- Konu Sahibi pamuk34seker
-
kızlar merhaba sınavlarım bitti şükür artık daha rahat girerim:) yeni arkadaşlar gelmiş herkesin derdi aynı ama allahım yardım edecek inş.ELİF SEN NAPTIN NASIL GİDİYOR KÜRLERE DEVAM MI? benim adetimede az kaldı bakalım belirtilerde başladı
kızlar sınır oldum. sabahtan berı dr arıyorum her hastane 1 ay sonrasına randevu verıyo. sınır oldum ya ...ya kıst varsa ya acıllık durumum varsa benım. en sonunda bır tıp merkezınden randevu alabıldım pazartesıye
ogune kadar adet olurum dıye umdıdımde yok artık. kesın kıst oldu ağrıyıp duruyo ama akıntı bışıy yok
sınırlerımde ıyıce gerıldı
canım hayırdır ne sınavları bunlar?? canım ben kürlere devam ediyorum bugün 7. gün. 2 hafta sonra bırakıcam öyle gerekiyormuş ama eşim keçiboynuzuna devam edicek.. canım benim de adetim bitti şükür.. bu ay uzun sürdü resmen söküldü diyebilirim. dün abdest aldım beraber olduk bi de yakı önermişti kayınvalidem yakıdan sonra hamile kalmış annem de öyle.. düşükten sonra özellikle iyi geliyormuş.. ben de yakı yapıştırdım eczaneden alıp.. sonra dün ilişki oldu yattım sabaha kadar yakı yaktı resmenama şimdi iyiyim kalktığımda biraz leke gördüm gene.. sanırım adetin son günü sabretmeden yıkandım ondan.. neyse artık bugün tekrar abdest alcam.. çarşamba da kandil.. birdahaki deneme perşembeye :))) kandiliniz mübarek olsun kızlar bu arada
kızlar sınır oldum. sabahtan berı dr arıyorum her hastane 1 ay sonrasına randevu verıyo. sınır oldum ya ...ya kıst varsa ya acıllık durumum varsa benım. en sonunda bır tıp merkezınden randevu alabıldım pazartesıye
ogune kadar adet olurum dıye umdıdımde yok artık. kesın kıst oldu ağrıyıp duruyo ama akıntı bışıy yok
sınırlerımde ıyıce gerıldı
canım hayırdır ne sınavları bunlar?? canım ben kürlere devam ediyorum bugün 7. gün. 2 hafta sonra bırakıcam öyle gerekiyormuş ama eşim keçiboynuzuna devam edicek.. canım benim de adetim bitti şükür.. bu ay uzun sürdü resmen söküldü diyebilirim. dün abdest aldım beraber olduk bi de yakı önermişti kayınvalidem yakıdan sonra hamile kalmış annem de öyle.. düşükten sonra özellikle iyi geliyormuş.. ben de yakı yapıştırdım eczaneden alıp.. sonra dün ilişki oldu yattım sabaha kadar yakı yaktı resmenama şimdi iyiyim kalktığımda biraz leke gördüm gene.. sanırım adetin son günü sabretmeden yıkandım ondan.. neyse artık bugün tekrar abdest alcam.. çarşamba da kandil.. birdahaki deneme perşembeye :))) kandiliniz mübarek olsun kızlar bu arada
acil değilde canım hergun ağrım oluyo azda olsa kasıklarımda karnımda. ongundur boyle bılıyosun. ha geldı ha gelcek bı turlu adet olamadım. ıyıce sınrırım bozulmaya başladı
hayır kıst olmayacağını bılsem gene gıtmıcem doktora .bılıyosun çok korkuyorum muayeneden. ama kıst olsu ondan ağrı yapıyo galıba . başka çarem yok gıdıcem pazartesı:26:
hadi bakalım hayırlısı olsun hepiniz iyice çalışın yetişmenz lazım bana sizleri bekliyorum gözüm yolda valla varya her duamda varsınız inşallah şu güzel haberlerinizi alırım hepinizin
açıklise sınavları canım istediğim bi bölüm vardı onu okuyorm..bende yakı aldım da adet olcamya şimdi öncesinde mi yapştrsam yoksa adet bitincemi karar veremedim..sen ne dersin??bide sen diyodunya 5 6 tane alacam yapştrcam diye yakının üstünde en az 14 gün sonra tekrar yapabilrsnz diyo ona dikkat et canım.bu ayda bunu deneyelim bakalım ne olur:)sen aşılamamı istiyodun
evet canım ben de gördüm yakının üstündeki yazıyı ama ben şöyle yapmayı planıyorum.. adetim bitti. yakıyı yapıştırdım dün akşam da ilişki oldu öyle yattım.. şimdi yakı belimde hala. ilk gün çok yakıyor ama sonra alışıyorsun..bununla abdest aldım delikli olduğundan annem abdest alabilirsin dedi.. ama yapıştırıcısı bozulmadı.. yarına kadar dursun sonra çıkarcam... bir sonrakini de cuma günü yapıştırcam yumurtlama zamanım başlıyor çünkü... o hafta belimde yakının kalmasını sağlıcam hep inşallah.. canım üzerinde öyle yazıyo da üst üste kullanabiliyorsun annem kullanmış bişi olmadı deri alerjisi olanlarda oluyor olabilir dedi.. kayınvalidem de hep yapıştırmış.. bişi olmamış.. belki de bekler tam 14.günümde yapıştırırım tekrar canım..o da ayın 27 si.. yani doğum günüm :))) 29 oluyom yaa off .... bana kalsa maddi durum ve eşim izin verse hiç durmam tüp bebek bile yaparım.. ama acele ettiğimden aşılama istedim.. kolay oluyormuş spermin yorulmasına bile gerek kalmıyormuş zaten yumurtanın çok yanına bırakılıyormuş sanırım spermler.. ama eşimi hayatta ikna edemem 1 yıl dolmadan
hadi bakalım hayırlısı olsun hepiniz iyice çalışın yetişmenz lazım bana sizleri bekliyorum gözüm yolda valla varya her duamda varsınız inşallah şu güzel haberlerinizi alırım hepinizin
benim eşimde nasıl ikna oldu anlamadım gerçi bize 3 doktorda tamam bi sorun yok ama sizde yeterince beklemişsinz artık bundan sonraki aşama aşılama dediler eşim istemdi ama ben dedim yeter artık oğlan 7 yaşına geldi olsun artık bi kardeşi istesende istemesnde ben dr gidcm dedim çaresiz geldi benimle :))ama işte nasip değilmiş ya olmadı ilk seferde,biz şimdi birazda bitkisel şeylere yöneldik bu lokman hekim macunları varya onlardan kullanıyrz hem eşim hem ben çaylarda var bakalım ne zaman kısmet eder rabbim..bende adet bitnce yapştrym ozaman inş.bu bir sebep olur canım yaa.AMA SANA BİŞEY DİYECEM CANIM SEN BİLİRSİN AMA BENCE YAKIYLA ABDEST OLMAZ DELİKLİ OLSADA GEÇMEZ HERYERİNE YİNE SEN BİLİRSİN AMA
kızlar bırı bana bırşey desin nolur. bılıyosun kıst olduğunu duşunuyorum pazartesı doktora gıdeceğim. gebelık testı yaptım bıraz once ikinci cizgi belırdı. inanamıyorum kıst varsada olabılır mı kıst yaparmı ıkıncı cızgı
kızlar bırı bana bırşey desin nolur. bılıyosun kıst olduğunu duşunuyorum pazartesı doktora gıdeceğim. gebelık testı yaptım bıraz once ikinci cizgi belırdı. inanamıyorum kıst varsada olabılır mı kıst yaparmı ıkıncı cızgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?