- 13 Haziran 2011
- 12.769
- 7.936
- 448
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
canım bende o günleri çok ağır yaşamıştım 3 ay sadece meyve ve çubuk kraker yamştim ağzıma başka lokma girmiyoduama 4.aya girdiğim günlerde bebeğimin hareketlerini hissetmemle birlikte iştahım açılmıştı ayda 5 kilo almaya başlamıştım yani merak etme yakında düzelir ağzınn tadı sonrada evin içinde ne yesem diye dolaşırken bulursun kendini bizdede aynı canım ya bi değişiklik yok bizde bi gün sizin gibi 8 haftalık hamile oldğmz günleri bekliyorz..ben kalp atışlarını 8.haftada duymuştum
canim hayit suyunun en kotu kisirligi bile bir senede iyilestirdigini duydum dusuk yaptigini ilk defa duyuyorum canim sagol uyardigin icin bu arada sana artik telefon bilgisayar yasak biraz uzak kalmaya calis
bu arada yaki icinde tesekkur ederim insan en cok bu zamanda annesine ihtiyac duyuyor dimi kiskandim seni :) cok sanslisincanim hayit suyunun en kotu kisirligi bile bir senede iyilestirdigini duydum dusuk yaptigini ilk defa duyuyorum canim sagol uyardigin icin bu arada sana artik telefon bilgisayar yasak biraz uzak kalmaya calis
ben sana ne demiştim, bu ay kesin iyi haberlerin olacak diyeee:))) çok sevindim allah tamamına erdirsin sürekli maşallah de, dilini ısır:)) tebrik ederim canımcım
canim hayit suyunun en kotu kisirligi bile bir senede iyilestirdigini duydum dusuk yaptigini ilk defa duyuyorum canim sagol uyardigin icin bu arada sana artik telefon bilgisayar yasak biraz uzak kalmaya calis
bu arada yaki icinde tesekkur ederim insan en cok bu zamanda annesine ihtiyac duyuyor dimi kiskandim seni :) cok sanslisin
aaaa hayıt suyu düşük mü yapıyor bende prolaktinimi düşürmek için kullanıyorum korktum bak şimdi
tamam canim arastircam incir kurune basladim zaten adetimin ikinci gunu basladim hayit suyu evet dort bes aydir adetim azalmisti baya yeni icmeme ragmen etki etti bu ay kanamam daha fazla oldu yaaa benim aldigim aktarda cok onerdi hayit suyunu offf kor bir kuyunun dibindeyim sanki tek isigim burasi nasil cikacagiz bakalim
4 ayda 5 kılo almışsın daha ne ben 2 haftada 3,5 kılo alarak doktoru şoka sokmayı başardımhayır bıde ağzımın tadı olsa 10 kilo alcaktım herhalde
elıfnılcım senınkı kucuk kıst demek kı..... benımkı buyuktu baya cuma tekrar olccekler sanırım
hemde coooook uzakta
canım yaa hayıt suyu ile adetimi söktürmüştüm ben ve annem kadınlar onla düşük yapıyor dikkat et demişti.. ondan korktum ne bileyim gene de bi araştır kuşum ya yanlış da yönlendirmiyim ama incir kürü deneseniz daha faydalı bence..
canım maşallah diyorum sanayaaa naptın sen şimdiden hakkaten bide ağzının tadı olsa nasıl olurdu..peki kaç kiloyla hamile kaldın ?canım ben 4 ayda 5 kilo almadım ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantılarım geçince 4.ayda 5 kilo,5.ayda yine 5 kilo toplamdada 22 kilo aldım canım ama çok şükür oğlumda 4 kilo 200 gr doğdu
hemde coooook uzakta
elif canim ben bu incir kurune adetin ikinci gunu basladim yani bugun besinci gunum adetim bitti ama kasiklarimda agri var dunden beri acaba erkenmi yumurtladim incir kurunden anlamadimki sende nasil olmustu bu arada adetim dun aksam bitti
canim testim var gecen ay 12. gun cift cizgiyi gormustum bu ay daha besinci gun diye yapmadim ama aksam eve gecince yapicam hemde bi deneme yapiyim diyorum cunki burda biri adetinin son gunu kaldigini yazmis onuda denemis olurum bende 4 bardak suya iki havuc dilimledim 5 dk kaynadiktan sonra 6 tane inciri yikayip ikiye bolup attim 15 dk daha kaynatip iliyinca suzup ikiye bolerek sabah aksam ictim canim bi arada bas donmesine dikkat et doktorun belki baska ilac onerir danis istersen ALLAH korusun dusme sakin
selam benimde gunum gecti regl olmadim kan testnde cikmadi bisey simdi kahverengi geliyo. Nasil yapiliyo hayit suyu
canim testim var gecen ay 12. Gun cift cizgiyi gormustum bu ay daha besinci gun diye yapmadim ama aksam eve gecince yapicam hemde bi deneme yapiyim diyorum cunki burda biri adetinin son gunu kaldigini yazmis onuda denemis olurum bende 4 bardak suya iki havuc dilimledim 5 dk kaynadiktan sonra 6 tane inciri yikayip ikiye bolup attim 15 dk daha kaynatip iliyinca suzup ikiye bolerek sabah aksam ictim canim bi arada bas donmesine dikkat et doktorun belki baska ilac onerir danis istersen allah korusun dusme sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?