- 13 Haziran 2011
- 12.767
- 7.932
- 448
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
ahhh bu dr.lar yaaa hepsi ayrı bir alemmAyyy canım yaaa... ben dün keseyi gördüm kese biraz küçük ama birkaç günlük fark var önemli bişey değil dedi.. hafif pembelemişti akıntım dün hemen sonra normale döndü tekrar amaan takmıyom artık neticede kan değil Allah'tan kanama filan yokmuş kese etrafında filan doktorum gene de ilk 3 ay yat dedi.. 4+3 dedi doktorum ama kalp atışı için bir hafta sonrasını verdi.. yani ayın 27 sinde 5+4 olcak ama erken değilmi kalp atışı için yaaa(((
Bazen bende de kabızık oluyor.. kabızlıktan düşük olurmu ya korktum şimdi kabızdım belki ondanmı eke gelmişti acaba.. aman ya ben sıvı şeyle alayım bol bol Allah korusun((
ayyy canım hayırlı uğurlu olsunn...
Canım bende de çok akıntı var kokuyormu bilmiyorum ama genelde hamilelerde çok akıntı olduğunu biliyorum. bazen akıntım hafif pembeye çalıyor sonra hemen geçiyor yoksa bendede mi enfeksiyon var :26: neyse haftaya doktora gitcem o zaman sorarım canım.. fitil ben de kullanamam ya.. normalde kullanırım da hamileyken zor
amin canım inşallah haftaya da bebeğimin kalp atışlarını duyarım...
canım ya keseyi gördüm ama 4+3 tü dün.. ayın 27 sinde kalp atışını mutlaka duymamız lazım dedi...5+4 olunca kalp atışına gitcem yani.. ama çok erken değil mi??? ya duyamazsan diye üzülüyorum.. zaten doktorm felaket tellalı gibi
merhaba arkadaşlar.ben yeni üyeyim ve öncelikle aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim :)
25.09.2010 tarihinde evlendim ve 2 ay sonra 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama üstüne görmüştüm ve sonra kanamalarım hızla arttı ve sonucunda bir düşük yaptım. 2 yıldır korunmuyor olmama rağmen hamile kalamıyorum.buarada rahim filmi çektirdim,yumurtalığımdaki kistten dolayı amaliyat oldum,6-7 ay önce tiroit çıktı ve onun için ilaç kullanmaya başladım.bu ay adetim biraz gecikti ve sonrasında çok az bi adet gördüm ama buarada hafif bulantılarım var ve her ay yaşadığım sancılarım olmadı.evde test yaptım ilk an değil ama bekledikçe testte çok silik bir çizgi çıktı.kan testi yaptırdım sonucu 1,20 çıktı karman çorman bir haldeyim.baktım burda hcg 1.2 çıktı sonraki hafta yükseldi hamileyim yazanlar falan var.inşallah benimki de öyle bişeydir ve hayırlısıyla hamileyimdir.bana dua edin lütfen çünkü buna çok ihtiyacım var..
yaaa neden boyle yapiyo senin doktorun seni rahatlatmasi gerekirken uyuz oldum ona canim gorceksin ins kalp atisinida ellerini ayaklarinida kucaginada alcaksin ins hayirlisiysa unutma bi problem olsa bile rab'bimin bir bildigi vardir mutlaka ama olmicak ins kasma kendini kabizliginida kayisi suyu icerek atlatabilirsin bence bol sivi al kabak ispanak pirasa bunlar bagirsaklarini calistirir hemde faydali baligi ihmal etme haftada bir yemeye calis canim
düşük kabızlıktan olmuyorda. hastanede yatıyordum bulantı için. zaten sadece serum veriyorlardı çok azda bişeyler yiyodum. sonuçta kabızlık oldu. wcye gidince zorladım biraz sabah bi kalktım sanki adet görüyorum her yerim batmış. hiç parmağım kıpırdamadan 3-4 gün yatmıştım. wc hariç kalkmak yasaktı. ahh cadım ahhh hiç kolay gelmedi :) ozamanda çok nazlıydı şimdide. Annesi kurban olsun
elıfnılcım bendede başından berı kabızlık var. çoğu gebede oluyomuş korkutma kendını. her sabah ılık suyla kayısı ve cevız yıyorum az olsada faydasını gördum. ama hala çekıyorum malesef
kalp atışı için erken. ben 6+3 de gördüm. 7+5 de duydum cnm. hayırlısı ile sende duyarsın ınş
ahhh bu dr.lar yaaa hepsi ayrı bir alemmbence erken 6.haftadan sonra kesin duyuluyor, bana 2 gebeliğimdede öyle dediler ilkinde 8 haftalık olmasına rağmen yoktu ve düştü oğlumdada 8.haftada çağırmıştı ozaman duyduk hem her hafta ulutrasona girmek te neymiş anca bebeğe zarar:26:
ayy canım bildiğin kanama oldu yanii !! ama her ne olduysa meleğine kavuşmuşsun dimi..:))
allah korusun canım hiç bişey olmaz inş.sen pozitif düşün hep,dedimya sana teyzemin 9 ay oldu ama doğurdu şükürAnlamıyorumki,, moralim düzgün gidip bozuk şekilde dönüyorum.. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. hemen hemen herkes az da olsa lekelenme yaşamış.. sanki bir tek ben yaşamışım gibi ha bire gebelik sonlanabilir deyip durdu. kayınvalidem de sinirlendi. nebiçim doktor böyle doktormu olur değiştir bunu dedi. haklıda.. oysaki ne kadar da memnun olarak gitmiştim sinirim bozuldu ya.. kanamam yok kahve leke de yok bazen akıntım toz pembeye dönüp normale geliyor tekrar diyorum ama 5+4 de gel dedi kalp atışı için. ya bu bana çok erken geldi eltim altıbuçuk haftada duydum ben dedi.. offf bu gidişle doktormu değiştircem
ayy canım bildiğin kanama oldu yanii !! ama her ne olduysa meleğine kavuşmuşsun dimi..:))
canım bu adam beni ürkütüyor 5+4 de kalp atışını duyamaz isem kesin gene moralimi bozacak bu şokla ben orda bayılırım heralde düşeceği yoksa da adam düşürtcek bana Allah korusun!!eşime dedim sinirlerimi geriyor bu adam dedim.. başka doktora gidelim araştıralım dedi. evimin dibinde memorıal var oraya gidicem dedim tamam dedi.. en azından doktorları daha ilgilisen 6+3 temi keseyi gördün cnm?
offf düşük kelimesi bile beni kalp krizi geçirtmeye yetiyor inşallah beni terketmez meleğim çok şükür kanama kahve leke vs. yok sadece 2 kez çoook az açııkk pempeye dönüp 10 dk sonra da normal akıntım geliyordu.. bide lekem geliyo kahve desem hemen kürtaj dicek heraldene bileyim ya moralim bozulcak diye doktora da gidesim yok ((kuzanime sordum benden 3 ay hafif leke geldi ama çok şükür doğurdm dedi.. umarım ben de bebeğime kavuşurum
hoşgeldin canım bizde gelmenden mutluyuzcanım bence kendini kaptırma çünkü sonra üzülürsün hcg çok düşük yani negatif ama adetin kaç gün gecikti?? evde yaptğn idrar testine gelince silik çizgi beni umutlandırdı tekrar hcg yaptır yükselmişse vardır on bulntılarada hiç takılma insanı fena yanıltıyolar
evet canım yoğun bir kanamaydı.birde 4 aylıkken olmuştu. zaten kahve olursa korkmayacakmışsın. kan sıvı geliyorsa en tehlikelisi buymuş. ihmal etme yinede doktoruna danış tekrarlama olursa. sonuçta nasibi varmış aldım kucağıma. Rabbim herkese nasip etsin acılarını göstermesin inşallah
evet cnm şöyle oldu 6+3 de gıttım dr keseyı göremedı aşağıya detaylı ultrasona yolladı orda kalp atışını bıle görduler ama 7+5 de anca duyabıldım. sen daha göremezsın kı çok erken. kesınlıkle dru değiştir. bende değiştirdim emin olamadım drdan çunku. bır oyle bır boyle. zaten ılk gebelığımız korkuyoruz bıde onların korkutmaya hakkı yok. gıtme oraya bır daha cnm.
allah korusun canım hiç bişey olmaz inş.sen pozitif düşün hep,dedimya sana teyzemin 9 ay oldu ama doğurdu şükürdr.çok önemli canım bende tecrübesizdm ilk gebeliğmde kadın dr.olsun dedim manyağın birine denk gelmişim ilk gittim aşırı öksürük vardı bebek tutunamaz dr.git düşük önleyici versin dediler,gittim kadın çok iyi tutunmuş öksürkle bişey olmaz çok iyi dedi ilaç bile vermedi 1hafta sonra bi leke sonra diyoki ben sana ima etmiştim anlamamışsın düşebilir demiştm diye deli oldum o an 5 dk içinde karar ver kürtaj olacan dedi düşük önleyici bile vermiyen kadın ima etmişmiş hala hatırladıkça deli oluyorum rabbim sana böyle şeyler yaşatmasın,dr.nu iyi seç canım çok önemli
bu arada ben yine adet oldummmmsağolsun 4 gün öncedende geliyor yolunu beklemiyim diye:) kızlar ben hep bu ovu testine önyargılı bakıyodum ama bu ay denesemmi napsam ya:26:
herkese merhaba
Elifim ovu testine ne zaman baslaniyo. benim bu ay duzensiz oldu kestiremiyorum
düşük kabızlıktan olmuyorda. Hastanede yatıyordum bulantı için. Zaten sadece serum veriyorlardı çok azda bişeyler yiyodum. Sonuçta kabızlık oldu. Wcye gidince zorladım biraz sabah bi kalktım sanki adet görüyorum her yerim batmış. Hiç parmağım kıpırdamadan 3-4 gün yatmıştım. Wc hariç kalkmak yasaktı. Ahh cadım ahhh hiç kolay gelmedi :) ozamanda çok nazlıydı şimdide. Annesi kurban olsun
Elifim ovu testine ne zaman baslaniyo. benim bu ay duzensiz oldu kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?