- Konu Sahibi pamuk34seker
-
kızlar slm bende evleneli 5 yıla yakın oluyor.hiç korunmadık.ama hep çalıştık.doktora başvurduk eşimde bende testlerimizi yaptırdık eşimin testii iyi çıktı.benimde hormonlarım yumurtlama rahim filmim diğer yaptırdığım bütün tahlillerimm gayet iyii hamile olmam için hiç bir engeleim yok imiş sebepsiz inferlite dendi.bu arada sürekli doktora giden ve tedbiri eldenbıramayan bir insanım .adet sürecim hep 28 idii.son 6 ayda 30 çıktı doktorum hormonların yine normal dedii eşimdee aynıı şekildee.bizz aşılamaya karar verdik bu ay bakalım adet olmayı bekliyorum 32 günüm ve hiç adet belirtim yok sadece akıntım var doktorumu aramak istemiyorum cumartesiye kadar adet görmezsem gidecem bakalım rabbimden hayırlısıı ama hiçç umudum yokk desemm yeridir..çevremdee herkes hamilee nerdeysee ama kimseye görür durumda değilim.apartmanda bile konuşulmaya başlanmışş gülüp geçtim insanların işii yokk galiba gereksiz gereksi muhabbetlerr dedim cvp verdim.bakalım hayırlısı diyorum buu mubarek gündee rabbim hayırlısıı neysee onuu versinn diyorum vee bitiriyorum...
evet canım ya benim de içim rahat etmedi.. ben çıkardım abdesti tazeledim namaz da kılıyorum bi de öyle duramam.. ilişkiyi biz hep gece yapardık yatardım ben de, bu yakı nedeni ile bu ay biraz erkene alıcam 8-9 gibi sonra da 12 gibi kalkıp abdest alıcam.. sonra yakı yapıştırcam abdestli olurum en azından. geçen ay yumurtlama tarihinde her gün birlikte olmuştuk.. bu ay gün aşırı denicez canım.. ya da 3 günde 1.. o nedenle yakı kalsın artık belimde sorun olmaz.. abdets alıp öyle yapıştırcam.
kız senin varmışya bi oğlannn bilmiyodum e artık zamanın gelmiş be canım.. yaş kaç ki, yaşın büyük değilse bekle normal yolla hamile kal bir kere olduysa bir daha olur doktorlar da hep bunu söylerbenim 1 tane olsa o kadar beklemem bir tane daha yaparım 3 çocuğa da varım 4 çocuğa da biz 4 kardeşiz.. olcaksa kardeşi çok olsun.. dimi ama bol bol çalışmak lazım
kız yazıyodum ama demek sen görmeşsin:)he çok şükür bi tane var ama işte o büyüdü bütün arkadaşlarımn kardeşi var tek benim yok diye oda derde düşüyor:) yaşım 86 lıyım ben yaşta bişey yok ama işte zaman geçiyor gerçi geçsede geçmesede yapacak bişey yok aman sen sakın benim gibi yapma ben çok ara verdim şimdide olmuyor bak hep derlerdide inanmazdım.. benim hesaplarıma göre olsaydı şimdi 1 yaşını geçmişti demek ki nasip değilmiş ama çok arada vermemek lazım
aleykümselam canım inan ben bayağıdır uğraşıyorum çocuk işiyle ama hiç bu akıntılara falan dikkat etmiyorum..yumurtlama illaki akıntıylamı olur inan onu bende bilmyrm.ne zamandır istiyosn çocuk
arkadaslar benim ovulsyon olan uzun (sumuksu)akintim olmuyo her yumurtlama zamaninda bu akinti gelmesi lazimmi Gelmediginde yumurtlama olmuyomu?? Yardimci olurmusunuz ?
ay ay ay ay ay sibelim hayırlı ugurlu olsun rabbim tüm isteyenlere verdim hadi hamilelik takvimini doldur ve bizim toppiğin yolunu tut eylül annelerine gel sende artık eylül annesisin inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah diğer kızlardan da güzel hayırlı haberler alırız
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmhemde 5 haftalık Rabbım şukurler olsun ısteyen herkese versın ınş
ben hamile kaldığım ay düzenli ilişkiye girmemiştim çünkü tatildeydim sallamıştım açıkçası, ztn o yüzden tuttu bence:)) tek hatırladığım adetimin son günü birlikte olalım da denemiş olayım dedim, onun dışında gün aşırı falan olmadı. Kafa rahatlığı en önemlisi, ben onu anladım kesinlikle..
canım hayırlı uğurlu olsun.rabbim kucana almayı nasip etsin kendine ve bebişe iyi bak..
gunaydın kızlar ıyı dıleklerınız ıçın sağolun. dun hepınız hepımız ıçın dua ettım bolbol. canım soruna gelınce benım gecen ay hıç akıntım olmadı kesın yumurtlamadım ben dıye duşundum ama hamıleyım şukurler olsun
cnm ins allah sana 2inci bebegini kucagina verir okudum cocugun kardes istiyormus cok hakli ben tek kizim insan kendini eksik hissediyo cok zor bir durum umarim en kisa zmanda cocuguna kardes verirsin. ben 8 aydir ugrasiyorum adetlerim duzensiz geliyo normal jinekolojik muayene oldum ama bebek icin1 sene dolmasi lazim dedi benim sanirim cikulata kisti var surekli adet sonrasi siyah akintilarim oluyo uzun zamandir ben bundan supeleniyorum gecmi kaldim bilmiyormda randevu aldim ins korktugum basima gelmez hayirlisi bu mubarek gecede rabbim herkezin dualarini kabul etsin hastalara sifa versin amin
sağol cnm benım. yarın doktora gıdeyım kesın bılgı alayım katılırım aranıza. bu arada yarın normal ultrasonla bakar dımı vajınadan bakmasın:26:
herşey normalken hamile kalınamayabiliniyor,senin durumunda olan gelinimz vardı çocuk istiyordu,doktora gitti herşeyi normaldi,eşinin yani kardeşiminde normaldi...ağlıyordu hergün niye hamile kalamıyorum diye,herşeyin zamanı var emin ol..1sene sonra hamile kaldı gelinimiz,şimdi 1,5 yaşında tatlımı tatlı bir yeğenim var..canını sıkma emin ol sende anne olacaksın,hamile kalman için bir sorun yok,sadece biraz sabır..
bencede caınımm sabırlı ol allah istediği sürece herşey olur, stresten uzak dur
sağol cnm benım. yarın doktora gıdeyım kesın bılgı alayım katılırım aranıza. bu arada yarın normal ultrasonla bakar dımı vajınadan bakmasın:26:
sağolasın canım inş.hepimizin yüzü güler en kısa zamanda,ama sen çikolata kistinden bahsediyosun bu çok ciddi bi sorun allah korusun doktora gitmeden öyle düşünme canım yoktur inş.allahım yardımcın olsun
evet ciddi bir sorunmus malesef ben yeni anladim bunu ): surekli kasiklarim agriyo bu aralar):
konu sahibi senle dertleşmek için girmiiştim bende kalamıyorum diye ve son yazınla şok oldum hamileymişsin negüzel yaaa allah bağışlasın banada versin rabbim ve isteyenlere ne yaptın peki kala için özel bişe yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?