- Konu Sahibi pamuk34seker
-
güzel dileklerin için soğalasın canım.derdi olmayan derdimizden anlamaz .adet döngüm 20 _yada 30 oluyodu geçmez yane son 6 aydır böyle doktorum araştırdı ama normalmiş benim yaşımda 30 oldu artık ondan diyorum kendimce.test yapma konusundada eşimle anlaştık beklicez üzülmemi istemiyor bana sen lazımsın senin varlığın yeter deyip beni rahatlatmaya çalışıyoo garibim ben üzülürüm diye kimsenin çocuğunada yaklaşmıyor yani anlayacağın haftasonu kontrolüm var zaten aşılama içinn.adet olursam yola devam .olmazisem test yaptırıım rabbimden hayırlısı diyorum.rabbim kimsenin kucağınıı boş bırakmasın
sağol cnm ALLAH hepımız ıçın hayırlı sonuçlar versın
benım doktorumda klomen vermıştı attım çöpedaha ılk ayımızdı korunmasız gecen klomenmı verılır ya..... gerçi ben 2 ayda felan adet göruyordumda muayene bıle etmeden verdı o ılacı ondan kullanmadım
bu ay ıkıncı ay...bakaım hayırlısı son bır saat
canım ben de 29 olucam 27 ocakta.. seni anlayabiliyorum.. inşallah adet olmazsın cnm ama olursan da üzülme.. rahminin yapısında filan sorun yoksa ilk aşılamanda tutar Allah'ın izniyle eminim ...ben eşimi tedaviye bile ikna edemiyorum.. aşılama desem sülalesine sövmüşüm gibi davranıyor istemiyor doktoru kendiliğinden olursa olur diyor.. napcam bilmiom
cnm aslında benim eşim de yanımda ben çok takıntıkılıyım da üzülmemi istemiyor ondanbenim eşimden AlLah razı olsun Herdaim yanımda .aşılamayı ben istedim oda araştırmamı istedi.kendisi yoğun çalışıyoo ama yinede yanımdadır hep.sadece kötü etkilenmemi istemez okadar...
Kızlar gittigidiyordan ovulasyon testi sipariş etmiştim dün bugün geldi..6 tane de gebelik testi var içinde.. yalnız ovulasyon testini yapmadan önce 3-4 saat bişi yiyip içmemiş olmak gerekiyormuş..saat 7 de test yapıcam.. daha erken ama olsun.. bugün adetimin 10. günü bi deneme yapayım dedim
yapyap benım annem adetten sonrakı bır hafta ıcerısınde hamıle kalıncağına ınanır bılemem belkıde doğrudur
bıraz daha bekleyeyım olmazsa gıdıp basıcam orayı ses yok hala
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmhemde 5 haftalık Rabbım şukurler olsun ısteyen herkese versın ınş
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmhemde 5 haftalık Rabbım şukurler olsun ısteyen herkese versın ınş
Kızlar gittigidiyordan ovulasyon testi sipariş etmiştim dün bugün geldi..6 tane de gebelik testi var içinde.. yalnız ovulasyon testini yapmadan önce 3-4 saat bişi yiyip içmemiş olmak gerekiyormuş..saat 7 de test yapıcam.. daha erken ama olsun.. bugün adetimin 10. günü bi deneme yapayım dedim
bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım
ya boşuna kullanma testlerini aceleci seni 6 tane azmış 10lusu olsaydı 10. günü başlardın 20. gününe kadar hergün bakrdın neyse hadi hayırlısı olsun bak elifim inanıyorum senden de haber alıcaz allahın izniyle bekliyorum güzel haberlerini kısa sürede inşallahh
kızlar yumurtalıklar çatlamadan hamile kalınır mı =(
herşey normalken hamile kalınamayabiliniyor,senin durumunda olan gelinimz vardı çocuk istiyordu,doktora gitti herşeyi normaldi,eşinin yani kardeşiminde normaldi...ağlıyordu hergün niye hamile kalamıyorum diye,herşeyin zamanı var emin ol..1sene sonra hamile kaldı gelinimiz,şimdi 1,5 yaşında tatlımı tatlı bir yeğenim var..canını sıkma emin ol sende anne olacaksın,hamile kalman için bir sorun yok,sadece biraz sabır..
arkadaslar benim ovulsyon olan uzun (sumuksu)akintim olmuyo her yumurtlama zamaninda bu akinti gelmesi lazimmi Gelmediginde yumurtlama olmuyomu?? Yardimci olurmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?