- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Ayyy kıyamam yavrum benim... demekki çok istiyor kardeş aferin ona.. çocukların duları geri çevrilmezmiş..:)) amin inşallah... ama sezeryan da zor değil mi? acı sızı filan oluyor heralde bi de yengemin karnına bastırdılar sezeryandan sonra.. bebeğin eşi filan çıkması gerekiyormuş ben bakamadım da varmı öyle bişey
beni korkuttukları kadar sorun yaşamadım aslında.masa çok korkuttu beni zaten çokta sancı çektim + 6 saat suni sancı çektim 3cmden fazla açılmadı. eşi zaten sezeryan sırasında çıkarıyorlar sanırım ama ben gözümü açtığımda yataktaydım öyle bişey hatırlamıyorum.belki rahim için bastırılmıştır:44:şimdi epidural da yapılmaya başlanmış bizim burada 2. bebeğimi epidural istiyorum. kızımı saatler sonra görmüştüm ama doğduğu anda görmeyi çok istiyorum. sezeryanda ertesi gün kalkıp yürüyeceksin fırsat buldukça, bebeğin altını falan zorlansada kendisi değiştirsin yengen.o eğilip kalkmalar çok yararlı oluyor ilk başta acısada 2 dkya kalmayıp geçiyor. acıyo deyip yatmayacaksın. bol hareket yarayı çok rahatlatıyor ağrısını hissetmiyorsun. sanki bi arkadaştan bu bastırma işini duymuş gibiyim ama tam hatırlayamadım.
yengem de sürekli hareket ediyor..bebek çok tatlı .. çıktılar hastaneden.. bugün baya emzirdi ama göğüsleri çok acıyormuş ağladı hep:: böle göğüs koruyucu bişi yokmu yaaa..
çok şükür emziriken çatlama veya acıma gibi bir sorunum olmadı. Bu konudada hiç bilgim yok
yengem de sürekli hareket ediyor..bebek çok tatlı .. çıktılar hastaneden.. bugün baya emzirdi ama göğüsleri çok acıyormuş ağladı hep:: böle göğüs koruyucu bişi yokmu yaaa..
anladım cnm.. Bi de doğum sırasında ha bire alttan kontrol ediyorlarmışya.. Ben tırstım ya :26:
slm canım göğüs koruyucu plastik uçlar var onlardan alsın çok iyi
cnm test yaptım ikinci çizgi silik :26:Eki Görüntüle 629345 Eki Görüntüle 629346
kızzzzzzzzzzzz hamilesinnnnnnnnn vallaaaaaaaaa hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.şimdi kalkıp oynayacam benimde aynı olmuştu
cnm ben daha sevinemiyorum kiadet sancım var kahve leke geldi birkaç kez... kötü bişey mi var yoksa
canım yarın hemen dr a git ama bence kesin hamilesin
inşallah cnm umarım kötü bişi olmaz yarına kadar çünkü adet olcak gibiyim ve leke geliyor kahve kirli bir akıntı gibi..
kızlar bende yeni üye oldum misafir olarak takip ediyordum dayanamadım üye oldum.elifnil inşallah hamilesindir.
bende bebek istiyorum deli gibi.dün arkadşımızın bebek haberini aldık çok kötü oldumbizile birlikte evlenen bi arkadaşımızında 4buçuk aylık olmuş bile.Rabbim ezan vakti herkese nasip etsin inşallah
kızlar işte testim genede fazla umutlanmıcam kan testi yapmaEki Görüntüle 629330 Eki Görüntüle 629331 dan
aaamin aamin.. Bende 3 aydır deneyengillerdenim :)) bi de boş gebelik hikayem var, hayırlısı hakkımızda..
kızlar bende yeni üye oldum misafir olarak takip ediyordum dayanamadım üye oldum.elifnil inşallah hamilesindir.
bende bebek istiyorum deli gibi.dün arkadşımızın bebek haberini aldık çok kötü oldumbizile birlikte evlenen bi arkadaşımızında 4buçuk aylık olmuş bile.Rabbim ezan vakti herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?