- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
canım aşılama fiyatını biliyormusun?
benim doktorum özel yapıyor hastanede olmayacağım bu yüzden fark varmıdır bilmiyorum ama geçen görüştüğümüzde sperm yıkama 50 tl 250 de aşılama demişti sanırım. bugün gittiğimde tekrar soracağım eve gelince yazarım canım. ama sperm yıkamayla birlikte ya 250 yada 300 tl fazla demedi.
slm kızlar bnde sizle aynıyım 4 yıllık evlilil 2yıldır bebek isteme ama olmuyo hiç bi sorunumuzda yok nedensiz anlayacagınız 3.klomen ovitrelleya basladım bgn bakalım nolck olmadı asılamaya gecicez sanırım bnde dr sordum dün acıbadem hastanesine gidiyorum eskişehir bna dr 600 asılama 400 ilaçlar tutar dedi normal mi sizce cvp ltn ?
aaa nasıl yani bu kadar ucuz mu? ben en az 2500 tl. sanıyordum :26:
ilaçların masrafına hiç girmeyeyim :). şehirden şehire doktordan doktora farkedebilir. bulunduğum ilde aşılama yapan özel bir hastane yok. ve aşılama yapan tek doktor var. ben 2. çocuk için tedaviye başlayacağım için, yani zaten bi kızım olduğu için devlet hiçbir masrafımı karşılamıyor. kızımda kullandığım gonalf iğnem bugun 800 tl ve buna çatlatma iğnesi, ek kullanacağım ilaç varsa onlar dahil değil. kayınvalidemlerle oturuyorum. eşim asgari ücretle çalışan birisi tedavi olduğumdan ne kayınvalidem nede annemlerin haberi yok.. Bismillah deyip çıktık yola tekrar Rabbim ödeme kolaylığı verir inşallah. fiyat farkı olabilir. iller ve durumlar farklı çünkü.
Ayy canım ya ben de sevinmiştim(( demek aşağı yukarı benim dediğim fiyata geliyor (( Allah yardımcın olsun canım.. hepimizin yardımcısı olsun ş mübarek günler yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah...
evet kızımda sadece ilaç yüzdesi vermiştik ama bunda öyle olmayacak.Ama şunu biliyorumki Rabbim bunaltmayacak... amiinnn yarın kandil dualarım hep sizlerle
mesela daha önce haplarla başlamıştık tedaviye en son aşılama oldum.şimdide hapla tedavi değilde direk aşılama olacağım çünkü diğer türlü kalamadığım için o kısmı atlayacaz. ilaçlarla hamile kalamadıysan mutlaka aşılama yaptır.
ilaçların masrafına hiç girmeyeyim :). şehirden şehire doktordan doktora farkedebilir. bulunduğum ilde aşılama yapan özel bir hastane yok. ve aşılama yapan tek doktor var. ben 2. çocuk için tedaviye başlayacağım için, yani zaten bi kızım olduğu için devlet hiçbir masrafımı karşılamıyor. kızımda kullandığım gonalf iğnem bugun 800 tl ve buna çatlatma iğnesi, ek kullanacağım ilaç varsa onlar dahil değil. kayınvalidemlerle oturuyorum. eşim asgari ücretle çalışan birisi tedavi olduğumdan ne kayınvalidem nede annemlerin haberi yok.. Bismillah deyip çıktık yola tekrar Rabbim ödeme kolaylığı verir inşallah. fiyat farkı olabilir. iller ve durumlar farklı çünkü.
Bu aya umutla başlamıştım ama nedense bugün hiç umudum yok.. belki bu ay çalışma bile yapmam.. offf bazen sıkıyor bu telaş insanı.. umut edip hüsrana uğramak ne zormuş.. hiç bu kadar sabrettiğimi hatırlamıyorumeşim müsaade etse aşılama yapıcam ben razıyım 29 yaşına girdim ve 30 yaşında bir bebeğim olsun istiyorum.. istiyorum ama Rabbim verirse tabi..Eşim de ne aşılaması. 1 yıl bekleyelim diyor sanki 20 yaşındayım... anlatamıyorum kiii
canım ben hsg bile çektirdim 2 kere adet oldum ama umudum kalmadı .. aşılama olsun istiyorum sen kaç yaşındasın? ne kadarlık evlisin:? bir sorun varmıydı canım.. eşimi ikna etmem lazım da ondan soruyorum
Rabbim yardım eder inş cnm sen gönlünü ferah tut..birde bişi sorucam ilk bebeginde aşılamadan önce klomen ovitrelle falan kullanmışmıyıdn bn şimdi kullanıyorum klomen ondan sorduyorum cnm buşekilde hamiş kalma biraz düşük ihtimalmiş senn ilk asılmandamı geldi kızın?birde az arastırdım bn dediginiz gbi aşılama ilaçlar eczanenden eczaneye bile degişiyormuş pazarlık bile yapılıyomuş :)
yeni evliysen bekle canım zaten 1 seneden önce tedaviye başlamıyorlar. stres en büyük engel zaten. ne kadarlık evlisin?
ben eylülde 30 olcam inşallah 83lüyüm. 8 yıllık evliyim. 35 yaşına kadar süren var ama dediğin gibi yaş gidiyor. doğal şeyleri denedinmi hiç sonuç alan var. bekleme süresi boyunca onlarıda denesen. soğan suyu mesela sonuç alan çok kişi okumuştum forumda.
klomenle başladım ilk pregnyl,progestan ve yanında bir çok ilaç aldım. ama hamile kalmamam için hiç bir sebep yoktu. eşimin sperm sonucuda normaldi. en son doktorla geçen görüşmeye gittiğimde sperm alerjim olabileceğini söyledi.. ki zaten yoğun alerjik bir yapım var bunada alerjim varsa şaşmam zaten.8 ay tedaviden sonra ilk aşılamada tuttu. zaten ilaçlarımı eczacı eşimin arkadaşı olduğu için yardımcı olacak yani veresiye alacağız sanırım yada karta taksit yapılacak.aynı iğnenin 300 tl olanı varmış doz miktarı kurtarırsa doktor ucuz olanı yazacak(umarım olur) çok kısıtlı birikimle çıktım yola kızım ilk seferde olduğu için biraz umutluyum umarım hüsrana uğramam.
Canım ben de 84 lüyüm.. karı koca bankacıydık kariyer yapcaz diye yaş gitti.. valla 4 yıla geliyor benim de evliliğim. 2 yıl nerdeyse vajinusmus belası ile uğraştım sonra da korunmadım ama yoğunuz eve geç geliyoruz. ayda 1 ya da 2 kez bazen hiç olmuyordu ilişki. doktora bunu diyemedim. bir buçuk yıldır istiyoruz olmuyor deyince hsg istedi. sonra onu da çektirdim. hemen aşılama yapalım dedi. ben de kızdım yumurta takibi yapılmadan aşılama ve tüp bebek demelerine..çünkü sorun yok yumurtlamam normal 28 günde bir ader olurum eşimde de sorun yoktu. doktor değiştirdim değiştirdiğim doktor da sen ne kadan pimpiriklisin..hsg yi neden çektirdin durup dururken dedi.. herşey normal ymurtaların da çatlıyor eşin de normal.. ayda 1 2 defayla hamile kalınmaz sen resmen korunmuşsun. git 1 yıl bekle dedi.. çok iyi bir doktordu ama.. istersem aşılama yapar yumurta takibi yapar paranı alırım ama gerek yok dedi.. yumurtlama tarihlerinde bol bol çalış sizin tek sorununuz tembellik dedi. eşim de bunu duyunca 1 yıldan önce asla bişey yaptırmam diyor.. ben de pimpirikliyim o da var
evet bazen hayata öyle bir kapılıyoruzki bazı şeylerin zamanının geçtiğini anlamıyoruz bile.banka işi çok ağır gerçekten yorgunluğuna bakma doktorunda dediği gibi ayda 1-2 seferle kalınmaz. spermlerin ömrü 3 gün haftada en az 2 kez ilişkiye girmeniz lazım. stres yapma bence hiç bi sorun yoksa en kısa zamanda kalacağına inanıyorum ben. mesela adetin 12. gününden sonra gün aşırı veya 2 güne bir ilişkiye girin. gerçekten normal hamile kalacağına inanıyorum ben
Canım ben bu ay incir kürüne başladım eşim de keçiboynuzu kürü içiyor.. bir de bu ay belime yakı yapıştırdım dün ilk denememizi yaptık da.. yakı yumurtaların ısınmasını ve kolay çatlamasını sağlıyormuş annem ve kayınvalidem önerdi.. onlar öyle hamiş kalmışlar.. ama belim yandı resmen
ya eskiler o yakıyla sabaha kadar yatıyorlar. kayınvalidemde çok yapıştırır. boynum tutuldu zorla yapıştırdılar bikere :) 1 saat duramadım. inşallah tutarda güzel haberi verirsin bizlere.sperm en fazla 3 gün yaşadığı için arayı uzatmayın.Bilmiyorum ama şartların dolayısıyla içimden birses tedavi olmana gerek kalmayacağını söylüyor.
komşunun gelini vardı eşi subaydı 2 sene doğu görevine gitti eşi, kendiside kayınvalidesinde kaldı. kadın doktora götürmüş olmuyo diye (oğlu 6ayda bikaçgün izne geliyo ). doktor azarlamış kadını. sonra doğu görevi bitince başka ile gittiler tabi, çok sürmeden hamile kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?