- 13 Haziran 2011
- 12.767
- 7.932
- 448
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
sibelimmm kızımmm hamile olma ihtimalin yüksekkk...benim iş yerimde arkadaşımın ikinci çizgi daha açık renkte idi ama belirmiştir. hemen kan testi yaptırdık hamile çıktı...çok heyecanlandımm
gıttım test yaptırdım sonucu beklıyorum
ama çok korkuyorum ben adetım sokulsun dıye sureklı adacayı felan içtim:26: ay ınanmıyorum ben hala kan testınde negatıf çıkacağını duşunuyorum ve hala ağrılarım var
ama çok korkuyorum ben adetım sokulsun dıye sureklı adacayı felan içtim:26: ay ınanmıyorum ben hala kan testınde negatıf çıkacağını duşunuyorum ve hala ağrılarım var
ben zaten hep dua ederken benden çok bekleyenlere benden once ver rabbım derdim. Burda sen diğer topikte owner. Inan bana çunku benım acelem yoktu ben sadece bılıyosun tedavı olmaktan korkuyodum pazartesı doktora gıdeceğim dıye dun akşam nerdeyse tıtrıyordum korkudan
şu test bı çıksa hayırlısıyla ...şaka değil gerçekten ınanamıyorum nedense
pek umudum yokmuş kendımden
şu test bı çıksa hayırlısıyla ...şaka değil gerçekten ınanamıyorum nedense
pek umudum yokmuş kendımden
bırkaç saate cıkcakmış canım
ben zaten sıksık idrara cıkan bırısıyım. çok su ıçıyorum çunku
ama gecen hafta göğüslerımın ucu fena sızladı. baktım hanı buyuduumu damarlar genışledımı felan dıye yok sadece sızlamıştı bende o yuzden umutlanmamıştım
demekkş belirti beklemeden adetin gecikmesini beklicez... sen hele şüphe duymamıştın..neyse cnm erkenden geliverdi işte kıızz stres olmazsa oluyormuş demek.. peki ymurtlama filan demeden belli belirsiz tarihlerdemi birlikte oldun kuşum öyle ayaklarını filan diktin mi havaya...
valla cnm dr bana yumurtlama tarıhlerını yazdı ama benım adetım 30 gunde olmadığından ınanamadım. evet bırlıkte olduk drda yarım saat ayaklarımı kaldırmam gerektığını soyledı eşimin ısrarıyla kaldırdım evet.
şu test sonucunu bı alsam hayırlsıyla
kızlar slm bende evleneli 5 yıla yakın oluyor.hiç korunmadık.ama hep çalıştık.doktora başvurduk eşimde bende testlerimizi yaptırdık eşimin testii iyi çıktı.benimde hormonlarım yumurtlama rahim filmim diğer yaptırdığım bütün tahlillerimm gayet iyii hamile olmam için hiç bir engeleim yok imiş sebepsiz inferlite dendi.bu arada sürekli doktora giden ve tedbiri eldenbıramayan bir insanım .adet sürecim hep 28 idii.son 6 ayda 30 çıktı doktorum hormonların yine normal dedii eşimdee aynıı şekildee.bizz aşılamaya karar verdik bu ay bakalım adet olmayı bekliyorum 32 günüm ve hiç adet belirtim yok sadece akıntım var doktorumu aramak istemiyorum cumartesiye kadar adet görmezsem gidecem bakalım rabbimden hayırlısıı ama hiçç umudum yokk desemm yeridir..çevremdee herkes hamilee nerdeysee ama kimseye görür durumda değilim.apartmanda bile konuşulmaya başlanmışş gülüp geçtim insanların işii yokk galiba gereksiz gereksi muhabbetlerr dedim cvp verdim.bakalım hayırlısı diyorum buu mubarek gündee rabbim hayırlısıı neysee onuu versinn diyorum vee bitiriyorum...
kızlar slm bende evleneli 5 yıla yakın oluyor.hiç korunmadık.ama hep çalıştık.doktora başvurduk eşimde bende testlerimizi yaptırdık eşimin testii iyi çıktı.benimde hormonlarım yumurtlama rahim filmim diğer yaptırdığım bütün tahlillerimm gayet iyii hamile olmam için hiç bir engeleim yok imiş sebepsiz inferlite dendi.bu arada sürekli doktora giden ve tedbiri eldenbıramayan bir insanım .adet sürecim hep 28 idii.son 6 ayda 30 çıktı doktorum hormonların yine normal dedii eşimdee aynıı şekildee.bizz aşılamaya karar verdik bu ay bakalım adet olmayı bekliyorum 32 günüm ve hiç adet belirtim yok sadece akıntım var doktorumu aramak istemiyorum cumartesiye kadar adet görmezsem gidecem bakalım rabbimden hayırlısıı ama hiçç umudum yokk desemm yeridir..çevremdee herkes hamilee nerdeysee ama kimseye görür durumda değilim.apartmanda bile konuşulmaya başlanmışş gülüp geçtim insanların işii yokk galiba gereksiz gereksi muhabbetlerr dedim cvp verdim.bakalım hayırlısı diyorum buu mubarek gündee rabbim hayırlısıı neysee onuu versinn diyorum vee bitiriyorum...
merhaba canım bende 4 yıldır evliyim hemen hemen bende seninle aynı durumdayım rahim filmini ben de çektirdim 2 ay geçti üstünden hala bişi yok senin dediğin gibi.. bekliyoruz... Rabbim şu mevlüt kandili hürmetine veriverse bebeğimizi bu ay.. inşallah Rabbim... bu arada bi test yapsana cnm.. ayrıca adetler 26 ve 34 gün arasında ise bu normal.. benim de bazen sapabiliyor..
güzel dileklerin için soğalasın canım.derdi olmayan derdimizden anlamaz .adet döngüm 20 _yada 30 oluyodu geçmez yane son 6 aydır böyle doktorum araştırdı ama normalmiş benim yaşımda 30 oldu artık ondan diyorum kendimce.test yapma konusundada eşimle anlaştık beklicez üzülmemi istemiyor bana sen lazımsın senin varlığın yeter deyip beni rahatlatmaya çalışıyoo garibim ben üzülürüm diye kimsenin çocuğunada yaklaşmıyor yani anlayacağın haftasonu kontrolüm var zaten aşılama içinn.adet olursam yola devam .olmazisem test yaptırıım rabbimden hayırlısı diyorum.rabbim kimsenin kucağınıı boş bırakmasın
cnm Rabbım hayırlı olan zamanı bılır. bıraz akışına bıraksan belkı daha ıyı olur. sureklı dra gıtığın ıçın streste yapıyorsun tabı. ALLAH çok bekletmesın cnm
aradım hala çıkmamış 5e kadar kesın çıkar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?