Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

bana onumuzdekı ayın 13 ne verdı bebegı goremem daha once dedı gercekten dogrumu bu ??? 17 ocakta oldu adetım en son

cnm benim de adetim 14 ocaktı aramızda 3 gün var ama hemen bu ayın 27 si dedi.. offf anlamıyorum yaaa ne yapmaya çalışıyor bu doktorlar!!deliricem!!!

canım çık geçmiş olsun birza önceki yorumlarda benzer şeyleri bende yazmıştım okudunmu bilmiyorum:26:yazdıkların beni o zmanlara götürdü ben seni çok iyi anlıyorum çünkü bende benzer bir durumu yıllar önce yaşadım(( çok büyük bir çöküntü biliyorum bende 9 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi...çok şükür sonrasında allahım bir evlar nasip etti yıllar geçti okula gidiyor ama hatırlayınca ilk gebeliğimi hala kötü oluyorum..rabbim en kısa zamanda sanada en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin

canım elife sormuşsun ama bende sana bişey sorayım:26: testi aldınmı bende bu ay kullanmayı düşünüyorum da daha almadım
aldım internetten. çok uygun alabilirsin kargoyla da bir iki güne geliyo. daha başlamadım kullanmaya
cnm ben adetimin 10. günü başladım... elinde fazla varsa sen adetin bitince başla derim
işte bu ay tam regl olamadım günüm geçti kahve lekeler şeklinde geldi. ondan kestiremiyorum şimdide bu gün başlayayım bari:) teşekkürler canım:)

canım geçmiş olsun ben de 20 haftalık kaybettim. senin bebeğin sonrasında hemen oldumu ve de hamilelik sürecin nasıldı riskli fln dediler mi? hem çok istiyorum bazen de aklıma geliyo korkuyorum

sağol canım geçti çok şükür..yok canım yaa hiç korkma bana dr.6 ay bekle demişti ama sonrasında hemen olmadı 1 yılı geçti sonra kendiliğinden hamile kaldım,düşüklerden sonra vücudun eski haline dönmesi 1yılı buluyormuş o yüzden dr.acele etme diyordu.....hamile kalınca dr.yine bebek küçük dedi ben çok korkup yine düşecek diye 15 gün yüreğim ağzımda bekledim,sonra 8.haftada kalp atışnı duyduk en ufak bir kanama bile yaşamadım,zaten dr.15 gün progestandan sonra kalp atışını duyunca ilacıda kesti hiç bir sorun kalmamış bebeğin gelişimi çok iyi tehlikeyi atlatmış dedisonrasıda çok güzel geçti işte sadece o ilk 3 aydaki aşırı bulantıları saymassak

cnm benim de adetim 14 ocaktı aramızda 3 gün var ama hemen bu ayın 27 si dedi.. offf anlamıyorum yaaa ne yapmaya çalışıyor bu doktorlar!!deliricem!!!

cok duyarsiz benim doktorum ins degistircem agrilarim cok dedim rndevuyu erkene alalim dedim bebekden deildir agrilar dedi bisey yapamam bebegi goremem daha once dedi bi kac gundurde khverengi akintilarim var sancimda oluyo cok korkuyorum dusun olmasindan calisiyorumda cok hizli hareket edip agir tasiyorum acaba buyuzdenmi kan geliyo cok korkuyorum napcam bilmiyorum .

Cnm ağrı normal bende de oldu .. ama leke de vardı sonra bana progestan verdi doktorum günde 3 kere içiceksin dedi... zaten düşük olacak olursa bu ilaç bile durduramaz yatıp dinleniceksin tuvalet ve yemekten başka bişiye kalkmayacaksın dedi.. ben de öyle yaptım canım ve lekem kesildi çok şükür.. ama kahve değildi.. pembeydi.. ayy sakın ağır taşıma!!! sen napıyosun.. en riskli dönemin.. lütfen git rapor al ve yat... canım bu arada doktor sana ilaç vermedimi? hemen progestana başlaması gerek hemen bana dön lütfen. eğer vermediyse acil olarak doktor değiştir.. hem de hemen yarın!!!!şakaya gelmez.. kaç gündür kahve akıntın var? yoğunmu geliyor?

mrb cnm sagol yazilarin icin beni hic daha muayene etmedi kapisina kdr gittim geri cevirdi 13 kiloluk krton tasiyorum hizli bi sekilde bantta fabrikada son 2 3 gundur siyah leke geliyo hafta sonu evdeydim yine geldi cok degil ara ara ve cook atesleniyorum halsizim cok korkuyorum jinekolok degistirmek istiyorum ama cook dolu hepsi randevu alamiyorumki benim inekologumda cok pis bir kadin rapor vermedi muayene etmem lazim dedi napsam dusukmu yapcam acaba ise gitmesemmi

ben hamile kalmadan once doktora sormustum agir kaldiriyorum bisey olurmu diye hayir olmaz ztn tutunmamissa duseceg varsa duser sebep olmz dedi bna benim ark vardi 3 aya kdr calisti ayni benim yerimde sukur ona bisey olmdi ama senin yazdiklarini okuduktan sonra yrin ise gitmiycem ev doktoruma gidip rapor yazmasini istiycem belki rahtsizim dersem yazr

canım sen ne diyorsun yemin ederim şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarını.. 13 kilo diyorsun..!!!olurmu hiç düşeceği varsa düşer denirmi!!! valla sağlık bakanlığına şikayet et o kadını.. git bir hastaneye hemen acil kanamam sancım var de hemen alırlar. böyle evde bu lekelerle ve ağrılarla bekleyemezsin!!! ay nolur bir hastaneye git ve rica et.. böyle saçmalık olurmu ya!!! sinir oldum kadına.. adıne bu aptalın!!! beni doktorum ilk gün muayene etti daha çok küçük keye olmaz dedi.. ağrım var pembe lekem var dedim.. yarım saat gebeliği anlattı ve hemen progestana başlıcaksın dedi.. içtim ve kesildi çok şükür ağrım da yok... nolur daha fazla bekleme.. sonradan pişman olursun.. yazık ya... adam akıllı birine yazsan riski gebelik diye sana istersen 9 ay rapor yazar!! bu sosyal hakkın.. sakın işe gitme.. yada amirlerine bildir ağır iş yapma.. lütfen beni haberdar et.. bugün pazartesi hadi bir koşu özele git hemen alırlar seni lütfen bana da haber ver!!!

Ayrıca doktorum maydanozdan bitki çaylarından uzak dur ilk 3 ay dikkatsizlikten düşükler oluyor sadece yatıcaksın hiçbişey yapmıcaksın eğilmek uzanmak bir yerlere kesinlikle yasak!!!dedi.. yatıcaksın dedi.. önlemini almazsan düşer dedi. senin doktor uçmuş iyice... sağlık bakanlığını çoktan aramıştım yerinde olsam.. afedersin eşşek gibi çağırmıştı seni şimdi muayeneye.. ama sen kendine hemen bir doktor bul ve bekleme artık!!!valla ben kötü oldum burda

canım teyzemden ve bir komşumdan 1 ay siyah leke gelmişti ama kesilmişti sonra bunlar olabiliyor hemen düşük olayını getirme aklına.. ama ağır kaldırırsan düşer bunn önüne geçemezsin.. bugün bir doktor ayarla üstüne gitmezsen Allah korusun kötü sonuçlanabilir...

Bu konuların en güzel yanı bu Bu kadar umutsuzluk içerisindeki insanın bir bakıyorum dileği gerçekleşmiş.Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin çocuğunuzu

arkadasın yazdıklarını şaşkınlıkla okudum. 13 kılo kaldırmak ne demek bebeğini bile bile nasıl rıske atarsın ya.... o doktorununda ben varya.... benım çok sukur lekelenme felan olmadı ama bana caydanlık bıle taşıtmıyolar. ilk 3 ay cok rısklı cunku

ben de çok şaşırdım bence rahat davranmamak ve derhal bir doktorun kapısını çalmak gerek randevu olsun olmasın... 13 kilo kaldırırsa tabiki düşer o çocuk İnşallah bişi olmamıştır da bir doktora görünmüştür bugün

ınş ALLAH korumuştr. sen nasılsın cm nasıl gıdıyo

cnm meraktayım ne yaptın?

SAGOL cnm dun yazdiklarini okuduktan sonra sabah ise gitmedim ev doktoruma gittim dusuk riski olbilir dedi acile git hstaneye jinekolojik bolumune dedi gittim kadim alttan bakti siyh siyah lekelerim vardi ztn kan aldi sonra beni ultrasona gonderdi keseyi gordum cok cukuk oldugu icin bebe i goremedi sdc siyah kese goruldu ve simdilik hersey normall bi dusuk sozkonusu degil dedi yasin genc ve ilk bebegin olacagi icin olabilir lekeler dedi ama tbi icim rahat degil daha cok gelio diger gunlerden 10 gun sonra geri gel yine bakcam keseye dedi agir kaldiriyorum diyorum butun doktorlara bebek tutunmussa dusmez diyolar cildircam yaa yeminle avrupa avrupa diyolar ama goruyoruz iste berisan oluyoruz burda uff birti birti siyah kan geliyo ):

SAGOL cnm dun yazdiklarini okuduktan sonra sabah ise gitmedim ev doktoruma gittim dusuk riski olbilir dedi acile git hstaneye jinekolojik bolumune dedi gittim kadim alttan bakti siyh siyah lekelerim vardi ztn kan aldi sonra beni ultrasona gonderdi keseyi gordum cok cukuk oldugu icin bebe i goremedi sdc siyah kese goruldu ve simdilik hersey normall bi dusuk sozkonusu degil dedi yasin genc ve ilk bebegin olacagi icin olabilir lekeler dedi ama tbi icim rahat degil daha cok gelio diger gunlerden 10 gun sonra geri gel yine bakcam keseye dedi agir kaldiriyorum diyorum butun doktorlara bebek tutunmussa dusmez diyolar cildircam yaa yeminle avrupa avrupa diyolar ama goruyoruz iste berisan oluyoruz burda uff birti birti siyah kan geliyo ):

dunden beride midem bulaniyo

canim ben bugun ev doktorundan kotuyum diye 1 hafta izin aldim is icin ama jinekologum vermesi lzim raporu haklisiniz bizim buyuklerimiz de agir kaldirilmaz gebelikte vs diyolar ama bu fransizlar cok rahat nebilim belki riski goremedi adam cunku sdc kese var icinde bebek gorunmuyo simdilik dedi kucuk dedi haftaya bakcak yine ama riski fln yok dedi allaha dua ediyorum 3 sene calistim is yerindende bebegimin hakkini alip cikmkk istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…