye ''sanki onlar çocuklu biz hala oturuyoruz dedi'' Allah'ım yaa!!! ne dicemi şaşırdım delirmek üzereyim eşim de laf ettirmiyor.. dibe vurdum bittim sabrım gene tükendi napıcam ben her defasında bu lafları duymak zorundamıyım??? hamile kalamıyorsam bu benim suçum mukendisi 2. çocuğuna hamile.. Allah daha da çok versin.. ama önce insanlık versin.. ne diyim.. Allah herkesin gönlüne göre versin
canım ben de incir yiyorum ve kürünü yapıp içiyorum eşim de keçiboynuzu içiyor. hsg inşallah sende olduğu gibi bende de tesirli olur canım bu aycanım sen bu arada gün aşırı mı ilişki yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?