- Konu Sahibi pamuk34seker
-
canim cok gecmis olsun dikkat et krndine bir sure pc den telefondan uzak dur hic birbis yapma yat dinlen rab'bim sifa versin ins saglicakla alirsin yavrunu kucagina
ohh sonunda cevp vrmişsin diyorum bu kıza nezaman nerde bişey yazsam görmüyor galiba:2: canım geçtiğine sevindim diğer topikte yzamıştım bilmyrm gördünmü?benim teyzemde 9 ay oldu bu lekeler ama şükür kızımız 2 aylık olsuneye cesaret edemezsin anlamadım fiil gibi kullanmayamı
canim cok gecmis olsun dikkat et krndine bir sure pc den telefondan uzak dur hic birbis yapma yat dinlen rab'bim sifa versin ins saglicakla alirsin yavrunu kucagina
tabi ederiz canim benim hadi sen dinlen bize arada guzel haberler ver ama bu arada iyiyi dusun olurmu iyi olsun
canım büyük geçmiş olsun. gözden kaçmış cevabın yeni gördüm. çok dikkat et kendine. Allah yardımcın olsun sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.cnm çok sağol sen nasılsın..dün çok kötü bir gün geçirdim.. bir damla leke içinde iplik gibi kan ve çok hafif pembe leke gördüm ölüyorm sandım.. ama geçti şükür o nedenle çok giremiyorum buraya doktorum yat dedi
canım sorma leke gelince çok korktum ve ayaklarını uzat yat dedi doktorum ben de yatıyordum hep.. yemekleri eşim hazırlıyor sağolsun...hafta içi de pratik bişeyler hazırlıcam artık.tek kanama olmasındaama şimdi iyiyim şükür kalkıp biraz etrafı topladım kendimi yormadan bir de buraya geleyim dedim ay kız inşallah ben de sağ salim kucağıma alırım meleğimi dua et nolur.. ben de sana dua ediyorum cnm ikinci bir evlat için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.. evet cnm fitile cesaret edemem hamileyken
Çok sağol canım.. ben de ara sıra geliyorum uzak kalmaya çalışıyorum aynenn.. dua edin bana.. Rabbim sizlere de nasip eylesin inşallah
canım büyük geçmiş olsun. gözden kaçmış cevabın yeni gördüm. çok dikkat et kendine. Allah yardımcın olsun sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çok şükür canım yaa aman dikkat et ama kendine stres yapma allahım verecekse hiç birşey engel olamaz böyle düşün,ben 8 aylıkken annem kardeşime hamile kalmış neler yapmış düşsün diye ama en ufak bir kanama bile olmamış:sağol canım bende her namazda duamda senide içimden geçiriyodum fitilden neden korkuyosun canım ayrıca bişey değil o ilacı fitil gibi kullanıyorsn sadece ben aşılamadan sonrada o şekilde kullandım dr a sordum çok iyi olur dedi.ama tabi yinede sen bilirsin canım:2:
Aman maşallah diyelim. çok güzel bir duygu onun kalbinin sesini duymak. sonra bi gidiyorsun küçücük bir şey, hiç birşeye benzetemiyorsun. 15 gün sonra gidiyorsun ellenmiş ayaklanmış içinde öyle çırpınıyo..Canım çok sağol sanırım tutunma lekesi yaşadım ve çok kısa sürdü..ama şimdi çok iyiyim yarın bebeğimin kesesini görcem inşallah keşke kalp atışını da duyabilsem ama sanırım daha erken
Kan testinin sonucu POZITIF (. sukurler olsun
ayyy canim cok sevindim tutunsun tutunsun siki siki tutunsun ins :)
guzel haber alan arkadaşları tebrık ederım sağlıkla kucaınıza alın ınş
elıfnılcım nasıl gıdıyor hamılelık. okudum lekelenmen olmuş bıraz. benımde akıntım ve kokum vardı banada fıtıl verdı dr ben kullanmadım. kullanamam ben onu ya fıtıl kullanamam ben
Canım çok sağol sanırım tutunma lekesi yaşadım ve çok kısa sürdü..ama şimdi çok iyiyim yarın bebeğimin kesesini görcem inşallah keşke kalp atışını da duyabilsem ama sanırım daha erken
canım galiba tutunma yaşadım bir damla..şimdi çok iyiyim o gün geçti lekem.. şuan ne ağrım var ne lekem çok mutluyum şükürler olsun Rabbime..yarın bebeğimin kesesini görcem inşallah :))))bu arada eltime söyledim hamileyim diye :)))hiç şaşaırmadım dedi ama bal gibi şaşırdı .. şimdi kayınvalidem gel sana şunu yapıyım bunu yapıyım diyor eltim de gıcık oluyor tabi. görümcelerim de arıyor hep nasılsın diye... yarın kayınvalidemle gidicem doktora o da merak ediyor yolda başın dönerse ben yanında olayım dedi.. :))sağolsnlar...
merhaba arkadaşlar.ben yeni üyeyim ve öncelikle aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim :)
25.09.2010 tarihinde evlendim ve 2 ay sonra 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama üstüne görmüştüm ve sonra kanamalarım hızla arttı ve sonucunda bir düşük yaptım. 2 yıldır korunmuyor olmama rağmen hamile kalamıyorum.buarada rahim filmi çektirdim,yumurtalığımdaki kistten dolayı amaliyat oldum,6-7 ay önce tiroit çıktı ve onun için ilaç kullanmaya başladım.bu ay adetim biraz gecikti ve sonrasında çok az bi adet gördüm ama buarada hafif bulantılarım var ve her ay yaşadığım sancılarım olmadı.evde test yaptım ilk an değil ama bekledikçe testte çok silik bir çizgi çıktı.kan testi yaptırdım sonucu 1,20 çıktı karman çorman bir haldeyim.baktım burda hcg 1.2 çıktı sonraki hafta yükseldi hamileyim yazanlar falan var.inşallah benimki de öyle bişeydir ve hayırlısıyla hamileyimdir.bana dua edin lütfen çünkü buna çok ihtiyacım var..
Aman maşallah diyelim. çok güzel bir duygu onun kalbinin sesini duymak. sonra bi gidiyorsun küçücük bir şey, hiç birşeye benzetemiyorsun. 15 gün sonra gidiyorsun ellenmiş ayaklanmış içinde öyle çırpınıyo..
2,5 aylıkkken kabızlıktan dolayı düşük tehlikesi yaşamıştım bayağı yoğun kanamam olmuştu. hastanede yatıyordum hemde. 3. ayını doldurduğu gün leke gelmişti. duramadım gittim doktoruma,en son 15 gün önce görmüştük yuvarlak bişeydi. ultrasonu bi açtıki elleri oynuyo ayakları oynuyo Allahım o anı anlatamam Allahım herkese tattırsın. ağlamıştım sevinçten.
guzel haber alan arkadaşları tebrık ederım sağlıkla kucaınıza alın ınş
elıfnılcım nasıl gıdıyor hamılelık. okudum lekelenmen olmuş bıraz. benımde akıntım ve kokum vardı banada fıtıl verdı dr ben kullanmadım. kullanamam ben onu ya fıtıl kullanamam ben
ayyy canim cok sevindim tutunsun tutunsun siki siki tutunsun ins :)
canım naptın gördünüzmü keseyi daha kalp atışı duyulmuyodur ama keseyi görmek bile çok güzelben ilk bebeğimi kalp atışı olamamıştı sonra düşük olmuştu öyle kaybettimya 2.hamileliğimde kalp atışını duyana kadar hiç sevinmemiş,kendimi kaptırmamıştım nasılki 8.haftada kalp atışını dinledik o anı hayatımda unutmam en güzel mutluluk eltini boşver ALLAH kalbine göre versin
yaaa neden boyle yapiyo senin doktorun seni rahatlatmasi gerekirken uyuz oldum ona canim gorceksin ins kalp atisinida ellerini ayaklarinida kucaginada alcaksin ins hayirlisiysa unutma bi problem olsa bile rab'bimin bir bildigi vardir mutlaka ama olmicak ins kasma kendini kabizliginida kayisi suyu icerek atlatabilirsin bence bol sivi al kabak ispanak pirasa bunlar bagirsaklarini calistirir hemde faydali baligi ihmal etme haftada bir yemeye calis canim
Ayyy canım yaaa... ben dün keseyi gördüm kese biraz küçük ama birkaç günlük fark var önemli bişey değil dedi.. hafif pembelemişti akıntım dün hemen sonra normale döndü tekrar amaan takmıyom artık neticede kan değil Allah'tan kanama filan yokmuş kese etrafında filan doktorum gene de ilk 3 ay yat dedi.. 4+3 dedi doktorum ama kalp atışı için bir hafta sonrasını verdi.. yani ayın 27 sinde 5+4 olcak ama erken değilmi kalp atışı için yaaa(((
Bazen bende de kabızık oluyor.. kabızlıktan düşük olurmu ya korktum şimdi kabızdım belki ondanmı eke gelmişti acaba.. aman ya ben sıvı şeyle alayım bol bol Allah korusun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?