- Konu Sahibi pamuk34seker
-
bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım
arkadaşlar merhaba. 11 aydır çocuk istiyoruz fakat olmuyor. hormon testlerim ve eşimin sperm testlerinde bir sorun yok. dr.marta kdr bekleyelim olmazsa gel tekrar dedi. acaba bundan sonraki aşama nedir? rahim filmi falan okudum çok korktum. bu konu hakkında bilgisi olan varsa nolur beni aydınlatsın. beklemek çok zormuş,çok üzülüyorum..
rahim filmi kişiye göre farklılık gösteriyor canım ama öyle korkulacak kadar kötü birşey değil.adet sancısı bile onun ağrısından daha fazla diyebilirim o yüzden korkma. sende elifin taktiğini dene istersen bu ay yakı felan yapıştırmıştı bu ay hamile kaldı şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Daha yeni evlisin canım. kendine şimdiden bu kadar stres yapma. hamileliğin en büyük düşmanı strescanım bende 4 buçuk aylık evliyim ve hiç korunmadık en baştan beri deli gibi çocuk istiyorum yumurtlama dönemlerini takip edip özellikle o günlerde ilişkiye daha sık giriyoruz, hormon testi yaptırıp yumurtalıklarımı kontrol ettirdim hiçbir sorun yok. bende ciddi bir paranoya oluştu her adet dönemim yaklaştığında zırt pırt tuvalete gidip bişi var mı diye bakıyorum hamileik testlerinde o bir çizgiyi görmekten bıktım. herşey normalken neden hamile kalamıyoruz ki :26:
Daha yeni evlisin canım. kendine şimdiden bu kadar stres yapma. hamileliğin en büyük düşmanı stres
canım 40. sayfadan itibaren okursan daha iyi olur senin için. elif gelişmeleri bildirmişti ne zaman neler yaptığını.çok teşkkür edeirm biraz rahatladım sanki. ben foruma yeni girdim. bu yakı olayı nedir anlatabilirmisiniz?
kafanı başka şeylerle dağıt. çalışıyormusun. ben aşılama ile hamile kaldım. aşılama olduğum aya kadar yumurtam hep geç çatlıyordu. o ay kafam okadar sakindi ki zamanında çatladı ve aşılamanın sayesindede kaldım. yumurtanın büyümesini bile çok etkiliyor. kendine yazık etme daha 4buçuk ay olmuş.evet başkalırıda stresin çok büyük bir etken olduğunu söylüyor ama elimde değil inşallah en yakın zamanda hamile kalırımda bu tuhaf ruh halinden kurtulurum :2:
kafanı başka şeylerle dağıt. çalışıyormusun. ben aşılama ile hamile kaldım. aşılama olduğum aya kadar yumurtam hep geç çatlıyordu. o ay kafam okadar sakindi ki zamanında çatladı ve aşılamanın sayesindede kaldım. yumurtanın büyümesini bile çok etkiliyor. kendine yazık etme daha 4buçuk ay olmuş.
kesin düğünde veya öncesinde veya sonrasında aileler arası sorun çıkmıştır, sende nasibini almışsındır. bilmiyorum ama yeni evlilerin yaşadığı en büyük stres bu oluyor genelde. herşeyi kulak ardı et, eğer eşinle sorunun varsa bebek için biraz daha düşün.eşini iyice tanımadan çocuk yapma. ha sorun başkaysa birşey diyemem. bu stresle çocukta zarar görür ona göre kendine gel boşver herşeyiya çok haklısın çok doğru söylüyorsun ama evlendiğim günden beri o kadar saçma sorunlar yaşadım ki artık onların stresinden kendimi direk çocuğum olsun da onunla oyalanayıma verdiğim için bu seferde neden hamile kalamıyorum streslerine girdim. ama stresin hamilelikte gerçekten büyük bir etkisi varsa yani şu 4 ayda yaşadıklarımla çocuğumun olmaması gerçekten normal olabilir.
kesin düğünde veya öncesinde veya sonrasında aileler arası sorun çıkmıştır, sende nasibini almışsındır. bilmiyorum ama yeni evlilerin yaşadığı en büyük stres bu oluyor genelde. herşeyi kulak ardı et, eğer eşinle sorunun varsa bebek için biraz daha düşün.eşini iyice tanımadan çocuk yapma. ha sorun başkaysa birşey diyemem. bu stresle çocukta zarar görür ona göre kendine gel boşver herşeyi
düğün öncesinde hiçbir sorun yaşamadık beni evlenmeye razı edene kadar 40 takla attılar ailcek. ama evlendikten sonra sorunların ardı arkası kesilmedi gelin kaynana görümce kayınpeder hepsiyle sorunlar içndeyiz ama çok şükür ki eşimle en ufak bir problemimiz yok. ailesiyle olan her problemimizde de haklı olduğumu sabretmemi istiyor. sabretmeye çalışıyorum ama o strese karşı koyamıyorum işte. inan günlerce sabahlara kadar gözümü kırpmadan ağladığım günler biliyorum sakinleştirici uyku iğneleriyle kendime gelebildiğim. Allah hepimize hidayet, akıl fikir versin
sanırım çocuk olursa kendimi çocuğa adar diğerlerine kafa yormam düşüncesindesin ama öyle olmuyo suların durulması ve rahata çıkman lazım. bunun içinde süre gerek tabi Allah kolaylık versin
eşin haklılığını biliyorda sana destek oluyorsa hiç bir şeyi sorun etme. bak onlar yüzünden en çok istediğin şeyden mahrum kalıyorsun. ve bence bir süre çocuk isteğini sil kafandan. sakinleştirici alacak kadar kötü oluyorsan bebek için henüz erken derim. önce sorunların üstesinden gelmeyi ve boşvermeyi başarmalısın.psikolojik olarak rahat değilsin ve çocuk olunca kafan rahatlamayacak aksine daha büyük sorumluluğa gireceksin.
Artık hayatındalar, atamazsın satamazsın, mecburen bir çok şeye katlanıp kulak ardı etmelisin. evin ayrımı bari
ben kaynanamla alt üst oturuyorum. hergün saat 10da yukarı çıkmamı isterlerdi. 1 sene çıktım ama sonra inat ettim çıkmadım şimdide alıştılar sesleri çıkmıyor. ben onlara ayak uyduramadım. bazı şeylerdede onlar bana uydursun neyapayım.evim ayrı ama çok yakınız her gün gideyim ya da onlar gelsin istiyorlar
ben kaynanamla alt üst oturuyorum. hergün saat 10da yukarı çıkmamı isterlerdi. 1 sene çıktım ama sonra inat ettim çıkmadım şimdide alıştılar sesleri çıkmıyor. ben onlara ayak uyduramadım. bazı şeylerdede onlar bana uydursun neyapayım.
cnm kesin ve kesin hamilesin durma kan testine koş hayırlı olsn
kız valla uyumak için birebir
aynen canım sorma..yakının maksadı o kuşum yakı zamanla kaşınıyor deriden çıkıyo korkma sıkıntı yok
evet cnm fitilden korkuyorum ya normalde kullanırım ama hamileyken cesaret edemem
cnm çok sağol sen nasılsın..dün çok kötü bir gün geçirdim.. bir damla leke içinde iplik gibi kan ve çok hafif pembe leke gördüm ölüyorm sandım.. ama geçti şükür o nedenle çok giremiyorum buraya doktorum yat dedi
arkadaşlar merhaba. 11 aydır çocuk istiyoruz fakat olmuyor. hormon testlerim ve eşimin sperm testlerinde bir sorun yok. dr.marta kdr bekleyelim olmazsa gel tekrar dedi. acaba bundan sonraki aşama nedir? rahim filmi falan okudum çok korktum. bu konu hakkında bilgisi olan varsa nolur beni aydınlatsın. beklemek çok zormuş,çok üzülüyorum..
canım korkulacak bişey yok rahim flmi en garantili çözüm onda çıkar neyin varsa.ben 2 kez çektirdim kolaydı,birazda rahat olmaya çalış pskoloji çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?