- Konu Sahibi pamuk34seker
-
kızlarr bende bu ay 5 gün gecikme yaşadım ilk defa olduu bu yüzden umutlanmıştımm..ama hastalandım....nezaman olacak bu bilemiyorum yorukuyorum artık :S 3 yıldır ugraşıyorumm hiçbir problem yok çok şükür ama neden gebelik oluşmuyor diyorum bende :S
inşallah cnm umarım kötü bişi olmaz yarına kadar çünkü adet olcak gibiyim ve leke geliyor kahve kirli bir akıntı gibi..
elfnılcım inş hamılesındır hayırlı haberlerını beklıyoruz
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
canım ben sana demiştim ama demi kesin diye çünkü o 2.çizgi kesinlikle yanlışlıkla çıkmaz benimde öyle silik çıkmıştıama bişey öğrenmiş olduk demekki idrardada bu kadar erken belli olabiliyormuş daha adetin geçmeden belli oldu yakı olayı inş.bendede işe yarar bakalım inşallaah allahım ne olurrrrrrrrrrr bizede tekrardan nasip ettttt
Ben sana demiştim demiiiiii normal kalacaksın demiştimmmmmmm ay sanki kendi sonucummuş gibi uçuyorum canım çokkkk sevindim yaa .Allahım darısı tüm isteyenlere olsun. gözünaydın canım Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
canim cok sevindim INS hamilesindir ve ALLAH kucagina almayida nasip eder
elfnılcım inş hamılesındır hayırlı haberlerını beklıyoruz
sibel nerelerdesin canım ya hamile kalanda burayı terkediyor hanasıl gdyr
çooooooooooooookkk sevındım canım benim. ALLAHım hayırlısıyla kucağna almayı nasip etsın ınş.
hyr canım hıçbı yerı doğru durust takıp edemedım son gunlerde. cok şukur ıyıyım ama ağzımın hıç tadı yok. bulantım yok ama yedığım hıçbır şeyden zevk almıyorum. sizler nasılsınız bakalım
bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım
evet 4,5 cm hemdeArada sol tarafım ağrıyo herhalde o ağrı yapıyo. Senınkı ne kadarmış
ayyyy cok sevindim canim ben bu konuyu bastan sona okumustum ama tekrar bakamicam su yaki olayi nasil oluyor onunlami kaldin canim bide bende bu ay incir kurune ve bide hayit suyunaa basladim yakiyida yapiyim nasil yapcami soylersen
aramıza hoşgeldiniz kızlar 3 ay 5 ay daha çok yenisiniz inş.biran önce hayırlısıyla olurda sizde güzel habrler vrirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?