Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

4 ayda 5 kılo almışsın daha ne ben 2 haftada 3,5 kılo alarak doktoru şoka sokmayı başardım hayır bıde ağzımın tadı olsa 10 kilo alcaktım herhalde
elıfnılcım senınkı kucuk kıst demek kı..... benımkı buyuktu baya cuma tekrar olccekler sanırım

bu arada yaki icinde tesekkur ederim insan en cok bu zamanda annesine ihtiyac duyuyor dimi kiskandim seni :) cok sanslisin

canim hayit suyunun en kotu kisirligi bile bir senede iyilestirdigini duydum dusuk yaptigini ilk defa duyuyorum canim sagol uyardigin icin bu arada sana artik telefon bilgisayar yasak biraz uzak kalmaya calis

canım yaa hayıt suyu ile adetimi söktürmüştüm ben ve annem kadınlar onla düşük yapıyor dikkat et demişti.. ondan korktum ne bileyim gene de bi araştır kuşum ya yanlış da yönlendirmiyim ama incir kürü deneseniz daha faydalı bence..

bu arada yaki icinde tesekkur ederim insan en cok bu zamanda annesine ihtiyac duyuyor dimi kiskandim seni :) cok sanslisin

canım ne demek annenden uzakmısın? kıyamam kuzum yaa
canim hayit suyunun en kotu kisirligi bile bir senede iyilestirdigini duydum dusuk yaptigini ilk defa duyuyorum canim sagol uyardigin icin bu arada sana artik telefon bilgisayar yasak biraz uzak kalmaya calis

canım ben adet söktürücü olarak kullanmıştım ve deli gibi adetim gelmişti..aman dikkatli kullan araştırmadan kullanma

aaaa hayıt suyu düşük mü yapıyor bende prolaktinimi düşürmek için kullanıyorum korktum bak şimdi

canım bana da annemler dedi eski kadınlar çocuk düşürürmüş onla..ondan tırstım da uyarayım dedim..siz gene de bir araştırın cnm

tamam canim arastircam incir kurune basladim zaten adetimin ikinci gunu basladim hayit suyu evet dort bes aydir adetim azalmisti baya yeni icmeme ragmen etki etti bu ay kanamam daha fazla oldu yaaa benim aldigim aktarda cok onerdi hayit suyunu offf kor bir kuyunun dibindeyim sanki tek isigim burasi nasil cikacagiz bakalim

canım maşallah diyorum sanayaaa naptın sen şimdiden hakkaten bide ağzının tadı olsa nasıl olurdu..peki kaç kiloyla hamile kaldın ?canım ben 4 ayda 5 kilo almadım ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantılarım geçince 4.ayda 5 kilo,5.ayda yine 5 kilo toplamdada 22 kilo aldım canım ama çok şükür oğlumda 4 kilo 200 gr doğdu

elif canim ben bu incir kurune adetin ikinci gunu basladim yani bugun besinci gunum adetim bitti ama kasiklarimda agri var dunden beri acaba erkenmi yumurtladim incir kurunden anlamadimki sende nasil olmustu bu arada adetim dun aksam bitti

Selam benimde gunum gecti regl olmadim kan testnde cikmadi bisey simdi kahverengi geliyo. Nasil yapiliyo hayit suyu

çok çabuk kılo alıyorum ya. 72 ıle hamıle kaldım bıde

elif canim ben bu incir kurune adetin ikinci gunu basladim yani bugun besinci gunum adetim bitti ama kasiklarimda agri var dunden beri acaba erkenmi yumurtladim incir kurunden anlamadimki sende nasil olmustu bu arada adetim dun aksam bitti

ooo süper o zaman tesir etti demekki bende de tam adetten sonra 1 hafta adet olcakmışım gibi ağrı oldu... evet birkaç yumurta gelişiyor sanırım ondan.. bu arada yumurtlama testin olsaydı keşke benim ymurtama tarihimde kahve leke gelmişti eğer sende de böyle olursa mutlaka o günü değerlendir..ymurtlama tarihini biliyormusun?

Canım ben bu arada ilk 10 günden sonra incir 10 dk kaynayınca içine gevrek iki havuç doğradım ve toplam 20 dk. olmak üzere kaynattım havuçla.. bu da çatlamasını kolaylaştırıyor cnm..

canim testim var gecen ay 12. gun cift cizgiyi gormustum bu ay daha besinci gun diye yapmadim ama aksam eve gecince yapicam hemde bi deneme yapiyim diyorum cunki burda biri adetinin son gunu kaldigini yazmis onuda denemis olurum bende 4 bardak suya iki havuc dilimledim 5 dk kaynadiktan sonra 6 tane inciri yikayip ikiye bolup attim 15 dk daha kaynatip iliyinca suzup ikiye bolerek sabah aksam ictim canim bi arada bas donmesine dikkat et doktorun belki baska ilac onerir danis istersen ALLAH korusun dusme sakin

selam benimde gunum gecti regl olmadim kan testnde cikmadi bisey simdi kahverengi geliyo. Nasil yapiliyo hayit suyu

cnm kahve leke geliyorsa bekle biraz hemen hayıt suyu içme .. Ben bir kere almıştım aktardan..kaynatıp içmiştim öyle sökülmüştü.. Ama bekle derim muhtemel gebelik varsa düşürür...

canım havuş daha kısa süreli kaynamalı sen önce havucu atmışsın önce inciri at sonra 10 dk. Sonra havucu at.. Toplam 20 dk. Olacak şekilde kaynat..havuç çok narin bir sebze :)) saraçoğ sitesinden de oku aynısı yazıyor cnm...cnm ama küre 2. Gün başlaman gerekli ( neyse bakalım hayırlısı olsun bir de böyle dene bakalım 21 gün denemen gerek..hatalı uygulanırsa kiste sebep olabilir cnm..

Bu arada kısa süreli oluyor dönme ama 19 unda doktora gitcem.. O zaman konuşcam cnm çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…