- Konu Sahibi pamuk34seker
-
ALLAH'im yaaa bende havuc 20 dk incir 15 dk diye okudum biyerden kim uyduruyo bunlari hehe saol canin yaa iyiki uyardin valla tamam canim yine bizi merakta uyarma ama cokta bilgisayar basinda durma telefonla cok konusma sen bakim :)
bu arada iki ay once 6.5 cm kist aldirmistim poffffff
hep 6.5 diyorum surekli buyuyordu amelyattan sonra 7 cm demisti drbu arada iki ay once 6.5 cm kist aldirmistim poffffff
ALLAH'im yaaa bende havuc 20 dk incir 15 dk diye okudum biyerden kim uyduruyo bunlari hehe saol canin yaa iyiki uyardin valla tamam canim yine bizi merakta uyarma ama cokta bilgisayar basinda durma telefonla cok konusma sen bakim :)
bu arada iki ay once 6.5 cm kist aldirmistim poffffff
hep 6.5 diyorum surekli buyuyordu amelyattan sonra 7 cm demisti dr
iste benimki icerde baya yapisiklik yapmis canim kimine engel olmuyor kimine oluyor malesef cikolata kistimiydi seninki
iste benimki icerde baya yapisiklik yapmis canim kimine engel olmuyor kimine oluyor malesef cikolata kistimiydi seninki
çok çabuk kılo alıyorum ya. 72 ıle hamıle kaldım bıde
Hamile arkadaşlar progestoran kullanıyorum ve başın dönüyor içince bu normal mi:26:
canimmm yaaa cok tatlisin seni cok sevdim ama kiyamiyorum hamilesin diye ben ameliyattan once bi rahim filmi cektirmistim zaten tuplerde problem cikmadi yalniz kist rahimde yumurtaliklarda falan yapisiklik yapmis ama sogan kuru konusunu okudum yapmaya karar verdim :) bu arada yaki belimde cok yakti ilk yahu suanda kasinti var biraz o yumurcak bi gelsin ben biliyorum ne yapcami :) aglasin diye doktorlar poposuna vuruyorlar yaaa ben doktordan rica etcem o isi ben yapabilirmiyim diye cunki heralde baska hic bizaman kiyamam
normal canım. bende yutuyordum 1 saat sonra gözümün önüne bakamıyordum bir süre uzanınca geçiyordu. korkma. nasıl gidiyo hamişlik bulantın falan bşladımı? umarım hiç bulanmazsın.Hamile arkadaşlar progestoran kullanıyorum ve başın dönüyor içince bu normal mi:26:
alttan mııııprogestan mı canım ilacın? banada kalp çrpıntısı yapardı ama dr.um alttn fitil gibi kullan dedi hem daha etkili olur dedi öyle yaptım rahat ettim
alttan mııııokadar ay yuttum bu hapı ilk kez duyuyorum fitil gibide kullanıldığını tuhaf geldi ama iyiymiş
inşallah hamilesindir canım. merakla sonucu bekliyor olacağım
valla kızzzz çok iyi oluyorbana prof.dr önermişti.şimdiki dr.mada sordum çok iyi olur dedi
ayy canim insallah hamilesindir benimde icime bir umut dogdu bende az once idrar testi yaptirdim 2 kinci cizgi ayni seninkigibi cikti inbekliycem sallah yuzumuz guler bende fazla umitlenmek istemiyorum bekliycem
cnm kesin ve kesin hamilesin durma kan testine koş hayırlı olsnayy canim insallah hamilesindir benimde icime bir umut dogdu bende az once idrar testi yaptirdim 2 kinci cizgi ayni seninkigibi cikti inbekliycem sallah yuzumuz guler bende fazla umitlenmek istemiyorum bekliycem
normal canım. bende yutuyordum 1 saat sonra gözümün önüne bakamıyordum bir süre uzanınca geçiyordu. korkma. nasıl gidiyo hamişlik bulantın falan bşladımı? umarım hiç bulanmazsın.
canimmm yaaa cok tatlisin seni cok sevdim ama kiyamiyorum hamilesin diye ben ameliyattan once bi rahim filmi cektirmistim zaten tuplerde problem cikmadi yalniz kist rahimde yumurtaliklarda falan yapisiklik yapmis ama sogan kuru konusunu okudum yapmaya karar verdim :) bu arada yaki belimde cok yakti ilk yahu suanda kasinti var biraz o yumurcak bi gelsin ben biliyorum ne yapcami :) aglasin diye doktorlar poposuna vuruyorlar yaaa ben doktordan rica etcem o isi ben yapabilirmiyim diye cunki heralde baska hic bizaman kiyamam
evet cnm fitilden korkuyorum ya normalde kullanırım ama hamileyken cesaret edememprogestan mı canım ilacın? banada kalp çrpıntısı yapardı ama dr.um alttn fitil gibi kullan dedi hem daha etkili olur dedi öyle yaptım rahat ettim
elif canım meraba nasılsın
cnm kesin ve kesin hamilesin durma kan testine koş hayırlı olsn
Kız valla uyumak için birebir
Aynen canım sorma..yakının maksadı o kuşum yakı zamanla kaşınıyor deriden çıkıyo korkma sıkıntı yok
Evet cnm fitilden korkuyorum ya normalde kullanırım ama hamileyken cesaret edemem
Cnm çok sağol sen nasılsın..dün çok kötü bir gün geçirdim.. Bir damla leke içinde iplik gibi kan ve çok hafif pembe leke gördüm ölüyorm sandım.. Ama geçti şükür o nedenle çok giremiyorum buraya doktorum yat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?