Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

elıfnılcım bendede başından berı kabızlık var. çoğu gebede oluyomuş korkutma kendını. her sabah ılık suyla kayısı ve cevız yıyorum az olsada faydasını gördum. ama hala çekıyorum malesef
kalp atışı için erken. ben 6+3 de gördüm. 7+5 de duydum cnm. hayırlısı ile sende duyarsın ınş

ahhh bu dr.lar yaaa hepsi ayrı bir alemm bence erken 6.haftadan sonra kesin duyuluyor, bana 2 gebeliğimdede öyle dediler ilkinde 8 haftalık olmasına rağmen yoktu ve düştü oğlumdada 8.haftada çağırmıştı ozaman duyduk hem her hafta ulutrasona girmek te neymiş anca bebeğe zarar:26:

hoşgeldin canım bizde gelmenden mutluyuz canım bence kendini kaptırma çünkü sonra üzülürsün hcg çok düşük yani negatif ama adetin kaç gün gecikti?? evde yaptğn idrar testine gelince silik çizgi beni umutlandırdı tekrar hcg yaptır yükselmişse vardır on bulntılarada hiç takılma insanı fena yanıltıyolar

Anlamıyorumki,, moralim düzgün gidip bozuk şekilde dönüyorum.. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. hemen hemen herkes az da olsa lekelenme yaşamış.. sanki bir tek ben yaşamışım gibi ha bire gebelik sonlanabilir deyip durdu. kayınvalidem de sinirlendi. nebiçim doktor böyle doktormu olur değiştir bunu dedi. haklıda.. oysaki ne kadar da memnun olarak gitmiştim sinirim bozuldu ya.. kanamam yok kahve leke de yok bazen akıntım toz pembeye dönüp normale geliyor tekrar diyorum ama 5+4 de gel dedi kalp atışı için. ya bu bana çok erken geldi eltim altıbuçuk haftada duydum ben dedi.. offf bu gidişle doktormu değiştircem

ayy canım bildiğin kanama oldu yanii !! ama her ne olduysa meleğine kavuşmuşsun dimi..:))

canım bu adam beni ürkütüyor 5+4 de kalp atışını duyamaz isem kesin gene moralimi bozacak bu şokla ben orda bayılırım heralde düşeceği yoksa da adam düşürtcek bana Allah korusun!!eşime dedim sinirlerimi geriyor bu adam dedim.. başka doktora gidelim araştıralım dedi. evimin dibinde memorıal var oraya gidicem dedim tamam dedi.. en azından doktorları daha ilgili sen 6+3 temi keseyi gördün cnm?

offf düşük kelimesi bile beni kalp krizi geçirtmeye yetiyor inşallah beni terketmez meleğim çok şükür kanama kahve leke vs. yok sadece 2 kez çoook az açııkk pempeye dönüp 10 dk sonra da normal akıntım geliyordu.. bide lekem geliyo kahve desem hemen kürtaj dicek heralde ne bileyim ya moralim bozulcak diye doktora da gidesim yok ((kuzanime sordum benden 3 ay hafif leke geldi ama çok şükür doğurdm dedi.. umarım ben de bebeğime kavuşurum

Son düzenleme:
ayy canım bildiğin kanama oldu yanii !! ama her ne olduysa meleğine kavuşmuşsun dimi..:))

evet canım yoğun bir kanamaydı.birde 4 aylıkken olmuştu. zaten kahve olursa korkmayacakmışsın. kan sıvı geliyorsa en tehlikelisi buymuş. ihmal etme yinede doktoruna danış tekrarlama olursa. sonuçta nasibi varmış aldım kucağıma. Rabbim herkese nasip etsin acılarını göstermesin inşallah

evet cnm şöyle oldu 6+3 de gıttım dr keseyı göremedı aşağıya detaylı ultrasona yolladı orda kalp atışını bıle görduler ama 7+5 de anca duyabıldım. sen daha göremezsın kı çok erken. kesınlıkle dru değiştir. bende değiştirdim emin olamadım drdan çunku. bır oyle bır boyle. zaten ılk gebelığımız korkuyoruz bıde onların korkutmaya hakkı yok. gıtme oraya bır daha cnm.

allah korusun canım hiç bişey olmaz inş.sen pozitif düşün hep,dedimya sana teyzemin 9 ay oldu ama doğurdu şükürdr.çok önemli canım bende tecrübesizdm ilk gebeliğmde kadın dr.olsun dedim manyağın birine denk gelmişimilk gittim aşırı öksürük vardı bebek tutunamaz dr.git düşük önleyici versin dediler,gittim kadın çok iyi tutunmuş öksürkle bişey olmaz çok iyi dedi ilaç bile vermedi 1hafta sonra bi leke sonra diyoki ben sana ima etmiştim anlamamışsın düşebilir demiştm diye deli oldum o an 5 dk içinde karar ver kürtaj olacan dedidüşük önleyici bile vermiyen kadın ima etmişmiş hala hatırladıkça deli oluyorumrabbim sana böyle şeyler yaşatmasın,dr.nu iyi seç canım çok önemli

bu arada ben yine adet oldummmmsağolsun 4 gün öncedende geliyor yolunu beklemiyim diye:) kızlar ben hep bu ovu testine önyargılı bakıyodum ama bu ay denesemmi napsam ya:26:

hoşbuldum canım :) kendimi kaptırmamayı öğrendim artık zaten :)) adetim 4 gün gecikmişti.artık hayırlısı ne ise o olsun diyorum canım hepimiz için..

Canım akıntımın içinde 4. haftama yeni girince çizgi gibi kan vardı iplik gibi.. hatta dedim bebekmi bu yoksa diye inceledim ne bileyim insan saçmalıyor bazen.. sonra da hafifi pembe oldu ve tam 10. dk sonra geçti.. 3-4 gün sonra akıntım hafif pudra oldu tekrar ve yine hemen geçti. o gün de doktordaydım tam doktora dedim.. o da alttan bir bakalım dedi.. rahim normal kese var ve içerde kanama görünmüyor dedi.. yatıp dinlen ve progestan kullan bitince gene al dedi.. ben de aldım.. yani çok uzun sürmüyor anlık oluyor.. şuan normal akıntım var ve şükür ağrım sızım yok.. kabız da değilim.. her sabah süt içiyorum ve tuvaletimi bekletmiyorum..evde biraz yürüyorum.. inşallah bir daha lekem olmaz... hatta dün komşuya gittim oturdum sohbet ettim moralim düzeldi.. onlarda da olmuş leke korkma kocana naz yap dinlen ve yat dedi :) hatta doktoru tembihle dokuz ay yat desin eşin yapsın herşeyi dedi kıyamam kuzuma yaa zaten yapıyor ... yani özetle şuan çok iyiyim hamdolsun Rabbime..4+6 gündeyim yani aslında 5 hatanın içindeyim.. 5 gün sonra da kalp atışına gitcem erken gibi geliyor ama dua ediyorum hep napıyım Rabbim hayırlısını versin inşallah!!darısı sizlere canlarım

canım valla ben de araştırıyorum doktor.. gitcem yine bu adama kalp atışı için eğer duyamazsam zaten beklicem mecbur inşallah duyarım ya bu ardaa geçen gitmemde keseye alttan baktı.. sizde de alttan baktımı (( korktum ben de bişey olmaz dedi o da...

ayy canım ne zor şeyler yaşamışsın Rabbim birdaha ne sana ne de kimseye yaşatmasın lekem geçti canım şükür... şuan çok iyiyim hamdolsun Rabbime.. 5 gün sonra kalp atışına gitcem inşallah duyarım canım..

bu arada ben yine adet oldummmmsağolsun 4 gün öncedende geliyor yolunu beklemiyim diye:) kızlar ben hep bu ovu testine önyargılı bakıyodum ama bu ay denesemmi napsam ya:26:

üzülme canım testi hemen al çok faydalı günü kaçırmıyorsun en azından

bana onumuzdekı ayın 13 ne verdı bebegı goremem daha once dedı gercekten dogrumu bu ??? 17 ocakta oldu adetım en son

yok cnm bana alttan bakmadılar. bı sakıcası yokmuş ama onu bılıyorum
keseyı ve içinde bebek oluşumunu gördulerse kalp atışı ıçın bır hafta daha bekle. çok erken daha cnm. ama eğer kesenın ıçınde bebeği görmek ıçın çağırdıysa o zaman gıt

8+3 Haftalıkken bebeğimi kaybettim,kalp atışı alınamadığı için.. aralık ayında yaşadım bunları.....sonra verilen 2 aylık korunma sürem bitti yeniden başlayacagız bu aydan itibaren,daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım kızlar...ama sonrasında yaşanana o üzüntüyü anlatamam sizlere .inşallah uzun süre beklemem ve en önemlisi hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi....en önemlisi bu.....sizlere ufak tefek şeyler söyleyceğim öncelikle doktorunuzu iyi seçin,,stres yapmayın birşey olacak korkusuna çok kapılmayın,kalp atışlarını duymak için acele etmeyin ben doktorun dediği tarihte koştura koştura gittim 6 haftalıkken ve dr pat diye ölü bebek olabilir haftaya kadar bekleyelim sonra kürtaj dedi... sonra 10 gün bekleyip ki 10 gün hep ağladım başka dr a gittim bebeğin kalp atışı yoktu,artık biliyorduk buna hazırlıklı gittim ama dr. çok anlayışlıydı rahatlattı önerilerde bulundu sonrası malum alındı...................................... 7.haftada gitmek en doğrusu kalp atışı için geç döllenme olabiliyor bazen........... Allah hepinize hepimize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı bebekler nasip etsin hepiniz için duacıyım canlarım......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…