Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

ALLAH'im yaaa bende havuc 20 dk incir 15 dk diye okudum biyerden kim uyduruyo bunlari hehe saol canin yaa iyiki uyardin valla tamam canim yine bizi merakta uyarma ama cokta bilgisayar basinda durma telefonla cok konusma sen bakim :)

canım sıkılıyo kuzum ya evde yapcak bişi yok ama bilgisayarla aramda nerdeyse 1 metre var sen küre dikkat et canım...doğru yapman şart..

bu arada iki ay once 6.5 cm kist aldirmistim poffffff

hep 6.5 diyorum surekli buyuyordu amelyattan sonra 7 cm demisti dr

canım kistin varsa keşke önce soğan kürü deneseydin.. neyse bakalım bende de olurdu ara sıra hatta hamileyken bile doktor gösterdi şimdi de var ama kist hamileliğe engel değil cnm için rahat olsun...geçmiş olsun bu arada benimki kaç cantim acaba? hiç sormadım 19 unda gitcem bi sorayım ben de :26:

cnm yok normal basit kist.. doğumkontrol hapı ile erirdi...uzun bir süre olmamıştı tekrar ama bu ay çatlamamış kalmış o.. ama incir küründen dolayı 4 yumurta gelişmiş benim doktor bile şaşırdı...

canimmm yaaa cok tatlisin seni cok sevdim ama kiyamiyorum hamilesin diye ben ameliyattan once bi rahim filmi cektirmistim zaten tuplerde problem cikmadi yalniz kist rahimde yumurtaliklarda falan yapisiklik yapmis ama sogan kuru konusunu okudum yapmaya karar verdim :) bu arada yaki belimde cok yakti ilk yahu suanda kasinti var biraz o yumurcak bi gelsin ben biliyorum ne yapcami :) aglasin diye doktorlar poposuna vuruyorlar yaaa ben doktordan rica etcem o isi ben yapabilirmiyim diye cunki heralde baska hic bizaman kiyamam

Hamile arkadaşlar progestoran kullanıyorum ve başın dönüyor içince bu normal mi:26:
normal canım. bende yutuyordum 1 saat sonra gözümün önüne bakamıyordum bir süre uzanınca geçiyordu. korkma. nasıl gidiyo hamişlik bulantın falan bşladımı? umarım hiç bulanmazsın.

progestan mı canım ilacın? banada kalp çrpıntısı yapardı ama dr.um alttn fitil gibi kullan dedi hem daha etkili olur dedi öyle yaptım rahat ettim
alttan mıııı okadar ay yuttum bu hapı ilk kez duyuyorum fitil gibide kullanıldığını tuhaf geldi ama iyiymiş

valla kızzzz çok iyi oluyorbana prof.dr önermişti.şimdiki dr.mada sordum çok iyi olur dedi

bende bi sorayım ya. hamilelikte çok ilaç alıyoruz yutarken midesi bulanıyor insanın.((( hamile kaldım da sorması kaldıydı )))

ayy canim insallah hamilesindir benimde icime bir umut dogdu bende az once idrar testi yaptirdim 2 kinci cizgi ayni seninkigibi cikti inbekliycem sallah yuzumuz guler bende fazla umitlenmek istemiyorum bekliycem

elife yazmıştım şükür hamile kaldı canım. darısı bizlere olur inşallah. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. sendende biran önce güzel haberler alırız inşallah. her şeye hazırlıklı ol. ortayı bulmak çok zor oluyor

ayy canim insallah hamilesindir benimde icime bir umut dogdu bende az once idrar testi yaptirdim 2 kinci cizgi ayni seninkigibi cikti inbekliycem sallah yuzumuz guler bende fazla umitlenmek istemiyorum bekliycem
cnm kesin ve kesin hamilesin durma kan testine koş hayırlı olsn
normal canım. bende yutuyordum 1 saat sonra gözümün önüne bakamıyordum bir süre uzanınca geçiyordu. korkma. nasıl gidiyo hamişlik bulantın falan bşladımı? umarım hiç bulanmazsın.

kız valla uyumak için birebir

aynen canım sorma..yakının maksadı o kuşum yakı zamanla kaşınıyor deriden çıkıyo korkma sıkıntı yok
progestan mı canım ilacın? banada kalp çrpıntısı yapardı ama dr.um alttn fitil gibi kullan dedi hem daha etkili olur dedi öyle yaptım rahat ettim
evet cnm fitilden korkuyorum ya normalde kullanırım ama hamileyken cesaret edemem
elif canım meraba nasılsın

cnm çok sağol sen nasılsın..dün çok kötü bir gün geçirdim.. bir damla leke içinde iplik gibi kan ve çok hafif pembe leke gördüm ölüyorm sandım.. ama geçti şükür o nedenle çok giremiyorum buraya doktorum yat dedi

allahım herkeze hayırlısıyla versın ben sımdıden cok heycanlıyım ıns hamıledırım elıfcım sen kn testı yaptırdınmı ve ben adet olmm gereken gunden berı ara ara kasklarımda agrı hıssedıyorum sende oluyomu ve goguslerım agrıyo hafıfte dolgun tsk

arkadaşlar merhaba. 11 aydır çocuk istiyoruz fakat olmuyor. hormon testlerim ve eşimin sperm testlerinde bir sorun yok. dr.marta kdr bekleyelim olmazsa gel tekrar dedi. acaba bundan sonraki aşama nedir? rahim filmi falan okudum çok korktum. bu konu hakkında bilgisi olan varsa nolur beni aydınlatsın. beklemek çok zormuş,çok üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…