Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

canım ben de 29 olucam 27 ocakta.. seni anlayabiliyorum.. inşallah adet olmazsın cnm ama olursan da üzülme.. rahminin yapısında filan sorun yoksa ilk aşılamanda tutar Allah'ın izniyle eminim ...ben eşimi tedaviye bile ikna edemiyorum.. aşılama desem sülalesine sövmüşüm gibi davranıyor istemiyor doktoru kendiliğinden olursa olur diyor.. napcam bilmiom

ben klomenle tedavimi 2 yılımda olmuştum.ardı ardına.yumurtalar oluşuyoo çatlıyo aama sonuç elde edilmedi 3 kez yapıldı daha fazlası zararlıymış doktorum kendisi bizzat söyledi.arık aşılamayla devam edecem şu haftasonu bir gelsindee bakalım..

benim eşimden AlLah razı olsun Herdaim yanımda .aşılamayı ben istedim oda araştırmamı istedi.kendisi yoğun çalışıyoo ama yinede yanımdadır hep.sadece kötü etkilenmemi istemez okadar...

benim eşimden AlLah razı olsun Herdaim yanımda .aşılamayı ben istedim oda araştırmamı istedi.kendisi yoğun çalışıyoo ama yinede yanımdadır hep.sadece kötü etkilenmemi istemez okadar...
cnm aslında benim eşim de yanımda ben çok takıntıkılıyım da üzülmemi istemiyor ondan

Kızlar gittigidiyordan ovulasyon testi sipariş etmiştim dün bugün geldi..6 tane de gebelik testi var içinde.. yalnız ovulasyon testini yapmadan önce 3-4 saat bişi yiyip içmemiş olmak gerekiyormuş..saat 7 de test yapıcam.. daha erken ama olsun.. bugün adetimin 10. günü bi deneme yapayım dedim

yapyap benım annem adetten sonrakı bır hafta ıcerısınde hamıle kalıncağına ınanır bılemem belkıde doğrudur
bıraz daha bekleyeyım olmazsa gıdıp basıcam orayı ses yok hala

yapyap benım annem adetten sonrakı bır hafta ıcerısınde hamıle kalıncağına ınanır bılemem belkıde doğrudur
bıraz daha bekleyeyım olmazsa gıdıp basıcam orayı ses yok hala

canım benim annem de tam adet biter yıkanır o zaman hamile kalırmış :))) annem de hep öyle der.. artık ayda kaç yumurtası gelişiyorsa düşün yani.. annem baya verimliymiş canım ceketi atsam hamile kalırdı derdi hep rahmetli babam.. ben de aldım testi kür de yaptımya bu ay.. belki işe yarar dedim.. canım ya arasana şurayı gebelik testi yarım saatte çıkıyor (((( üfffff

hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hemde 5 haftalık Rabbım şukurler olsun ısteyen herkese versın ınş

hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hemde 5 haftalık Rabbım şukurler olsun ısteyen herkese versın ınş

ay ay ay ay ay sibelim hayırlı ugurlu olsun rabbim tüm isteyenlere verdim hadi hamilelik takvimini doldur ve bizim toppiğin yolunu tut eylül annelerine gel sende artık eylül annesisin inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah diğer kızlardan da güzel hayırlı haberler alırız

ya boşuna kullanma testlerini aceleci seni 6 tane azmış 10lusu olsaydı 10. günü başlardın 20. gününe kadar hergün bakrdın neyse hadi hayırlısı olsun bak elifim inanıyorum senden de haber alıcaz allahın izniyle bekliyorum güzel haberlerini kısa sürede inşallahh

Son düzenleme:
bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım

herşey normalken hamile kalınamayabiliniyor,senin durumunda olan gelinimz vardı çocuk istiyordu,doktora gitti herşeyi normaldi,eşinin yani kardeşiminde normaldi...ağlıyordu hergün niye hamile kalamıyorum diye,herşeyin zamanı var emin ol..1sene sonra hamile kaldı gelinimiz,şimdi 1,5 yaşında tatlımı tatlı bir yeğenim var..canını sıkma emin ol sende anne olacaksın,hamile kalman için bir sorun yok,sadece biraz sabır..

Canım Allah razı olsun.. 20 adet test vardı. 1 adetini kullandım zaten tek çizgi çıktı :) neyse canım sen dua et bana sibel de etsin herkese gelsin bebiş bu güzel günün hürmetine

arkadaslar benim ovulsyon olan uzun (sumuksu)akintim olmuyo her yumurtlama zamaninda bu akinti gelmesi lazimmi Gelmediginde yumurtlama olmuyomu?? Yardimci olurmusunuz ?

sibelcim hayırlı olsun canım yaaa çok heyecanlandım gerçekten ve şunu bikez daha gördüm ki hep beklenmedik zamanlarda geliyor bu bebekler:))

canım zaten bu arkadaş hamile kaldı çok şükür:)

arkadaslar benim ovulsyon olan uzun (sumuksu)akintim olmuyo her yumurtlama zamaninda bu akinti gelmesi lazimmi Gelmediginde yumurtlama olmuyomu?? Yardimci olurmusunuz ?

aleykümselam canım inan ben bayağıdır uğraşıyorum çocuk işiyle ama hiç bu akıntılara falan dikkat etmiyorum..yumurtlama illaki akıntıylamı olur inan onu bende bilmyrm.ne zamandır istiyosn çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…