Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

canım rabbim herkesi değişik sınvalardan geçiriyor,kimi hastalıkla kimi yoklukla kimi kötü kocayla....bizim sınavımızda bu;inş.başarıyla çıkarız işin içinden.allahım hepimizin yüzünü güldürsün yakında böyle gezelim ortalıkta sen sakın ümidini yitirme

kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh

kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh

canım ben sana demiştim ama demi kesin diye çünkü o 2.çizgi kesinlikle yanlışlıkla çıkmaz benimde öyle silik çıkmıştı ama bişey öğrenmiş olduk demekki idrardada bu kadar erken belli olabiliyormuş daha adetin geçmeden belli oldu yakı olayı inş.bendede işe yarar bakalım inşallaah allahım ne olurrrrrrrrrrr bizede tekrardan nasip ettttt

Ben sana demiştim demiiiiii normal kalacaksın demiştimmmmmmm ay sanki kendi sonucummuş gibi uçuyorum canım çokkkk sevindim yaa.Allahım darısı tüm isteyenlere olsun. gözünaydın canım Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

evet canım yaaa...şükürler olsun :))) aslında doktorum idrarda çıkmaz dedi bana ben de tam 4 tane yaptım sadece bir tanesinde çıkmıştı o nedenle umutsuz gitmiştim... ama sekreter kızın testi verip hamilesin demesi ile havalara uçtum...şaşkın aptal mal gibi dolanıyorum evde Rabbim size de versin canlarım benim... keşke etli kemikli burda olsanız da size sarılabilsem

Canım benim Allah razı olsun... sana da nasip eylesin o büyük Rabbim...

canim cok sevindim INS hamilesindir ve ALLAH kucagina almayida nasip eder

sağol canım benim darısı sana inş..
elfnılcım inş hamılesındır hayırlı haberlerını beklıyoruz

kııızz sana yetiştim bende de çatlamayan ymurta varmış biraz ağrı yapıyor incir küründen dolayı birkaç yumurtam oluşmuş..yani kist kalmış orda.. ama zararı yok dedi doktorum.. yarın tekrar kan varcem umarım 2 kat olmuştur değer çok korkuyroum

sibel nerelerdesin canım ya hamile kalanda burayı terkediyor hanasıl gdyr

hyr canım hıçbı yerı doğru durust takıp edemedım son gunlerde. cok şukur ıyıyım ama ağzımın hıç tadı yok. bulantım yok ama yedığım hıçbır şeyden zevk almıyorum. sizler nasılsınız bakalım

ben sana ne demiştim, bu ay kesin iyi haberlerin olacak diyeee:))) çok sevindim allah tamamına erdirsin sürekli maşallah de, dilini ısır:)) tebrik ederim canımcım

canım bende o günleri çok ağır yaşamıştım 3 ay sadece meyve ve çubuk kraker yamştim ağzıma başka lokma girmiyodu ama 4.aya girdiğim günlerde bebeğimin hareketlerini hissetmemle birlikte iştahım açılmıştı ayda 5 kilo almaya başlamıştım yani merak etme yakında düzelir ağzınn tadı sonrada evin içinde ne yesem diye dolaşırken bulursun kendini bizdede aynı canım ya bi değişiklik yok bizde bi gün sizin gibi 8 haftalık hamile oldğmz günleri bekliyorz..ben kalp atışlarını 8.haftada duymuştum

bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım

Yapacak bisey yok.bendede sorun yok esimdede sorun yok ama olmuyor.dr.lar anca bekleyin olur diyorlar bende klomenle coklu yumurtlayip sansimizi artirmis oluruz die klomene baslatin beni dedim dr.a bu ay bide onu deniycez bakali. Hayirlisi

ayyyy cok sevindim canim ben bu konuyu bastan sona okumustum ama tekrar bakamicam su yaki olayi nasil oluyor onunlami kaldin canim bide bende bu ay incir kurune ve bide hayit suyunaa basladim yakiyida yapiyim nasil yapcami soylersen

evet 4,5 cm hemde Arada sol tarafım ağrıyo herhalde o ağrı yapıyo. Senınkı ne kadarmış

cnm boyutunu söylemedi ama gebeliğe zararı yok dedi...benimde sormak aklıma gelmedi.. 20 sinde ultrasonum var keseyi görcez inş.. O zaman tekrar sorcam cnm..evet kötü oluyo ağrısı bacağıma vuruyor bazen de ishalmişim gibi hissetmeme neden oluyor :26:

ayyyy cok sevindim canim ben bu konuyu bastan sona okumustum ama tekrar bakamicam su yaki olayi nasil oluyor onunlami kaldin canim bide bende bu ay incir kurune ve bide hayit suyunaa basladim yakiyida yapiyim nasil yapcami soylersen

canım hayıt suyuna hiç başlama bece.. Kadınlar onunla düşük yapıyor.. Ne maksatla kullanıcaksın onu? Yumurta gelişimi için incir kürü yapman lazım cnm..yakıyı ilişkilerden sonra abdest aldım ve sonra belime yapıştırdım kalçanın tam üstüne bel kısmına...sıcak tutuyor.eski kadınlar bilir hatta annene yada kayınvalidene sorabilirsin :))) ama bir sürü şey yaptım ve bol bol dua ettim.. Rabbim birini sebep kıldı inşallah...

aramıza hoşgeldiniz kızlar 3 ay 5 ay daha çok yenisiniz inş.biran önce hayırlısıyla olurda sizde güzel habrler vrirsiniz

aaaminnn, cümlemize Allahım hayırlı zamanda, sağlıklı hayırlı evlatlar doğurup,büyütmeyi nasip etsin inşllah.. :) Evet 3 ay daha yeni ama yaşım 32 sayılır..Ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…