- Konu Sahibi pamuk34seker
-
nedir senin bu eltinin de derdi enlemedım boşver sen takma onu Allah sana da nasibeder inşallah
cnm bıraz alınganlık yapmış olabılır mısın. bu cumle oylesıne soylenmış gıbi geldı. gerçi gecmişinizi bilemem ama burda kötu nıyet yok gıbı geldı bana:44:
ben hamile kaldığım ay düzenli ilişkiye girmemiştim çünkü tatildeydim sallamıştım açıkçası, ztn o yüzden tuttu bence:)) tek hatırladığım adetimin son günü birlikte olalım da denemiş olayım dedim, onun dışında gün aşırı falan olmadı. Kafa rahatlığı en önemlisi, ben onu anladım kesinlikle..
hayırlısı bakalım cnm. bende dun kuru ıncır aldım. kürünu yapmayacağımda sadece yıyeceğim bakalım şimdilik. hala adet olamadımkı soğan kuru yapayım. hanı hamılelık belırtımde yok kalkıp bıdaha test yapayım.
banada çoçuk sormaya başladılar. yahu durun daha 5 ay oldu evlenelı ya.. bende şimdilik istemediğimizi söyluyorum yalandan kim ölmüş
ben evlenmeden once 1 sene çoçuk ıstemıyorum demiştim ama evlendım 3 aydan sonra hatta 2 aydan sonra acayıp ıstek geldı. bılmıyorum yaşınmı etkısı çevremın mı istiyorum hem de çok
ama ben zaten hemen olmayacaığını bılıyordum malum duzensız adetlerım benım
gıtmeyı hep ertelıyorum ilaçlar,tedavi,vs sankı kaldıramayacağım gıbı gelıyor şimdiden
ama ay sonu gelsin adet olmazsam gıdıcem artık napayım
neyse canım kendini hazır hissettiğinde git öyleysebenim yengemin de adeti düzensizdi ama muhtemelen bu ay sonu yeğenim gelicek inşallaaaahh bebiş sevcem yaaa
ay ne guzel hadı bakalım hayırlısıyla cnm. ne kadar bekledıler pekı
canım yengemi evlendikten 8 yıl sonra zorla ben muayeneye götürdüm pkolu olduğunu söyledi doktor tedavi olman lazım dedi.. gebelik mümkün değil demiyorum ama gecikebilir dedi.. o da maddiyat biraz sıkıntılı olunca gitmedi uğraşmadı sonra Rabbim kendiliğinden verdi.. 10 yıllık evli.. ama erken evlenmişti şuan 31 yaşında.. yani bende 29 yaşındayım.. ama hala yok sorun olanlar daha çabuk hamile kalıyor bence..
anladım cnm herşeyın hayırlsı. ama ıyı yerınden bak hıç olmazsa zamanında adet göruyosun yumurta olacağın gunlerı tahmın edıyosun. pkolularda oyle bırşey yok. adet ne zaman gelırse... kafasına göre yanı
adetım gelırse şayet ovulasyon testı alıcam ben. bıde onla deneyelım bakalım.bu arada akıntım felan hıç olmuyor yumurtlamadığımı düşünmeye başladım
canım düzensiz yumurtlamada bu tarz testler net sonuç vermeyebilir ama sen gene de bir dene... biliyorum baygınlık geçircen ama doktoraaa gggiiiiiittttt
gıdıcem gıdıcem son on gunumınş gelır ya...bı yanımda hamılelık testı alsam mı acaba dıyo... ama kanda bakılmıştı ayın 10 unda çıkmadı. o saatten sonra olmaz herhalde demı..belırtıde yok zaten
şu ongun gecsınde hayırlısıyla ınş
bugün itibari ile eltimden 2. kazığı da yemiş bulunuyorumyah bu çocuğu veren Allah değil mi? anlamam gururlanan insanları..yani ben hamile olsam karşımdakinin de çok istediğini bilsem yemin ederim laf sokmam kırmam derim ki Allah sana da versin... ama b kişi akrabansa heleki eltinse resmen düşmanın oluyor :2:
kayınvalidemden yeni geldik.. o da ordaydı.. tam kalkerken biz biraz erken kalktık diye ''sanki onlar çocuklu biz hala oturuyoruz dedi'' Allah'ım yaa!!! ne dicemi şaşırdım delirmek üzereyim eşim de laf ettirmiyor.. dibe vurdum bittim sabrım gene tükendi napıcam ben her defasında bu lafları duymak zorundamıyım??? hamile kalamıyorsam bu benim suçum mukendisi 2. çocuğuna hamile.. Allah daha da çok versin.. ama önce insanlık versin.. ne diyim.. Allah herkesin gönlüne göre versin
haklıısn cnm ama sen bişi dememekle en iyisini yapmışssın bnce büyüklük sende kalsın hiçbişi deme kocanla kötü olma allah onuda ıslah etsin rabbim sanada nasip eder inş bebişi sende mutlu olur yüzün güler..
Merhaba arkadaşlar, ben kızıma uzun bir tedavi gördükten sonra aşılama ile hamile kalabildim. tüm testlerim, tahlillerim normal çıkmasına rağmen olmuyordu. kızım 6 yaşını doldurmak üzere 4buçuk sene korunmadık yinede olmadı.sık sık koku kaşıntı vb. sorun yaşadığım için kondom kullanmaya başladık ve bu süre içinde kesinlikle koku, kaşıntı vs. olmadı.korunmayı biraktık tekrar başladı.
2. bebeğime karar verince gecen ay doktorumla konuşmaya gittim. ona bu durumdan bahsettim bana söylediği ilk şey sperm alerjin olma ihtimali çok büyük dedi. mantarla eş değer şikayetleri kapsıyor. biz aşılamayla o kısmı atlamıştık ve hemen hamile kaldın dedi. testi vs.si varmı bilmiyorum yaşadığım şehirde küçük bi yer olduğu için çok gelişmiş tahliller yaptırmamın pek imkanı yok, doktora sormadımda. ama internetten araştırdığım kadarıyla insan sperm alerjisi olduğunu bilemezmiş ki böyle bir durum varsada ancak aşılama vb. ile hamile kalabilirmiş. internetten araştırın ve doktorunuza bir sorun. En azından olası bir ihtimal üstüne düşmekte yarar var.
yarın 2. bebeğim için tedaviye başlayacağım.aşılama ile hamile kaldığım için direk aşılama olacağım.adet öncesi tahlilerim falan yapılacak. sanırım şubat ortalarındada aşılamamı olurum. Rabbim bende dahil isteyen herkese bir an önce nasip etsin yavrucuklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?