Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

canım sorma leke gelince çok korktum ve ayaklarını uzat yat dedi doktorum ben de yatıyordum hep.. yemekleri eşim hazırlıyor sağolsun...hafta içi de pratik bişeyler hazırlıcam artık.tek kanama olmasında ama şimdi iyiyim şükür kalkıp biraz etrafı topladım kendimi yormadan bir de buraya geleyim dedim ay kız inşallah ben de sağ salim kucağıma alırım meleğimi dua et nolur.. ben de sana dua ediyorum cnm ikinci bir evlat için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.. evet cnm fitile cesaret edemem hamileyken

canim cok gecmis olsun dikkat et krndine bir sure pc den telefondan uzak dur hic birbis yapma yat dinlen rab'bim sifa versin ins saglicakla alirsin yavrunu kucagina

Çok sağol canım.. ben de ara sıra geliyorum uzak kalmaya çalışıyorum aynenn.. dua edin bana.. Rabbim sizlere de nasip eylesin inşallah

canım büyük geçmiş olsun. gözden kaçmış cevabın yeni gördüm. çok dikkat et kendine. Allah yardımcın olsun sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.

çok şükür canım yaa aman dikkat et ama kendine stres yapma allahım verecekse hiç birşey engel olamaz böyle düşün,ben 8 aylıkken annem kardeşime hamile kalmış neler yapmış düşsün diye ama en ufak bir kanama bile olmamış: sağol canım bende her namazda duamda senide içimden geçiriyodum fitilden neden korkuyosun canım ayrıca bişey değil o ilacı fitil gibi kullanıyorsn sadece ben aşılamadan sonrada o şekilde kullandım dr a sordum çok iyi olur dedi.ama tabi yinede sen bilirsin canım:2:

canım büyük geçmiş olsun. gözden kaçmış cevabın yeni gördüm. çok dikkat et kendine. Allah yardımcın olsun sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım çok sağol sanırım tutunma lekesi yaşadım ve çok kısa sürdü..ama şimdi çok iyiyim yarın bebeğimin kesesini görcem inşallah keşke kalp atışını da duyabilsem ama sanırım daha erken

canım galiba tutunma yaşadım bir damla..şimdi çok iyiyim o gün geçti lekem.. şuan ne ağrım var ne lekem çok mutluyum şükürler olsun Rabbime..yarın bebeğimin kesesini görcem inşallah :))))bu arada eltime söyledim hamileyim diye :)))hiç şaşaırmadım dedi ama bal gibi şaşırdı .. şimdi kayınvalidem gel sana şunu yapıyım bunu yapıyım diyor eltim de gıcık oluyor tabi. görümcelerim de arıyor hep nasılsın diye... yarın kayınvalidemle gidicem doktora o da merak ediyor yolda başın dönerse ben yanında olayım dedi.. :))sağolsnlar...

Aman maşallah diyelim. çok güzel bir duygu onun kalbinin sesini duymak. sonra bi gidiyorsun küçücük bir şey, hiç birşeye benzetemiyorsun. 15 gün sonra gidiyorsun ellenmiş ayaklanmış içinde öyle çırpınıyo..

2,5 aylıkkken kabızlıktan dolayı düşük tehlikesi yaşamıştım bayağı yoğun kanamam olmuştu. hastanede yatıyordum hemde. 3. ayını doldurduğu gün leke gelmişti. duramadım gittim doktoruma,en son 15 gün önce görmüştük yuvarlak bişeydi. ultrasonu bi açtıki elleri oynuyo ayakları oynuyo Allahım o anı anlatamam Allahım herkese tattırsın. ağlamıştım sevinçten.

guzel haber alan arkadaşları tebrık ederım sağlıkla kucaınıza alın ınş
elıfnılcım nasıl gıdıyor hamılelık. okudum lekelenmen olmuş bıraz. benımde akıntım ve kokum vardı banada fıtıl verdı dr ben kullanmadım. kullanamam ben onu ya fıtıl kullanamam ben

canım fitil kullanmazsan olmazki koku varsa iltihap var demektir mutlaka kullan. bendede çok oluyor napalım eli mahkum kullanıyorum

canım kullanamam ya yanı off duşunmesı bıle kötu. iltihapım varmış zaten ama hıç belırtı yok yanma yok sadece koku

canım naptın gördünüzmü keseyi daha kalp atışı duyulmuyodur ama keseyi görmek bile çok güzelben ilk bebeğimi kalp atışı olamamıştı sonra düşük olmuştu öyle kaybettimya 2.hamileliğimde kalp atışını duyana kadar hiç sevinmemiş,kendimi kaptırmamıştım nasılki 8.haftada kalp atışını dinledik o anı hayatımda unutmam en güzel mutluluk eltini boşver ALLAH kalbine göre versin

merhaba arkadaşlar.ben yeni üyeyim ve öncelikle aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim :)
25.09.2010 tarihinde evlendim ve 2 ay sonra 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama üstüne görmüştüm ve sonra kanamalarım hızla arttı ve sonucunda bir düşük yaptım. 2 yıldır korunmuyor olmama rağmen hamile kalamıyorum.buarada rahim filmi çektirdim,yumurtalığımdaki kistten dolayı amaliyat oldum,6-7 ay önce tiroit çıktı ve onun için ilaç kullanmaya başladım.bu ay adetim biraz gecikti ve sonrasında çok az bi adet gördüm ama buarada hafif bulantılarım var ve her ay yaşadığım sancılarım olmadı.evde test yaptım ilk an değil ama bekledikçe testte çok silik bir çizgi çıktı.kan testi yaptırdım sonucu 1,20 çıktı karman çorman bir haldeyim.baktım burda hcg 1.2 çıktı sonraki hafta yükseldi hamileyim yazanlar falan var.inşallah benimki de öyle bişeydir ve hayırlısıyla hamileyimdir.bana dua edin lütfen çünkü buna çok ihtiyacım var..

ınş hamılesındır cnm. eğer adetlerın duzensız gelıyosa hcg testlerıde pek guven vermıyor. benım hıç zamanında gelmezdı. tam 30 gunde yanı normal adetın gelmesı gereken zamanda 1.12 çıktı hcg yanı negatıftı. bende adetım gelsın dıye soğan adacayı ne bulduysam ıçtım 10 gun sonra 4 haftalık hamıle olduğumu oğrendım düşün. ama adetlerın duzenlıyse doğru çıkıyor malesef. inş çok bekletmez bebeğin seni

Ayyy canım yaaa... ben dün keseyi gördüm kese biraz küçük ama birkaç günlük fark var önemli bişey değil dedi.. hafif pembelemişti akıntım dün hemen sonra normale döndü tekrar amaan takmıyom artık neticede kan değil Allah'tan kanama filan yokmuş kese etrafında filan doktorum gene de ilk 3 ay yat dedi.. 4+3 dedi doktorum ama kalp atışı için bir hafta sonrasını verdi.. yani ayın 27 sinde 5+4 olcak ama erken değilmi kalp atışı için yaaa (((
Bazen bende de kabızık oluyor.. kabızlıktan düşük olurmu ya korktum şimdi kabızdım belki ondanmı eke gelmişti acaba.. aman ya ben sıvı şeyle alayım bol bol Allah korusun ((

Kan testinin sonucu POZITIF (. sukurler olsun

ayyy canım hayırlı uğurlu olsunn...

Canım bende de çok akıntı var kokuyormu bilmiyorum ama genelde hamilelerde çok akıntı olduğunu biliyorum. bazen akıntım hafif pembeye çalıyor sonra hemen geçiyor yoksa bendede mi enfeksiyon var :26: neyse haftaya doktora gitcem o zaman sorarım canım.. fitil ben de kullanamam ya.. normalde kullanırım da hamileyken zor
ayyy canim cok sevindim tutunsun tutunsun siki siki tutunsun ins :)

amin canım inşallah haftaya da bebeğimin kalp atışlarını duyarım...

canım ya keseyi gördüm ama 4+3 tü dün.. ayın 27 sinde kalp atışını mutlaka duymamız lazım dedi...5+4 olunca kalp atışına gitcem yani.. ama çok erken değil mi??? ya duyamazsan diye üzülüyorum.. zaten doktorm felaket tellalı gibi

yaaa neden boyle yapiyo senin doktorun seni rahatlatmasi gerekirken uyuz oldum ona canim gorceksin ins kalp atisinida ellerini ayaklarinida kucaginada alcaksin ins hayirlisiysa unutma bi problem olsa bile rab'bimin bir bildigi vardir mutlaka ama olmicak ins kasma kendini kabizliginida kayisi suyu icerek atlatabilirsin bence bol sivi al kabak ispanak pirasa bunlar bagirsaklarini calistirir hemde faydali baligi ihmal etme haftada bir yemeye calis canim

düşük kabızlıktan olmuyorda. hastanede yatıyordum bulantı için. zaten sadece serum veriyorlardı çok azda bişeyler yiyodum. sonuçta kabızlık oldu. wcye gidince zorladım biraz sabah bi kalktım sanki adet görüyorum her yerim batmış. hiç parmağım kıpırdamadan 3-4 gün yatmıştım. wc hariç kalkmak yasaktı. ahh cadım ahhh hiç kolay gelmedi :) ozamanda çok nazlıydı şimdide. Annesi kurban olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…