Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

hoşgeldin canım 5 yıl bayağı uzun bir süre şimdiye kadar nasıl aşılama yapmamış doktorun.bende de aynı sebepsiz yere olmuyor ama şükür benim bi tane var ondada 1yıl beklmeştm ama kendiliğnden olmuştu şimdi 2.yi istyrm yine 2 yılı geçti olmuyor bakalım rabbim ne gösterecek benim aşılamam yapıldı geçen ay ama malesef tutmadı

kız yazıyodum ama demek sen görmeşsin:)he çok şükür bi tane var ama işte o büyüdü bütün arkadaşlarımn kardeşi var tek benim yok diye oda derde düşüyor:) yaşım 86 lıyım ben yaşta bişey yok ama işte zaman geçiyor gerçi geçsede geçmesede yapacak bişey yok aman sen sakın benim gibi yapma ben çok ara verdim şimdide olmuyor bak hep derlerdide inanmazdım.. benim hesaplarıma göre olsaydı şimdi 1 yaşını geçmişti demek ki nasip değilmiş ama çok arada vermemek lazım

bide bence öyle saatlerce yatmana gerek yok bana prof.dr dediki belinin altına yastık koy 1 saat yat...aşılamadada yarım saat te kaldırıyorlar ben her ihtimale karşı 1 saat yattım yani saatlerce yatsanda olmazsa olmuyor.yinede sen bilirsin tabi

aleykümselam canım inan ben bayağıdır uğraşıyorum çocuk işiyle ama hiç bu akıntılara falan dikkat etmiyorum..yumurtlama illaki akıntıylamı olur inan onu bende bilmyrm.ne zamandır istiyosn çocuk

cnm ins allah sana 2inci bebegini kucagina verir okudum cocugun kardes istiyormus cok hakli ben tek kizim insan kendini eksik hissediyo cok zor bir durum umarim en kisa zmanda cocuguna kardes verirsin. ben 8 aydir ugrasiyorum adetlerim duzensiz geliyo normal jinekolojik muayene oldum ama bebek icin1 sene dolmasi lazim dedi benim sanirim cikulata kisti var surekli adet sonrasi siyah akintilarim oluyo uzun zamandir ben bundan supeleniyorum gecmi kaldim bilmiyormda randevu aldim ins korktugum basima gelmez hayirlisi bu mubarek gecede rabbim herkezin dualarini kabul etsin hastalara sifa versin amin

Son düzenleme:
arkadaslar benim ovulsyon olan uzun (sumuksu)akintim olmuyo her yumurtlama zamaninda bu akinti gelmesi lazimmi Gelmediginde yumurtlama olmuyomu?? Yardimci olurmusunuz ?

gunaydın kızlar ıyı dıleklerınız ıçın sağolun. dun hepınız hepımız ıçın dua ettım bolbol. canım soruna gelınce benım gecen ay hıç akıntım olmadı kesın yumurtlamadım ben dıye duşundum ama hamıleyım şukurler olsun

sağol cnm benım. yarın doktora gıdeyım kesın bılgı alayım katılırım aranıza. bu arada yarın normal ultrasonla bakar dımı vajınadan bakmasın:26:

5aylık evlıyız evlendıgımzden bu yana da bebek ıstıyoruz ancak olmuyor. takvım yöntemını de uyguladık harfı harfıne. gecen hafta doktora gıttım prolaktın değerim 24.50 çıktı. dostınek kullanıyorum. onun dısında sorun cıkmadı. ınsallah subatta hamıle kalırım.. dularım bebek bekleyen herkese allah bebek versın

ben anasınıfı öğrtmenıyım su anda da sınıftayım foruma yanı uye oldum.. forumu ve yorumlarınızı takıp ettım hep.. Bu kadar cocugun ıcındeyım Allah ım bana ve ısteyen herlkese nasip etsın

kesınlıkle sıze katılıyorum ben de tum tahlıllerımı yaptırdım hıc bır sorun cıkmadı ama her ay denemelerde aklıma takılıyor olacak mı olmıcak mı dıye bu yuzden olmuyor bence... en ıyısı sallamak sanırım.

masallahcok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin insallah. ultrasonla bakiyomus ama emin olamazssa bence bkar altina .dun bende dualar ettim allahim insallah kabul eder o isterse hersey olur inaniyrm dualarimizi geri cevirmez

sağolasın canım inş.hepimizin yüzü güler en kısa zamanda,ama sen çikolata kistinden bahsediyosun bu çok ciddi bi sorun allah korusun doktora gitmeden öyle düşünme canım yoktur inş.allahım yardımcın olsun

sağol cnm benım. yarın doktora gıdeyım kesın bılgı alayım katılırım aranıza. bu arada yarın normal ultrasonla bakar dımı vajınadan bakmasın:26:

kız hamilesin doğum yapcan daha ne düşünüyon at artık kuşum bu takıntıları aklından.. alttan ultrason cihazı ile bakar en fazla... o kadar da olsun be kuşum.. acı filan yok meraklanma :))) eee nasılmış hamişimizzzz.. miden filan bulanmıyo dimi

bencede caınımm sabırlı ol allah istediği sürece herşey olur, stresten uzak dur

sağolun kızlar ama ben hamileyim artık rabbime şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım benim 4 hafta yı geçmişti ultrasonla görmemişti alttan muayenede görüldü 5+2 de ultrasonla gördü sen 5 haftalık yazmışsın ultrasonla kesin görünür ama kesen ufaksa alttan muayene ile yada alltan istemiyosan 6. hafta görünür sorun etme sen onları görünür inşallah ama bence şu psikolojiyi at bi kenara zaten bakmıyolar bile altına tecrübeli bi dr seç üzerini örtüyosun yeri ezberlemiş onlar pat diye 1:1sokuyolar içine acı yok zaten hiç çekinme ve korkma hadi hayırlı haberlerle gel

evet ciddi bir sorunmus malesef ben yeni anladim bunu ): surekli kasiklarim agriyo bu aralar):

konu sahibi senle dertleşmek için girmiiştim bende kalamıyorum diye ve son yazınla şok oldum hamileymişsin negüzel yaaa allah bağışlasın banada versin rabbim ve isteyenlere ne yaptın peki kala için özel bişe yaptınmı

evet ciddi bir sorunmus malesef ben yeni anladim bunu ): surekli kasiklarim agriyo bu aralar):

doktor böyle bişeyden şüphelendimi canıım,eğer böyle bi şüphen varsa ki(bence yoktur) yinede doktora git emin ol için rahatlasın olsada dünyanın sonu değil ben tam tersini biliyodum ama burda bi arkadaş çikolata kistiyle hamile kalan olduğunu söylemişti

evet arkadaşımız hamile ve yavaş yavaş burda toplanan arkadaşlarımz hamile kalmaya başladı(darısı başımıza inş.) ama eğer istersen bizimle dertleşebilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…